Jump to content

old rgps on win7

Beli Eurokrem

Recommended Posts

treba mi mala pomoc oko preporuke nekog starijeg kvalitetnog rpg-a, ali sa linkom/patchom/uputstvom kako da radi flawless na windows sedmici sa mogucstvom wide rezolucije, treba mi za put na netbooku malo da odigram nesto u pauzama.

moze cak i fallout 1/2, baldurs gate, koje sam obrnuo vise puta ali poslednji put na winxp pre jedno 7 godina :) tako da nemam pojma kako/ da li/ i sta sljaka na win7 :)

gracias unapred

Fallout 1&2 rade bez problema na 64bit windows 7. Skoro sam presao (po prvi put) fallout 1, a fallout 2 batalio na pola jer sam se zasitio :)

Baldur's gate 2 je radio na 64bit visti, tako da bi trebao da radi i na 64bit 7mici.

Planescape Torment radi na win7 64bit - samo sam morao da stavim softversko renderovanje (u opcijama igre)

Hm jel to bio roll back? Nestalo mi je 2 posta od juce :)

Anyway za bg koristim widescreen mod koji je keva, a za fallout 2 high res patch i killap's unofficial patch. Takodje ko nije probao obavezno restoration project za f2(koji ukljucuje i unoff patch) koji u igru vraca sve sto autori nisu stigli da ubace, recimo moguce je spasiti sulikovu sestru. Ko nije igrao ovo obavezno da proba!

• 2 months later...