Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Xzore 99% nije niko procitao to sto si napisao. Ti si rekao da samo zato sto je igra failovala niko vise ne voli battlegrounde. To ti je isto ko da si rekao da niko vise nevoli fudbal zato sto je reprezentacija failovala na svetskom prvenstvu. Nema potrebe da objasnjavas sta se desava u svako bg posebno. Totalno si promasio poentu. Nije hejt , samo ti kazem da postujes bezveze neke ne bitne stvari

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Nisam rekao da je igra failovala, ali ovaj bg na sta je spao to je daleko ispod faila, fail je bio u tbc ova je neopisivo u wotlk.

Nije mi jasno kad kazes da volis bg, to je kao kad bi rekao da volis da jedes govna ili tako nesto.

Mozda mislis da volis da HK farmovanje u BGu ? To je totalno druga stvar, jedino sto je povezano je mesto.

Jer pvp u BGovima nije primarna nego sekundarna stvar. Zastave, bossovi, sfera su primarne.

Sa pvpom trebas da olaksase sebi i otezis protivniku pobedu.

Ako volis da koljes sa likovima koj samo kolju ili su semiafk da ne bi dobili desertera, protiv istih takvih likova to nije bg.

Znaci nevolis da igras bg nego jednostavno volis da se koljes.

Da ucestvujes u zombifestu.

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

meni vratili akaunt u deset uvece, samo sto sam sad doso do kompa lol. izgleda da je ovo rekord u odgovaranju na prijavu, plus sto je nedelja:)

uglavnom, stavio sam zajeban pass, unchekirao sejvovanje juzera i pasvorda, ocistio komp (nasao je kasperski neki game-thief.online trojanac jebo im pas mater) i jebem li ga, to bi valjda bilo to, ili imate neki savet za dodatni sekjuriti:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kopiraj password svaki put kad se logujesh iz nekog .txt file, nemoj je kucati nikad.

to vise ne radi na vecini keyloggera, sada "gledaju" i clipboard

za sekjuriti sve sto ti treba je dobar, apdejtovan anti virus (moja preporuka eset smart security), i poneki sken sa malwarebytes povremeno

mada ti ni ovo ne treba ako ne ides na sumnjive i gold selling sajtove

znaci treba da popunim username? lol kad sam ja bio mali, bilo je obrnuto:)

otvorio sam drugi mejl sa lol sifrom samo za wow, ocistio sam kasperskim komp, kasperski je apdejtovan. jebem li ga, mozda jos da nabacim onaj fajrvol sto ga svi hvale...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja odo da metnem u nesto u rlu veceras posto mi u areni mecaju randomaticni 12godisniji keyturneri sa randomaticnim faceroll (insert random 2 kastera hiler here) setupom

poserem se po svakom ciganu debilnom koji igra elemental samana sp-a locka maga ili sovu tim redosledom.Aj pa zdravo

Interrupts better than Kanye

ja odo da metnem u nesto u rlu veceras posto mi u areni mecaju randomaticni 12godisniji keyturneri sa randomaticnim faceroll (insert random 2 kastera hiler here) setupom

poserem se po svakom ciganu debilnom koji igra elemental samana sp-a locka maga ili sovu tim redosledom.Aj pa zdravo

Wizards never die

:D

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...