Jump to content

Settlers 7

bolkonski

Recommended Posts

Instalirah. Krenuo kampanju. Fino je, dosta podseca na originalne setlerse, nema nikakvog RTS ratovanja, samo pravljenje jedinica koje saljete u odbranu ili napad, sto meni licno odgovara. Ekonomija je kul napravljena, ali mi ne deluje specijalno teska, mada izgleda kao da je kampanja napravljena kao veliki tutorijal, mozda zato.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Nema veze sa dvojkom... mrzi me sada da pišem iz kojih sve razloga, ali igrao sam 10th anniversary baš pre mesec dana i igra je mnogo bolja od ovoga. Jedino me zeza sada u Win7 i kada kliknem negde pri vrhu ekrana pomeri mi površinu po kojoj se kreće miš, pa često moram da izlazim iz igre i ponovo je pokrećem.

Edited by Dandy

Dandy [RUR]

ako skupim malo vremena mozda probam settlers 7

vidim ovde ima dosta iskusnih igraca

imam jednu ogormnu misteriju sto se tice settlers 2 kako se prave macevi ?

tj oni drveni macevi sa vojsku a ne oni zlatni sto se koriste kao odbrana grada ?

prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm

znam to :D

nego ima onih maceva sto dobijas na samom pocetku sto koristis za vojsku kako njih napraviti ?

pricam o settlers 2 i ima maceva iz weaponsmitha koji se koriste za odbranu ako te neko napadne a ne za vojsku

prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Krenuo da igram, presao par misija.

Prvo mi se nije svidela, ali vremenom je sve bolja. Svidja mi se isto nacin ratovanja. Isto i taj fazon sa sektorima i pobeda na poene...

Smara jedino to sto se desava npr. da mi shepherdi ostanu bez vode, iako je obliznji storehouse pun. Koliko sam shvatio, to je najverovatnije jer su nosaci bili previse zauzeti.

Edited by leisure

Onda nemaš vodu u najbližem skladištu, pošto radnici vuku robu samo iz najbližeg skladišta. Ako nema u najbližem moraš čekati da nosači iz drugog skladišta donesu u najbliže.

Zato ne smeš da rasipaš po svakom ćošku skladišta - 2-3 po sektoru i upgradeuješ ih (svaki upgrade donosi dodatnog nosača)