markotod91 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Nemke je obicno nosio loptu. Ja doneo jednom svoju loptu (pre dve godine cini mi se): -Sta je ovo? -Pa lopta. (Nemke)-Ovo se u moje vreme zvala krpenjaca Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 kori ne seri nego dodji i ti !:D da ih malo smaramo sa zaverama :D Dolaziš ? Planiram da svratim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ja dolazim ako dolazi kreki sa "SPQR" tetovažom na bicepsu. Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ja dolazim ako dolazi doca i kreki sa peskom u ruci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ok utvrdili smo ko donosi loptu(mada bi mogla i neka za futbal?), alkohol me ne zanima, nego ko donosi drvo?!;) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ja dolazim ako dolazi doca i kreki sa peskom u ruci!!! U dupe zavuci hehehaea Inače prestanite da mi zajebavate burazora, nervozan mi je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 prodajem za subotu! :( Imam neku utakmicu(fudbal),pa ne mogu,jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 daj dogovorite se ko ce loptu/e da nosi da ne bi opet bilo da dodjem ja da zauzmem teren sa cigarom:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2010 Author Report Share Posted March 19, 2010 Ja imam basket u sali od 4-6, tako da ne verujem da bih i na ovo dosao. Mada, ako pomerimo za nedelju... :> BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA, BASKET NEDELJA \o/ ne kaki nego dodji, znash da smo mi neobavezni; aka teshko cesh se zamoriti:) a i vi bolesni, prijace vam malo svezeh vazuha, 20 stepeni aman, glupo je zabiti se u kucu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 word.stvarno ste sisici. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ispaljujem :( Imam neka predavanja od 10 do 3, a zatim u 3 moram da idem na neku probu :S Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 ajde da se napravi lista onda neka ko ce doci da ne bude 3 tamo :D i da .!. za sve koji ce isplatili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ispaljujem :( Imam neka predavanja od 10 do 3, a zatim u 3 moram da idem na neku probu :S Ili ide u glumce ili igra folklor. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) ok ajde ovako dolaze 1. urgh 2. kakoo 3. kali 4. nikita? 5. absolute 6. goti ? svracaju 1. doca 2. kori potvrdite jel ima jos neka promena da znamo dal uopste da dolazimo sutra po mogucstvu odma hvala Edited March 19, 2010 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 nekako je mnogo nesigurno to za sutra. bolje ipak da kazem da necu doci Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 haha picke :D ja sam siguran !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 dobro videcemo do sutra ujutru ako broj bude bio vec od 6 da nas bude barem za 3v3 a to podrazumeva 6 ljudi koji ce ustvari da igraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Meni zavisi od veceras da li dolazim...ako preteram sa alkoholom necu doci.Dosao bih da blejim-igram,posto mi je "sirov" zglob,al ono,mogao bih da pomognem :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 U 11 imam kolokvijum, kojicu zavrsiti do 12 pqa krecem na adu. Ne igram basket. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ja dolazim sa margijem...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 ne, ja dolazim sa margijem xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Lol... mozda ima dva margija :) Ovaj moj je dipl.ing.masinstva, voli zivot, voli da popije, a igrao je heavy-ja na tf2... A tvoj? :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ne moramo u detalje sad :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ja možda prodam, ionako ne igram, tako da je svejedno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ja bi voleo kad bi neko poneo fudbalsku loptu cisto se zajebavamo malko. jel donosi neko jebeno drvo!?!/1/1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts