sevaj Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 BRAVO EUFORICNI! Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 na kraju ispade dobar turnir,gg svaka vam cast organizacijo(bez du-a nista ^^ ) za trud i rad,gg svima... Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 mith.AMD_INTEL_ATI_DELL hahahah, legendarno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 gj mith eu4ia smk.. shoki konzumiraj izmet :v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sch Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ako ako ... To su pobedili jer je Sreco dosao da ih bodri ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) JEBI SALETA BOTARDA !!! Edited March 1, 2010 by EnzoPoz Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bravo Momci, Svaka Cast Lazi i Stepi, Smekerima i Mitu isto, lep turnis :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bravo Lazo , STPE[A] mvp!Sve je bilo fino ok turnis.... Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ceo turnis je bio do jaja, nigde zamerke i vidimo se sledeci put o5. A sto se tice stepe on je stvarno ispostovao @ cu lan i to je presudilo. hfhfhf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Kad vidim shokicin i egzeov post, jedan za drugim, nista mi nije jasno no dobro xD Ne znam rezultate ljudi, ja sam otisao da spavam posto sam dao restarte za finale i 3ce mesto... GG eu4ia, upoznao sam lika eu4ia - VooDoo i sad sam srecan ! Masine su nas ebavale ceo dan, teske reci su pale na sve strane, svi su u pravu i niko nije u pravu :D Na to mu dodje :D Najbitnije je da se privelo sve kraju i najbolji je pobedio ! GL 2uall Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Kad vidim shokicin i egzeov post, jedan za drugim, nista mi nije jasno no dobro xD Ne znam rezultate ljudi, ja sam otisao da spavam posto sam dao restarte za finale i 3ce mesto... GG eu4ia, upoznao sam lika eu4ia - VooDoo i sad sam srecan ! Masine su nas ebavale ceo dan, teske reci su pale na sve strane, svi su u pravu i niko nije u pravu :D Na to mu dodje :D Najbitnije je da se privelo sve kraju i najbolji je pobedio ! GL 2uall Hahahah :D ja koliko vidim hteo si da kazes da je egze pobedio :D Hvala <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ma to je do mouserate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Srbija na kolenima , GG ! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n!kol Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ma to je do mouserate :D Ne, Bugari su to sjebali sa HID portovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ma bravo Bosanci ! GG svim ekipama iz nase grupe i jebi Turiste ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 nikad posle stranaca za racunare :D umirao mi mis na svim portovima u usta ih ebem . GG svima, GG mith svaka cast na igri, pogotovo onaj prvi dan. Pucali ste kao pravi. ESS nije hteo da igra 1/8 jer smo retardirani ljudi,nikad sebi oprostiti necu. Hogare prestani da vrsis pritisak u saobracaju :D <3 . pozdrav i vidimo se u novom sadu ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) ma jok bio je ironican post, nema veze sa tim :D trebalo je samo da stavite low priority na cs resilo bi problem, nije do misa ni do usb, hvala fela :* Edited March 1, 2010 by tESHKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 nikad posle stranaca za racunare :D umirao mi mis na svim portovima u usta ih ebem . GG svima, GG mith svaka cast na igri, pogotovo onaj prvi dan. Pucali ste kao pravi. ESS nije hteo da igra 1/8 jer smo retardirani ljudi,nikad sebi oprostiti necu. Hogare prestani da vrsis pritisak u saobracaju :D <3 . pozdrav i vidimo se u novom sadu ~ ahahah :D <3 ess majstoriiii :D :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 brao taoci :D prvi put mi se desilo da umesto filma pustim cs i odem da spavam :D svaka cast naravno i eu4ii, pokazali su sta znaju ESS <3 LECHI KOMPLEXE SHOKI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) GG Dps, foolprof, unnamed, bil gejts je tehnoloski visak za orgu :) hvala Macku, PAJI MASOVNOM, i KiWiju.MyH3e na podrsci i bodrenju poz za drugare iz odeljenja i uciteljicu :D kad ce demoi??? :P Edited March 1, 2010 by sarma na kreku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2g.sTx Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 gege, kachite demoz od finalaa!~ mnogi skolarci nisu gledali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bravo euforio! Bravo i mithu i shmekerima i spc-u ! KOMPLEX poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 prvo,sve cestitke euforiji na osvojenom turniru! Zao mi je sto je mnogo drugih faktora uticalo na mene prvenstveno,a i na moje saigrace,pa smo pruzili takvu igru u tom 1/2 finalu,da je to bilo tragicno...po mojoj proceni,ni 30% nasih mogucnosti... Smekeri,pokazali ste da je kgb turnir samo bio los dan,nista vise! orga,mogu samo da kazem BRAVO za trud,stvarno je bio ogroman,i to se zaista ceni,ali je bilo previse propusta i problema,neke vasom krivicom,a neke krivicom drugih. U svakom slucaju,hvala vam sto ste nam omogucili da igramo ovaj turnis,i nadamo se da ce ih biti jos. SCP: top20 matoriiiii,aaaaa? :D i za kraj,vazno obavestenje za sve 1/2 finaliste: KOSTUR SE MENJA ZBOG OZBILJNOG UKRSTANJA JAKIH EKIPA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 sto kaze zero "da neka ne daj boze ne ispadne ranije malo " :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Lesko vise plazme i cokoladnog mleka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts