Gorath Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 U pitanju je jedna starija cyberpunk avantura (sa kraja 90-ih) koja mi je potpuno promakla. Otvaram ovu temu jer verujem da ima dosta ljudi koji je nisu igrali ili chuli za nju, a igra je stvarno ok. Pogotovo ako volite cyberpunk, a i sami znate koliko malo ima avantura u tom settingu. Opis igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Mogao bih da se zakunem da sam ovo igrao, al se ničeg iz igre ne sećam. Mada, verovatno se radilo o jednoj od igara iz onih famoznih rip vremena, kad bi na jedan CD strpali gomilu igara iz kojih su izvađeni introi, sinematici, glasovi, pojedini delovi i slično. Hvala za preporuku. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 jedine sajberpank avanture koje sam igrao su beneath a steel sky i blade runner. za ovo nikad nisam ni čuo, hvala za preporuku Imas i "Ripper", full motion video avantura iz sredine devedesetih koja je cistokrvni cyberpunk. Mnogo dobra igra pod uslovom da nemas odbojnost prema FMV. Takodje i "Moment of Silence" ima u sebi cyberpunk elemenata, ali u znatno manjoj meri :) @Kung Lao Tako je, pun naziv igre je Nightlong: Union City Conspiracy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Kako se beše zove ona avantura što je uzimala u obzir i vreme - ako propustite neki događaj nema nazad. Alien, ili tako nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Aliena sam prešao svojevremeno, nema takvih elemenata u njemu ako me sećanje ne vara (mada moguće da se sve odvija u realnom vremenu u toj igri, ali bez mogućnosti zaglavljivanja). Ono po čemu je specifičan je što je jedno 80% lokacija i eventa u Alienu neobaveznog karaktera (nije potrebno odraditi da bi se prešla igra), što ukapiraš tek na kraju i što na neki način predstavlja i veliki kvalitet igre (zbog priče, atmosfere i ostalog). Od chrono petljanja u avanturama, meni je omiljena Chronomaster, baš zajebana avantura u kojoj mnogo stvari može da se odradi na nekoliko načina, i da se pri tome neki predmeti nepovratno izgube, što može kasnije da dovede do zaglavljivanja. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 Propustiti dogadjaje je moguce i u "The Last Express" i "Gabriel Knight 3". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 To su bile igre, eh.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 a ne ova nova sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 a to da možeš nešto da propustiš, pa da se zaglaviš mi je mnogo retardirano. jeste "kao realno", ali jbga, da oću realnost ne bi se igrao Da, ali fora je da ako nesto propustis ne zaglavis, nego jednostavno propustis drugi tok igre. Tako je recimo u Last Expressu :) Ta igra ima gomilu zavrsetaka (u zavisnosti sta si uradio, da li si bio na pravom mestu i slicno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) edit Edited May 19, 2010 by CLEO Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts