B_was_here Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ok hvala na quick respondu...Btw stavite pravila cisto informativno koji mod, koja verzija (verovatno je Cm) mada ni CD nije za bacanje... Mozda je josh rano za pravila...ali obavezno stavite ne znamo svi pravila nismo svi pro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 da da, bice pravila naravno :) mode ce biti -cm , mada sam i ja razmisljao da malo za promenu se igra -cd... ali videcemo vec.... mozes slobodno da mi posaljes roster i tag klana, pa kasnije da potvrdite ucesce..... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_was_here Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Mozda smaram sa "glupim" pitanjima ali...Kakva je situacija sa "dotakeys" "warkeys" i ostalim addonima dali ce biti dozvoljena upotreba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 ma nisu glupa pitanja, svako ima pravo da zna pod kakvim uslovima ce igrati. naravno da je dozvoljena upotreba keys-a, trenutno u igraonici ima warkeys, i mislim da ce oni zavrsavati posao sto se toga tice. ukoliko neko bas insistira na dotakeys, probacemo da instaliramo. Inace, kada vec pricamo o uslovima, ne znam da li je pomenuto ranije, ali mecevi ekipa ce se moci pratiti na LCD televizorima u bashti igraonice, gde naravno ima i uslova za sedenje ( fotelja ), da se ne bi pravila guzva iz igraca koji igraju, a opet da ljudi mogu da prate desavanja u mechevima. I u buduce, naravno vazi za sve, pitajte sta god vas zanima. Bez ustruchavanja molim :)))) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Ispitni rok :( Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 da, dobro mi je to poznato :) u svakom slucaju, ukoliko se vecina ekipa slozi da im recimo vishe odgovara 27. jun kao termin odigravanja turnira, najmanji je problem da se to pomeri za nedelju dana. Samo bi bilo lepo da me na vreme obavestite, da ne bih dolazio u situaciju da odlazem tur par dana pred pocetak. Naravno, za uvazavanje predloga ce imati prednost ekipe koje potvrde ucesce za turnir. Mislim da bi bilo malo glupo da pomeram turnir, i prihvatam neke predloge od ekipa koje nisu sigurne da li dolaze. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Slazem se, i da nije ispitni rok opet bi moja ekipa bila pod znakom pitanja. Ali ako je pre jula ne mozemo ni da razmatramo :( Srecno sa turnirom uglavnom. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 kk. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Mislim da ti je najbolje da odlozis turnir za pocetak jula... osim ispitnog roka, tu su i prijemni ispiti itd :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 slazem se matorim, ja npr, poslednji ispit mislim da imam 25og ali ipak sa sigurnoscu znam da su prijemni izmedju 20og juna i 5 jula tako da je najbolje odloziti tur za prvu nedelju jula, taman se nece poklopiti ni sa exitom ni sa cim drugim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 +1 za 10 jul. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 a bolje jul jer ako je jun mi(vranjanci) teshko da dodjemo jer rambe ima frku oko faxa... tako da +1 za prvu/drugu nedelju juna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 ok, popricacu sa gazdom u vezi odlaganja turnira, mislim da ce moci za prvu nedelju jula, bas za 10. tesko, zbog tura u cs-u itd. Ali recimo za 4.jul bi mozda moglo da se sredi. U svakom slucaju postovacu ovde mozda vec sutra. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_was_here Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Brate uvek ce biti ljudi kojima ne odgovara taj i taj datum....Svi imaju svoj zivot i svoje obaveze ali da ne mozes 1 dan da imas za sebe i da se organizujes da dodjes recimo na "dota tur" onda nek ide zivot.... Sto se nas tice nije problem trudicemo se da se ispostujemo bilo koju odluku ako bude odlaganja...Nama je problem samo oko prevoza, za koji je vec pao dogovor za 20.jun,jer nam treba minimum dvoje kola jer pored ekipe idu i neki drugari koji bi posli sa nama da gledaju i da nas bodre :) All im sayin ne mozes svima da udovoljis.... Poz i gl i nadam se da ce sve biti ok i da ce turnir biti odrzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Ne moze svima ali moze vecini. Bukvalno na 90% fakulteta svaki vikend u junu su ispiti, nema tu mozes ne mozes nije problem u organizovanju uopste... 4. Jul bi bio super. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 +10 za 3-4ti jul :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 ok drugari, onda ce verovatno biti 4.jul. Jako bitna stvar je da makar do 15.juna potvrdite ucesce, i naravno posaljete sastave ekipa, a do 25-og najkasnije recimo obavite finansijske obaveze, da bi samim tim ja imao uvid o tacnom broju ekipa blagovremeno, da bi i vi i mi znali koliko ce ekipa ucestvovati i koliki ce fond nagrada biti, sto naravno najvise zavisi od broja prijavljenih ekipa. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_was_here Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Oke kao sto rekoh kako god da se dogovorite...U sustini svima odgovara sto vishe ekipa :) Vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 ofc :) c ya Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the godfateher Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) pomeramo turnir za 4.jul na zahtev velike vecine ekipa(zbog ispitnog roka i prijemnog ispita),ali tu stavljamo tacku sto se datuma tice.jel dogovoreno drugari ? Edited May 30, 2010 by the godfather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 dolazimo i mi 100% , dodaj nas u listu GPTSM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 ok, dodacu, isto vazi i za vas, do 20.juna roster i potvrda za ucesce, do 25-og uplata. i naravno, sve sto vas zanima pitajte..... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 dolazimo i mi 100% , dodaj nas u listu GPTSM zar nije GSPTSM? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 "Drugari" i "POTVRDITE UCESCE" u svakom mogucem postu... ispovracacu se po forumu ako mi neko ne donese lavor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts