Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

koliko sad svi trude da budu u centru paznje,jebo ih i onaj izmisljeni papagaj.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stavio 3k na nemce

isto ;)

posto je hobotnica pogodila nemacku to znaci da ce i spaniju danas

or is it

pobedjuje danas shpanija 100%

ja sam inace na ovom prvenstvu uzeo solidne pare, jedino sam promashio 2 singla shto sam igrao na nas [xx(]

sve ostalo pogodio, ukljucujuci hol-bra,ger-arg, spa-por

mada nisam igrao nista gde je kvota bila ispod 1.7

po meni je holandija loshija sada nego dok ih je trenirao van basten, i to ce se pokazati veceras

Edited by psy

jebem ti reklame na rts

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

^hahaha,peja smrad pobegao iz kafica,a nije se javio! :D

obe ekipe su imali svoje sanse, Spanija mozda 1-2 vise. Kad se sve sabere, zaista zasluzena pobeda u finalu, i zasluzen trofej svetskog prvaka. Igraju najlepsi i najcistiji fudbal, iako mislim da im je ipak falilo malo efikasnosti i odlucnosti, pokazalo se da je i ovoliko dovoljno.

Jos jedno veliko SVAKA CAST i GG!!!!!!!!

2ch4bup.jpg

chemerno svetsko prvenstvo zatvorilo se josh chemernijim finalom.Holandija koja ne sme da napadne i u kojoj je chak i jedan Van Persi poceo da bije usaglasivshi se sa najodvratnijim igrachem na svetu van bomelom koji bi konkurenciju imao samo da je Balak bio na prvenstvu,ali na nashu srecu nije sto je i omogucilo Nemcima da dodju do treceg mesta.Holandija nemocna,neinventivna tokom celog prvenstva,ni sami ne znaju kako su dosli do finala,bejah srecan naravno,ali prikazali su jad,i sto bi ortak rekao ni ne zasluzuju da nadmashe Krojfa i pobornike totalnog fudbala.Snajder je odigrao jako jako loshe,Van Persi vec rekoh najuzasniji igrach na celom prvenstvu,Kujt kao i uvek bespotreban,a o zadnjem redu necu ni da pricham.Ono je ubedljivo najbedniji zadnji red koji je ikad igrao u finalu,to je sigurno.Spanija ono,ne znam sta da kazem,nisu odusevili,uzeli su ocekivano prvenstvo,ali jebem li ga,nije bilo to to.Jebeno su konstantno do pobede dolazili u drugom poluvremenu golom Vilje i to je to.

Sve u svemu hajlajt prvenstva je Dijego jebeni Forlan koji je po ko zna koji put pokazao koji je car i naravno Tomas Miler.A tekma urugvaj-gana zbog zavrsnice i urugvaj-nemacka.Doduse,sve tekme nemaca bile su uzivanje za gledanja osim sa Spanijom.Sranje sudjenje koje moram priznati nisam ocekivao nakon uvodnih dobrih odluka,sranje tekme,bez evrogolova,gomila greshaka zbog jebene lopte i nedostatak mecheva za infarkt,ovo je najjadniji mondijal sigurno.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

vaistinu, fala kurcu da se zavrshio da vishe ne moram da slusham velike poznavaoce fudbala, koji fudbal gledaju samo kad je svetsko i finale lige shampiona.

uskoro nam zvezda igra kvalifikacije za ligu evrope pa cemo najzad da uzhivamo u fudbalu!