rev Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 au sine koga sve najavljuju... stamenkovic mikic-djordjevic-vilotic-toshic lazetic-milovanovic-isah-koroman jevtic-kamburov i shto je najgore nisu nerealne kombinacije, a ako bude tako bice gg no re :D josh ako kojim chudom ninkov ostane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Kurac će Isah da igra, ja bih voleo al teško.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 jos samo kastiljo :PPPPP Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 adriano def u romi mislim da od Krasica u Juveu nema nista jer su glupani danas kupili za 10m onog Pepea iz Udinezea..a igraju na istoj poziciji.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 a i koj ce kurac u juve... ni u tursku da ne ide... ima boljih timova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 bojim se da krasic ne prodje kao Diego u Juveu. Bolje da ode u Spaniju ili na Ostrvo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Sa Pepeom ce biti ista situacija kao sa Melom , decko imao perfektnu sezonu u Fiorentini , i propao u Juveu . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Koliko vidim Krasic ce u Juve,mada gde ce u Juventus,kad oni ni ligu sampiona ne igraju...Iz kluba koji je igrao 1/4 lige sampiona,da odes u onaj koji igra ligu evrope..Smesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) za pepea juve ne placa nista od ovogodisnjeg letnjeg budzeta za transfere, ide u 4 rate od po 2.5m, a prva je tek kroz 12 meseci (nominalno 10milki, ali kad se odbije kamata efektivno izlazi na oko 8.5m, jer za sve to vreme kesh ostaje na juveovom racunu) a za krasu sam juce dobio info da je deal prakticno zavrsen, on i agent su dali zeleno svetlo (2-2.5m po sezoni za njega), ostaje jos klubovi da se nadju na negde izmedju 12-15 milki, imo kradja I Arsenal se ukljucio u trku za krasica, koliko sam citao nude 19m. ne razumem, jel ce Wenger da obije banku mozda? Edited June 8, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 pa arsenal sigurno ima vishe para nego smrdljivi juve sa svojih gigantskih 23 hiljade posetilaca po tekmi i jakim marketinshkim potencijalom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) imaju i wengera koji je bas poznat po tome sto voli da outbiduje cenu koju prodavci traze :p zasto bi nudili 19m (a'la madrid style) ako cska trazi 15m, hm? medijski bullshit, kazem ja Edited June 8, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Chelsea will confirm the imminent departures of Joe Cole and Michael Ballack on Wednesday on free transfers after the pair failed to agree new contracts at Stamford Bridge. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Sa Pepeom ce biti ista situacija kao sa Melom , decko imao perfektnu sezonu u Fiorentini , i propao u Juveu . . . Ko ga jebe kad nije hteo u Arsenal :) Zadovoljan sam dovodjenjem Cole-a :) Edited June 9, 2010 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ovaj lolito batica je lud "Kolarov nije na prodaju" http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=08&nav_id=437420 adriano potpisao http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=08&nav_id=437435 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ja ne razumem..jel ja gledam neke druge utakmice, neki drugi fudbal od ovih ljudi.. za kolarova 15 miliona? (a sto je najgore bice i vise)..to je isto koliko i krasic naprimer..kakav paradoks i nepravda..decko kome je jedini kvalitet to sto ima beretu u nozi (i to nepreciznu) je na putu za real madrid..za njega su cak i prosecni rise, klisi, cishokho i santon doktori za poziciju..jer pre svega rade ono sto je osnovni zadatak beka - stoje u odbrani i zaustavljaju protivnicke napade koliko god to mogu. ovog je tolko boleo kurac da su ga zamolili da predje u vezni red a Radua vratili na beka da mu cuva ledja..zaista nemam komentara a ovo za pepea sto ste napisali mi nije jasno - kako to placaju na rate pa im ispadne manje? 10 miliona al ako placas u 4 rate onda ispadne 2,5 manje? to je bankarski spektakl, daj da ja kupim tako nesto na rate..a ne prejebali me pa placam mobilni na kraju 20% vise.. i pametnije bi im bilo da kupe nekog u odbrani jer su primili skoro pa najvise golova u ligi..i to bednoj ligi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 @gibanica - ne znam brate al ono sto sam ja gledao kolarova u lazio-u kad su bili prenosi on je mozda najbolji igrac tog tima i zato ga cene toliko decko se vraca zaustavlja napade a kad ide u napad svaki centarsut i sut skoro je opasnost po gol tako da jbg esli kol,evra su sigurno bolji od kolarova ali bas da je klisi i rise ne bi rekao, po meni bar onaj klisi je mnogo zasrao zadnje 2 godine a riise pa bas i ne gledam sad kad je presao u romu jer ne volim vucicu ali u liverpoolu je bio ok ... i kristiano i ibra ne vrede sigurno koliko su placeni ali su jedni od najboljih pa ovi uzimaju kes na njima ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ja cenim kolarova, al vise od 15mil je smeh. koliko onda vredi jedan GERET BEJL : )))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=29191 > Jaja Ture u Sitiju ? http://www.sportal.rs/news.php?id=29168 > Senderos u Fulamu . http://www.sportal.rs/news.php?id=29135 > Misimovic u Evertonu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 muka mi je od tog sportala :D nevezano za vesti, koje su isto dno, nekako su mi... jadni Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 dzeko ima otvorene i malo bolje opcije od premocnog liverpula. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 citam danas, juve nudi trezegea + kintu za dzeka :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ma kure istripovo si debelo..najbolji igrac tog nesrecnog kluba je zarate samo sto nikom nikad nece da da loptu..roki ubaci gol neki kad zatreba a i onaj ledezma je imao svojih momenata..odbrana im je ubedljivo najslabiji deo tima i tu se ne zna dal je gori kolarov ili onaj diaz..nisu dzabe jedva uzeli opstanak a realno imaju tim za sredinu ili gornju polovinu tabele.. izgleda po mnogim izvestajima da ce jaja stvarno u siti..to im je mudra kupovina, mada imaju de jonga na toj poziciji i on stvarno jede malu decu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Trezege je izjavio da ce nastaviti karijeru u Argentini , ali ne verujem da ce Dzeko hteti da igra za Juve. . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ma kure istripovo si debelo..najbolji igrac tog nesrecnog kluba je zarate samo sto nikom nikad nece da da loptu.. ( brate upravo zato i nije jer batica ni rodjenoj majci ne bi dao loptu :))) -Pepe (26) će zvanično postati igrač Juventusa 1. jula, a "stara dama" će za jednogodišnju pozajmicu platiti Udinezeu 2,6 miliona evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 nije pozajmica nego 50% ugovora i platice 10m evra Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts