bolkonski Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Instalirah. Krenuo kampanju. Fino je, dosta podseca na originalne setlerse, nema nikakvog RTS ratovanja, samo pravljenje jedinica koje saljete u odbranu ili napad, sto meni licno odgovara. Ekonomija je kul napravljena, ali mi ne deluje specijalno teska, mada izgleda kao da je kampanja napravljena kao veliki tutorijal, mozda zato. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 omg omg to je izashlo? omg Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Auuu kako cu ovo da krenem da skidam odmah \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matic021 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 jel imas register code? ja nemogu da ga nadjem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ne znam kako tebi ovo liči na originalne Settlers-e? Igra je totalno debil friendly i meni apsolutno nezanimljiva. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 6, 2010 Author Report Share Posted May 6, 2010 @matic021 Imas razor krek @Dandy Nemoj si negativan! Sustinski je ista kao dvojka. Uostalom retardi ne moraju biti losi ljudi!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 (edited) Nema veze sa dvojkom... mrzi me sada da pišem iz kojih sve razloga, ali igrao sam 10th anniversary baš pre mesec dana i igra je mnogo bolja od ovoga. Jedino me zeza sada u Win7 i kada kliknem negde pri vrhu ekrana pomeri mi površinu po kojoj se kreće miš, pa često moram da izlazim iz igre i ponovo je pokrećem. Edited May 6, 2010 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 7, 2010 Author Report Share Posted May 7, 2010 Jasno mi je sta hoces da kazes, jedino sto sam ja poslednje igrao je 5-ti deo a on mi je mnogo bio orijentisan na vojsku sto ja ne volim, pa sam zato napravio to poredjenje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ako skupim malo vremena mozda probam settlers 7 vidim ovde ima dosta iskusnih igraca imam jednu ogormnu misteriju sto se tice settlers 2 kako se prave macevi ? tj oni drveni macevi sa vojsku a ne oni zlatni sto se koriste kao odbrana grada ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Jbt kakvi drveni i zlatni mačevi, o čemu ti pričaš?? Oružje se pravi kod weaponsmith-a, kome treba gvožđe i ugalj da bi radio. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 znam to :D nego ima onih maceva sto dobijas na samom pocetku sto koristis za vojsku kako njih napraviti ? pricam o settlers 2 i ima maceva iz weaponsmitha koji se koriste za odbranu ako te neko napadne a ne za vojsku Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Ja ne znam o čemu pričaš... U Settlers 2 imaš mačeve i štitove, ništa više. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 hmm nisam davno igrao ali se secam da vise nisam mogao da pravim vojsku jer mi nesto nestalo sto nisam mogao da pravim mozda je bila neka greska jer sam bio mlad :D (i dalje sam ) Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Možda pivo? Ono ti isto treba za vojsku :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 pre mislim stitovi ali se tacno secam da sam sam uvek imao vojnika koliko dobijem na pocetku maceva i posle kada pravim maceve oni se koriste za odbranu storehausa ili grada Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Istripovao si. Ono na šta ti možda misliš su činovi (vojnici su koliko se sećam predstavljeni ikonom mača, gde je zlatni mač general). Za vojnika je trebao mač i štit, svako dalje unapređenje je kroz zlatnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 Nisu bas toliko losi ovi novi setlersi, cak je i kampanja simpaticna i ima nekih finih fazona. Jedino sto mi se ne dopada je losa kontrola storhausa, bas je drkanje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Prešao kampanju, sviđa mi se. Dosta je brža od Settlers 2, vojni aspekt igre je mnogo bolje urađen, i ceo koncept pobede na poene dopušta igračima da dobiju meč bez paljenja i žarenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 Slazem se, jedino sto je meni mnogo bagovala i nisam uspeo da zavrsim poslednju misiju kampanje jer je pucala bez prestanka, a bio sam na korak od poslednje zvezdice. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 (edited) Krenuo da igram, presao par misija. Prvo mi se nije svidela, ali vremenom je sve bolja. Svidja mi se isto nacin ratovanja. Isto i taj fazon sa sektorima i pobeda na poene... Smara jedino to sto se desava npr. da mi shepherdi ostanu bez vode, iako je obliznji storehouse pun. Koliko sam shvatio, to je najverovatnije jer su nosaci bili previse zauzeti. Edited June 21, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Koliko sam ispratio kretanje materijala ne donose nosači materijal, već radnik u zgradi koja koristi to. Ako ne postoje radnici (kao npr. u taverni) onda ih nosači donose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Nisam ni obracao paznju na to...A pravim storehouse na svakom cosku, ne kapiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Onda nemaš vodu u najbližem skladištu, pošto radnici vuku robu samo iz najbližeg skladišta. Ako nema u najbližem moraš čekati da nosači iz drugog skladišta donesu u najbliže. Zato ne smeš da rasipaš po svakom ćošku skladišta - 2-3 po sektoru i upgradeuješ ih (svaki upgrade donosi dodatnog nosača) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Pa da, mora da je to. Hvala :) Presao sam bas juce prvu misiju sa izazovom, svidja mi se to sto moras da se cimas/zuris i nije vise pomalo-retardirano friendly kao u prvim misijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Proчитај рецензију у најновијем Play E-zine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts