Jump to content

Nightlong


Recommended Posts

Mogao bih da se zakunem da sam ovo igrao, al se ničeg iz igre ne sećam. Mada, verovatno se radilo o jednoj od igara iz onih famoznih rip vremena, kad bi na jedan CD strpali gomilu igara iz kojih su izvađeni introi, sinematici, glasovi, pojedini delovi i slično. Hvala za preporuku.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

ovo je ustvari union city conspiracy...igrao sam nesto malo, znam da mi se nije svidelo sto su lokacije rendirane, ali da mi se dopao point & click system, moram da skinem da opet igram malo :)

ne znam samo kad -_-

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

jedine sajberpank avanture koje sam igrao su beneath a steel sky i blade runner. za ovo nikad nisam ni čuo, hvala za preporuku

Imas i "Ripper", full motion video avantura iz sredine devedesetih koja je cistokrvni cyberpunk. Mnogo dobra igra pod uslovom da nemas odbojnost prema FMV.

Takodje i "Moment of Silence" ima u sebi cyberpunk elemenata, ali u znatno manjoj meri :)

@Kung Lao

Tako je, pun naziv igre je Nightlong: Union City Conspiracy :)

Link to comment
Share on other sites

Aliena sam prešao svojevremeno, nema takvih elemenata u njemu ako me sećanje ne vara (mada moguće da se sve odvija u realnom vremenu u toj igri, ali bez mogućnosti zaglavljivanja). Ono po čemu je specifičan je što je jedno 80% lokacija i eventa u Alienu neobaveznog karaktera (nije potrebno odraditi da bi se prešla igra), što ukapiraš tek na kraju i što na neki način predstavlja i veliki kvalitet igre (zbog priče, atmosfere i ostalog).

Od chrono petljanja u avanturama, meni je omiljena Chronomaster, baš zajebana avantura u kojoj mnogo stvari može da se odradi na nekoliko načina, i da se pri tome neki predmeti nepovratno izgube, što može kasnije da dovede do zaglavljivanja.

Chronomaster_cover.jpg

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

a to da možeš nešto da propustiš, pa da se zaglaviš mi je mnogo retardirano. jeste "kao realno", ali jbga, da oću realnost ne bi se igrao

Da, ali fora je da ako nesto propustis ne zaglavis, nego jednostavno propustis drugi tok igre. Tako je recimo u Last Expressu :) Ta igra ima gomilu zavrsetaka (u zavisnosti sta si uradio, da li si bio na pravom mestu i slicno).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...