Lucky Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Pozdrav drugari, Ko bi mogao da mi pomogne, pošto ja baš nisam u tim vodama. Pokušavam da provalim tj. da sračunam koliko struje u jednom trenutku troši lokal. Trenutno je maksimalna potrošnja podešena na 17kW, što meni deluje malo previše, pa bih se konsultovao, jer bih voleo da to maksimalno ograničenje spustimo. Evo šta ima od potrošača: 15 x računar (nikakvo iživljavanje, napajanje 250w) 15 x TFT monitor 2 x PS3 2 x LCD 2 x obične sijalice 12 x neonke 1 x klima uređaj 4 x halogenka 1 x reflektor (onaj mali :)) Znam da nisam baš od neke pomoći kada ne znam tačne vrednosti potrošnje, ali valjda može nešto odokativno/okvirno da se sračuna koliko, kada ovi svi uređaji rade, mogu da potroše? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 zaboravio si frižider i ventilatore! :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts