Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

Kad nemaju da se prepucavaju o pametnijim stvarima ... Ae da pokrenemo neku pricu .... hmmm ! Koji combo igrate u 3s? Koje su pozitivne strane,a koje negativne ? Koji su vam anti-comboi ,a protiv kojih vam ide bolje... ( Nemam ideju neku dobru,o cemu bi moglo da se prica ) A vi koji ne igrate arenu,zasto ne volite pvp? Mozda zato sto je wotlk pvp shit i inbalansiran? :p

Edited by WTFitsLukaDerv

Havarija bracoooo

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kad nemaju da se prepucavaju o pametnijim stvarima ... Ae da pokrenemo neku pricu .... hmmm ! Koji combo igrate u 3s? Koje su pozitivne strane,a koje negativne ? Koji su vam anti-comboi ,a protiv kojih vam ide bolje... ( Nemam ideju neku dobru,o cemu bi moglo da se prica ) A vi koji ne igrate arenu,zasto ne volite pvp? Mozda zato sto je wotlk pvp shit i inbalansiran? :p

Pozdrav od najboljeg druida iz CG hahahahahhaha

Aj mogli bi za holy palu par saveta...iako sam procitao od capme kad se prepucavao sa nekim...

Opako izgleda, opako izgleda ovaj revamp grafike. Baš me zanima min req za normalno igranje, zna li neko?

Veruj mi da jos lepse izgleda, nego ne mogu da se pokupim sa codecom za sony vegas. Od kako sam uradio reinstall i meto sve ponovo, nekako mi je mnogo los quality video zapisa.

rur-1.jpgrur-2.jpg

Sinoc probali galerius, kobaya i ja throne of the tides. Nazalost paladin kao tank je sjeban al ajde nebitno.

Wipovali smo na trash, wiprovali smo na prvog bossa 2 puta ;) posle smo ga ubili. Drugog smo znali taktiku ali nismo uspeli da ga ubijemo. Svima je Gear Score 6k+

Mislim zavrsili bi istancu sigurno da mene nije pozvao market da mi kazu da ima ne rade kase ....

Al poenta moje price je da je Jebeno tesko sada i da ce nubovi koji su uzimali gear u Wotlk uzeti kurac. Sem naravno ako ne krene Whine po defaultu pa blizzard sve to nerfuju.

Ako je normal dungeon tezak, sta li ce biti za heroic.

rur-1.jpgrur-2.jpg

da, obicno samom sebi mozes da das titulu najboljeg kurca to tako ide..

kao sto se za pola ljudi ne zna na ovom forumu jer ima dosta nasih likova koji ne dolaze ovde u zivotu a nisu recimo iz bga i igraju ceo zivot na nekom serveru pa se cak bore i za rank1 svake sezone

tako sigurno postoji i neko u tvom selu za koga nisi cuo

@silencer

svidja mi se to sto cujem za vajpovanje

kao sto se za pola ljudi ne zna na ovom forumu jer ima dosta nasih likova koji ne dolaze ovde u zivotu a nisu recimo iz bga i igraju ceo zivot na nekom serveru pa se cak bore i za rank1 svake sezone

@silencer

svidja mi se to sto cujem za vajpovanje

Killy pazi, vise beacon of light ne leci 100% nerf pao na 50%. Da ne pricam da ne mogu da se pokupim da zalecim sve oko sebe sa gear score 6200. Mozda jos ne mogu da se pokupim sa spellovima. Ali za WotLK dobro se secam bilo mi je potrebno da imam 4 spella na baru, Holy Light, Flash of Light, Beacon i Cleanse. Sad mora i CC malo da se koristi.

Zamisli situaciju kad nema ko da ti clensuje magic a mene koji sam healer mob lepo uradi Shackle Undead (samo za human) i duvam kurac, a niko pored mene nema da dispeluje magic i lepo tenak umre ;D

Iskreno wipovali smo na trash pa na bossa. Drugog bossa smo skapirali ali 3 puta je pao wipe i ja sam morao da palim. Tipa nesto na foru kao karazhan boss kad hvatas onaj beam da ne ide na dragon bossa ne mogu da mu se setim ime. Tank mora da tankuje bosssa, dvoje uvate beam i za nekih pola minuta se nakupi 100 stacka debuff, e sad cim dobijes 60 staka moras da klikces macro "TAKE MY FUCKIN BEAM" da lik uzme tvoj beam jer ako stignes na 100 onda onda si neprijatelj kao pod MC-om. Treci mob ne uzima se beam nego se ceka da ga tenk uvati posle odredjenog vremena i mora da se ubije, pa onda tako drugi i treci i onda ubijes bossa. Naravno uspeli smo da ubijemo prvog mobba, posle smo vajpovali >:D Onda na Ventrilu je bilo tip komentar "Ovde bre nesto nije u redu" :D

Mislim da ce da se ovo nerfa i da ce da bude lako, al iskreno se nadam da se nisam nesto specijalno istripovo, ali svi uveliko kazu da su istance preteske.

rur-1.jpgrur-2.jpg

Nismo radili throne of the tides.Vec Blackrock Cavern. :)

Da, to je normal lvl 80-81 dungeon.Na trashu, tank je uvek bio na tipa, 20-30% hp-a.Znaci, bez 30 cc-a nema leba ono da se radi.Sa huntom nisam mogao da cc-ujem jer su izbacili freezing arrow, a ubacili trap launcher, koji se uci kod trenera.Samo je fora sto niko ne moze ni jedan skill da nauci od trenera jer je nesto zabagovano. :) Ono, kao treba da obrises profesije pa onda odes do trenera i naucis, tako radi.Bar su to price koje kruze.A svi znamo kakve su to "On je rekao" price. :)

Cisto ako nekoga zanima, hunter je dobio dobre promene.Ja trebao da tankujem sa svojim paladinom, ali posto su trenutno paladini (bar tankovi) sjebani na beti, uhvatio sam nekog premade hunta.Od stingova ima samo serpent, sad su mu svi ostali "Venom".Tipa, scorpid venom daje 30% armor debuff i 4% hit.Steady shot dodaje jos 4% armor debuff tu, stackuje se tri puta.Venom traje 30 sec.Onaj, viper sting, sada venom, 30% cast time debuff.I ima neki Widow Venom koji se uci na lvl 81, 25% healing debuff, jer je Aimed shot sada marksmanship bonus skill.Arcane shot nema vise cooldown.

Bonus skill - posle 31 ubacenih talent poena, svaki talent tree vam daje jedan sepcifican skill.BM - intimidation, MM - aimed shot, SV - explosive.

Zamisli situaciju kad nema ko da ti clensuje magic a mene koji sam healer mob lepo uradi Shackle Undead (samo za human) i duvam kurac, a niko pored mene nema da dispeluje magic i lepo tenak umre ;D

stavis kripa koji cc-uje na fokus i kad vidis da ti baca magiju u glavu ima jedno dojaja dugme zove se sacrifice i skida obicno sheep shackle i ostale spelove koji breakuju na dmg :P

ili jednostavno pritisnes babel ili trinket :P

problem resio aj sad daj taj key ili crnci dolaze

Interrupts better than Kanye

au brate pa nemoj da mi se sprdas sa zemljom :< ipak nas i rusa dvijesta miliona [;)]

nas kako u Novi ima igraonica dje se okupljamo jednom u mijesec ili dva i bude nas bas gomila i ono procjenjuje se da u Cernoj Gori ima oko dvijesta pedest - trista ljudi koji igraju aktivno , i uglavnom su svi na Agamagan.

au brate pa nemoj da mi se sprdas sa zemljom :< ipak nas i rusa dvijesta miliona [;)]

nas kako u Novi ima igraonica dje se okupljamo jednom u mijesec ili dva i bude nas bas gomila i ono procjenjuje se da u Cernoj Gori ima oko dvijesta pedest - trista ljudi koji igraju aktivno , i uglavnom su svi na Agamagan.

i ti si dobio titulu najbolje druida u CG...k'o sto je Killy rekao postoji lik koji nije dosao na taj skup,a bolji je od tebe i .!.

stavis kripa koji cc-uje na fokus i kad vidis da ti baca magiju u glavu ima jedno dojaja dugme zove se sacrifice i skida obicno sheep shackle i ostale spelove koji breakuju na dmg :P

ili jednostavno pritisnes babel ili trinket :P

problem resio aj sad daj taj key ili crnci dolaze

Ok Sarmo mislim da imam 2 macroa za sacrifice, samo sto mi nesto sevalo levo jaje da namestim u cataclysm beta :D Iskreno namestio bi to sranje da sam ja znao da moram u Normal dungeon da radim focus na Moba i da bacam sacrifice tenku. Kao sto sam rekao koristio sam 4 dugmeta u Heroic WoTLK.

Imam i ja titulu najbolji sam programer u Coki ! Beat that.

P.S. Ukoliko ste dobili pre nekoliko dana / meseci ovakav mail:

World of Warcraft®: Cataclysm™ Beta Test Invitation

Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Cataclysm™.

As a beta test participant, you’ll have the chance to experience the new content and features of Cataclysm before the expansion is released. We’re looking to get your feedback on the overall gameplay experience, including quests, monsters, zones, dungeons, aesthetics, and more as we continue to implement new expansion content. We would also appreciate reports on any bugs you may encounter. These can be logged using the /bug command explained below.

Getting started:

1. Get the Installer: Log in to your Battle.net account. In your list of games, click the “Manage Game” button under the Cataclysm beta image to download the installer; you’ll also be able to copy a character to the beta-test realms through the same page. Please note that your Battle.net account should be flagged for beta access within roughly 24 hours upon receipt of this email.

2. Install the World of Warcraft: Cataclysm client: Once you’ve downloaded the installer, run it and follow the directions to install the client on your machine. You must have a retail copy of World of Warcraft patch 3.3.0 or newer installed on the computer on which you want to install the Cataclysm beta test client.

3. Run the Game and Log in to Battle.net: After the game installs, the launcher interface should automatically appear on your screen. Log in with your Battle.net account and you’ll be able to begin playing. You can launch the client at any time by clicking the desktop shortcut or by going to the Windows Start Menu.

Please retain this email for your records. If you experience any issues setting up your Battle.net account, please contact Blizzard Entertainment Account Services via email at wowbetabilling@blizzard.com

Please be prepared to enter the current retail Battle.net account name and password you use. To participate in the beta test, you must have a valid retail World of Warcraft account.

Sending us feedback:

Typing /bug in chat or Alt + Left-Clicking on an icon will open an error reporting interface, and we encourage you to use it any time you encounter a problem or want to send us a suggestion.

We have put up forums for discussing the game at http://forums.worldofwarcraft.com/index.html?sid=2000

Only players flagged for access to the beta test will be able to post on these forums, but keep in mind the general public can view them. You are expected to follow the posting guidelines and forum Code of Conduct at all times while participating in any and all discussions. Maintaining a constructive dialog with fellow testers and Blizzard posters will help ensure the forums remain a positive place for discussing and providing feedback about Cataclysm content.

Troubleshooting:

If you experience any difficulties installing the beta game client, or have problems connecting to the test servers, please contact technical support either by posting on the appropriate forum at http://forums.worldofwarcraft.com/board.html?forumId=7573590 or by email at wowbetatech@blizzard.com. Please remember that this software is still undergoing testing, so any in-game issues should be reported using the /bug command.

A niste dobili cataclysm na bnet accountu, to je bilo jer vam je zemlja bila Srbija. Danas su fixovali taj problem i treba da vam se igra pojavi na vasem Bnet nalogu.

Beta kljuceve saljem 7.Avgusta.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...