Amorphis Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Je li,je l` zna ko od vas pvpjevca da igra sa hunterom arenu ? oO I je `l zainteresovan ko da mi uzme neki rating sa njim za kintu dok je josh imam ? ( RL moneyz ) Ajd` bar pochnite da zaradjujete neku kintu od tog wowa,ne samo da dojite blizzard ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Xzore, druze, prijatelju, batice.... ne treba, ne radi, koji.... Step into, achiv moze svako da ima koga interesuje taj deo igrice, ne vidim zasto uopste to koristis kao neki primer za skill, a i koliko smo upoznati sa tvojim rejtigom koji si imao bio je jedino zahvaljujuci jednom dugmetu koje bi aktiviralo bladestorm.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 gde si hybrise, pico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 rejtigom koji si imao bio je jedino zahvaljujuci jednom dugmetu koje bi aktiviralo bladestorm.. :( Warrior sa par ili manje arp pve itema ne moze da prdne u 2v2 bez bladestorma, to se podrazumeva sa healerom. Sad da sam str kao sto i zelim da igram, tesko cu da nadjem healera posto kako izgleda svi misle, ako ne socketujes arp bez obzira da ne mozes da izvuces 30% arp da si ebuyer. A za duble dps nikog nisam uspeo da nadjem. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 jel mozes ti jedan post da napises a da ne failujes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&cn=Majstorzawow "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&cn=Bogpvpja :D So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 da ali Majstorzawow ima 2600 3vs3 o.O "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Evo vam Ret, Warr, DK na Arena Pass. Cisto da vidite kakvi likovi igraju tamo. jako tuzno lici na wintrading. http://www.youtube.com/watch?v=NXqcZV-NYcA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Jel ima neko da je boomkin u pve-u sa finim progressom u Heroic ICC 25ici ili 10? Treba mi par savjeta jer nisam odavno raidovao a sutra bi trebao ici koji hardmode na 25ici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Pazi da ne useres tajfun kod saurfangovih blood beastova. ;) Oneshottuju non-tank mete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 xzor nestani sa planete svaki put kad procitam tvoj post mentalno se degradiram 5 sezona unazad Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Ajde linkuj mi warriora na visokom ratingu u 2v2 koj ima manje od 30% arp. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 ja imam skoro 53% sa furious gearom a i postoje warriori koji imaju toliko arpa i na 2500 ako te zanima jer neki nose i mace Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 killy nabijem te na k... sto si mi skinuo dagger sa lootship HCa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 blago tebi kad ti je to najtezi problem u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 kakav je warrior sad u duelima? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 na ovom warru sto sad igram nemam ni acvievment da sam pobedio 1 duel a necu ga ni dobiti nikada danas sam izaso na koji duel sa shamanom pre arene i po ko zna koji put mi je bilo jasno zasto ih ne igram likovi sa gearom i ratingom stoje "afk" i pokazuju svoj gs a ljudi koji igrauj duele su u full furious itemima koji mi ne skidaju hp sa 100%barem je tako na sylvanasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 pitam posto duelujem na tournament realmu i jedino sto mogu da dobije je drugi warrior i pokoji rogue. Svi ostali mi pishaju u oci . Al dobro verovatno mnogo neznam da igram warra pa i nisam merodavan "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 za duele ne postoji gora klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Moyo, moj savet je igraj wizard cleave. I neces imati probleme u areni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) sa wariorom wizard cleave btw , ko uze mlg ? Edited June 6, 2010 by Cela_ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Koerejski RMP valjda "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 sa wariorom wizard cleave btw , ko uze mlg ? Mah pogresio sam. Mislio sam da igra bilo koji wizard cleave 3s. Ne mislim da igra warriora, nego nekog castera. Tuzno je sto su stavili na areni ova PvE oruzija i trinkete. Mislim sve imas lepo da opremis jedan wizard cleave tim i da budes number one. To je moje misljenje, jer nemaju HC oruzija ili t2 wrathful da bi tukao kako trab kao melee. Sve mi vise nekako deluje sa ovim da ce casteri da budu u top10. Doduse videcu vec kolko sam pogresio na kraju turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Hakeri se zajebali. \o/ Pre mesec dana me hakuju iako sam imao autentikator.Logujem se posle 5 minuta, vidim da mi samo emblemi, gemovi, pare i flaskovi fale.Kontaktiram gm-a, dobijem to nazad isto vece.Logujem se jutros, kad ono, pun mailbox.Sve sto mi je kinez mazno i poslao nekome mi se vratilo (taj neki lik, verovatno lik sa mog acc-a, nije bio u igri 30 dana pa mi se sve vratilo).3500g, brdo epic gemova, 3 primor saronita itd. Ali bicu dobar samaricanin i kontaktiracu gm-a.Bolje to nego da popijem neki prejeban ban.I ovako su meni vratili sve to odavno. Edited June 7, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts