Guest Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ^qft 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 hijaoooooo,osvojio sam nagraduuuuuuuuuu \o/ :))) hvala,hvala RUR-e! :) Inace,kad cujem "pricajte",prvi mi na pamet pada Vica sa njegovim jutarnjim postom(da li je u pitanju "jutarnji car" ili samo "dobro jutro",potpuno nebitno:D), i mozda Lucky sa njegovim opisom kako je spavao i kakvo je vreme napolju... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 :( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 PENIS BONUS PAX IN DOMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 us i o um E o Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 nemash pojma stijo:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 omg zakrpile mi se oci ?! o.O don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ja pamtim ono bam,bas,bat,bamus,batis,bant i bo,bis,bit,bimus,bitis,bunt... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 onda nas je profesorka lagala godinu dana x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Gaudeamus igituuuuuuuuuuuuuuur Juvenes dum suuuuuuumuuuuuuuuuus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 koji vam je? probudio me burazer sa nekim dranjem,papuca je posluzila i pogodila metu Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 coko, završio si faks? :D stijo, duvaj kobas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 onda nas je profesorka lagala godinu dana x( e bre mala shta mi napravi:P zapravo domus je izuzetak, kaze drug internet, i menja se domus domus domui domum domus domo oboje sakujete:P;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 coko, završio si faks? :D stijo, duvaj kobas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ivane, nije nesto slika sa prve strane, jos ima i watermark :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 to je zato što nismo hteli da pričate o slici na početku topika! ah raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 do sad sam crtao neshto za matorog, sad treba da se jebem sa nekom sistem analizom za diplomski, valjalo bi napiti se al avaj i ova kisha prokleta, ne mozesh ni zablejati napolju:P shta bi sa tom adom, ocemo subotu?btw. evo voki kostic na rtsu preporuchuje ovima koji zele da se ubiju da isto urade suvim grozdjem, do gusenja. chisto da znamo da imamo i tu opciju. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 sta mislite o khm....nekom rostilju van grada? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Kisha ubi , a trebao bih napolje da idem. Skupljam snage da krenem. Ne znam. A dje da znam. Nishta ne znam I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 a gde to pada kisa? DA U ZAGREBU NE PADA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 nedelja je cool :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Juce sam 4 sata proveo sa drugaricom na urgentnom centru, slomila ruku i ja se ponudio da idem s njom, bilo mi glupo da joj kazem "jbg, idi sama". Nisam ni pomislio da ce se toliko cekati da bi joj stavili gips koji ce nositi citavih nedelju dana, a pogotovo da cu se nagledati raznoraznih slucajeva kao sto su lomljenje nogu, lomljenje ruku, lomljenje kukova, glave... Pogotovo kada su dovozili na kolicima babu koju su osecam krpili iz delova sa naduvenim plavim okom :S Bar me je posle castila pljedzom i uvece sam od umora zaspao mnogo ranije, a pritom spavao k'o bebica. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Sprcing chance +1 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 SPQRO SI! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts