Ramirez Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Za nepismene piše par postova iznad :D pa video sam, ali mislio sam da corruption nema veze sa tim, to jest da ste u zabludi, posto techmarine nema nikakav vidljivi nivo korupcije. al evo ga SS je resio dilemu. vi niste troo marinci ako ste koruptovali svoje odrede. warp vas pojeo izdajnici!! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 da bre ako niste cisti onda ste jeretici Burn the heretics!!!!! I meni je bio techmarine izdajica tako da je tacna teza sa corruptionom .e da izasao je i fix od teknogodsa tako da sada moze da se igra i preko hamachija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Isto mi je bio taritor Martellus na full pure endingu; na partial/full coruption se menjaju (sem thula, on mi je posle nekoliko misija na full corrupt otisao tako da nisam mogao da ga koristim). Licno mi se dosta cini lakse na full corruptionu (captain difficulty), posto sam u zadnjoj eliphasa pregazio, a Ulkaira bez nekih vecih problema sa FC/avitus/jonah/thaddeus setupom, posto mi je tarkus bio traitor. U full purity endingu sam imao problema sa Ulkairom jer se regenerise a i prejako bije pa sam se povlacio samo tako, dok na full corruption imaju onih 4-5 global abbilitija koje ownuju + thaddeusov jump pack abbility na terminator armoru ubija sve zivo. Takodje, diomedes gine na full corrupt, a najjaci ending je na kao pola corrupt ili malo vise kad commander popije cekic u glavu :D Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Isto mi je bio taritor Martellus na full pure endingu; na partial/full coruption se menjaju (sem thula, on mi je posle nekoliko misija na full corrupt otisao tako da nisam mogao da ga koristim). Licno mi se dosta cini lakse na full corruptionu (captain difficulty), posto sam u zadnjoj eliphasa pregazio, a Ulkaira bez nekih vecih problema sa FC/avitus/jonah/thaddeus setupom, posto mi je tarkus bio traitor. U full purity endingu sam imao problema sa Ulkairom jer se regenerise a i prejako bije pa sam se povlacio samo tako, dok na full corruption imaju onih 4-5 global abbilitija koje ownuju + thaddeusov jump pack abbility na terminator armoru ubija sve zivo. Takodje, diomedes gine na full corrupt, a najjaci ending je na kao pola corrupt ili malo vise kad commander popije cekic u glavu :D Spoiler ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 pa ono, s obzirom da je vec 2 meseca od kad je izaslo i da je net pun sa snimcima/reviewima mislim i da nije neki mega spoiler, ali eto sry ako sam nekom spoilovao sa licnim iskustvom iz igre. Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 skinuo sam odavno Warhammer Dawn of War 2 - WiCKED. e sada, zna li neko kako da nateram ovo cudo da radi. kada je to kao bilo aktuelno ja sam ga provalio ili nasao negde, ne secam se vise. moze li neko da mi pomogne kako da nateram ovu igricu da radi a da ne skidam drugu verziju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ne može. Skini Chaos Rising RELOADED, tu imaš i original i ekspanziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 hvala, mucim se nedelju dana i nikako nece :) pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts