Pr0toSS Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 1.25cm. najavio ucesce 2.hq najavio ucesce 3.pls crna gora najavili ucesce - miLerda, Nantecut, Boya, Stefany, PsySide 4.dede najavili ucesce 5.Kunkka Warriors najavili ucesce 6.GPTSM najavili ucesce 7.TiB najavili ucesce 8.Lw najavili ucesce 9.rambeee najavili ucesce 10.Dota Junkies - Nishnajavili ucesce 11.10triball - verovatno 12.dust - krusevac - mozdaserbs - mozda 13serbs - mozda pise na forumu igraonice :) Cuo sam da su ovi serbs mega retardi,ko igra za njih?? Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 neki protoss valjda..... low tard... xD Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 6 i 11 = ista ekipa ") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Zar nije tribal i gsptsm ista ekipa? Oduvek sam zeleo da quote-ujem sebe ^_^ Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 shala na stranu, zaista su 6 i 11 iste ekipe??? da prepravim ako jesu.... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Sala na stranu,kurac babi u picku. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 protose volino :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the godfateher Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) 1.25cm. najavio ucesce 2.hq najavio ucesce 3.pls crna gora najavili ucesce - miLerda, Nantecut, Boya, Stefany, PsySide 4.dede najavili ucesce 5.Kunkka Warriors najavili ucesce 6.GPTSM najavili ucesce 7.TiB najavili ucesce 8.Lw najavili ucesce 9.rambeee najavili ucesce 10.Dota Junkies - Nish najavili ucesce 11.Dust Krusevac najavili ucesce 12.Click Paracin najavili ucesce 13.e2r kazu da imaju u planu... 14.Serbs mozda 15. 16. Da azuriramo... Sto se tice one kanter "price",to sto sam rekao da se desilo je gola istina,a ja nisam rekao da favorit ne moze da pobedi!nego da ne mora... Poz http://forum.gfgaming.net/viewtopic.php?f=13&t=42 Edited June 12, 2010 by the godfather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 kako je prosao tur u novom sadu??? ko je osvojio? Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 1. 25cm 2. Fuse 3. Ladne Kite Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 nice one :) inace, ne bi bilo lose da ekipe potvrde svoje ucesce i uplate novac do 25-og, da bi znali tacan broj ekipa koji ce ucestvovati... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 pazi da ti nece sve uplatiti, to je sigurno, ali mozes barem da dozvolis pare na ruke onima za koje Hasaan garantuje jer postoje neke ekipe koje nisu iz istog grada, nemaju sad para etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja garantujem za GSPTSM,25cm Vranjance i Tingolovu ekipu (lw) valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 I ja garantujem za vranjance! :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
the godfateher Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Dota Junkies odjavili ucesce,tako da sada ima 11 najavljenih i 2 se razmisljaju po informacijama koje smo dobili od lidera...gledacu(gledacemo) da se ispune sva 16 slota pa makar platio nekoj ekipi ucesce.turnir mora da bude dobar... Period za uplate je ogranicen na 25.jun da bi se tacno znalo sta i kako na vreme,kom se ucestvuje ili misli da je dovoljno dobar da ucestvuje na tur on ce da uplati,ko se femka taj nece ni cetvrtog tako da to je to sto se tice datuma za uplate... a ekipe koje su sa strane mogu da odvoje 15 min da odu do prve poste i uplate ucesce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 10 dana ranije je prerano platice ti eventualno 3-4 ekipe =) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
the godfateher Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) 10 dana ranije je prerano platice ti eventualno 3-4 ekipe =) hvala ti sto se sekiras ako bude manje od 10 ekipa sve ima da ide u nagradni fond pa se nagrade svode na slicno,dobro znamo da ce biti vise od deset ekipa,ja licno verujem da ce da se ispuni 16 slotova.to sto je zvanicni rok za uplatu 25.ne znaci da jedna ekipa nece da uplati i posle toga... nego da se mi brinemo o tome da tur bude vrh,a prica da ne moze da se sakupe 10 ekipe za turnir u gf-u je,kako da se izrazim,isuvise suvisna za prodavanje...pitajte nislije,to je naj merodavnije,sta da vam kazem.iz regiona smo imali sesnaest ekipa na prvi turnir u cs-u,zasto ne mogu 16 ekipe iz cele srbije da se sakupe ako je iz okoline nisa moglo... http://www.gfgaming.net/index.php?spgmGal=Godfather_Regionalni_CS_Turnir_16.05.2010&spgmPic=0&option=com_spgm&Itemid=68#spgmPicture bice super... Edited June 16, 2010 by the godfather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 hehehehe ma ne kazem nista ja za broj ekipa, samo kazem da ti nece uplatiti na racun do 25og :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 ma dobro, to sam i ja mogao da pretpostavim. Onda ne bi bilo lose da do 25-og ekipa makar potvrde ucesce, da imamo predstavu koliko ekipa dolazi. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 a bre ja garantujem da ce ti doci GSPTSM (tribal), 25 cm, TIB (annie) i Lw sto se tice para,mislim da pare nisu velike da ne mogu da se uplate,ali neke ekipe dolaze iz razlicitih mesta i ne mogu da se dogovore i tome slicno :) sto se mene tice ja sam kockar i ja nikad ne znam kad imam pare,tako da je najbolje da ja dam za moju ekipu 1og na licnu dostavu ili na dan igranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 ma jasno bre :) nismo ni mi sa marsa pali :) pare nisu problem, para nema :)) u svakom slucaju, ko moze neka krene da uplati 25-og, ko zaista ne moze, neka uplati kasnije, i to je to.... ja cu Tomo onda za te ekipe da stavim da su potvrdile ucesce, ostaje samo da ostale ekipe potvrde. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiGFiLLBRE Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 /amsg if any1 need +1 gimme a call , know me. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ljudi,mi(vranjanci-chw) uvek krademo pare zadnji dan od nashih,a dolazimo sigurno jel tolika frka da donesemo na dan tour-a? msm svuda smo tako odradili i niko nije pravio prob.. al ako je tolika frka smislicemo neshto al dolazimo sigurno btw... i prepravi tmao nismo rambeeee nego chw xD |m| `jj`=p- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 heh.... brate nije frka. Kao sto rekoh, ako uspete ranije da uplatite, bilo bi fino, ako ne uspete, donecete na dan tura i to je to..... :) prepravicemo, recicu glavnom adminu :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 lol, ja tek sad provalio za rambeee ja mislio da nas jos nema na listi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts