Vićsa Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 poker je jedna dugacka igra! http://forumserver.twoplustwo.com/39/small-stakes-pl-nl/nl100-floped-9-high-flush-808952/ ovo sam foldovao juce Kad si vetj ushao u pot (ne kazem da matematika nije bila na tvojoj strani) i kad si vetj doshao dotle trebao si i da platish taj river bet od jedne tretjine pota ako se ne varam. Check na riveru je dobar da ste jedan na jedan. U m-way potu rekao bih da je greshka, pogotovo shto nisi nuts. Bet na flopu. Ne znam... Ne bih mu se bacao na tih 30 bez obzira na istoriju. Zbog matematike, naravno. Ponavljam. Po meni najvetja greshka je check na flopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ja ne mogu vishe.pochelo je da me boli koliko nemam srece. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 luck evens out with greater number of hands played Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 neverovatna stvar, ali mi je najjaci komentator i njegov ah svrsio sam zvuk na 2.43, odnosno kad je izasla sedmica :D ahaahahahaha crko sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 igra mi se online ali nikako da pronadjem kombinaciju da uplatim preko nekoga :) jos samo mesec i po i vadim svoju i bole me patka trenutno grizem :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 luck evens out with greater number of hands played dobro shpilse,ali ako ja u poslednjih tri meseca gubim svaku ruku u kojoj sam jachi kad odlazim u all in i kad su mnogo jaki potovi i svaki put sam dosta veci favorit,onda jebeno moram da umrem.Ne pamtim kad sam preziveo ruku.Ljudi protiv mene imaju 1% da dobiju ruku na flopu i uspevaju da je dobiju. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) ja jes' da se ne kockam, ali kol'ko god cesto pricao sa drugarima koji se kockaju, ne mogu da ih ubedim da izbace taj feeling "mora sad da podje na bolje, matematika tako nalaze", ama ne mora, iliti The Gambler's Fallacy nije da zelim da pametujem ovde ikome, niti imam prava, nego prosto, ono, ako imate slican trip, nemojte :) ako igrajte na srecu, igrajte, al' generalno nemate prava da ocekujete unapred ista ako se vodite goreopisanim rezonima mislim, otkud sad znam za pojedinacne slucajeve i partije, to ako ste iskusni pa sad nesto ocekujete ili znate da mora da se desi nesto, pa onda i dobijete, svaka cast, ali rezon "nece pa nece, ama mora uskoro" vodi u propast i matematicki gledano :D Edited June 20, 2010 by ℑںℵℊℓℯ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 dobro shpilse,ali ako ja u poslednjih tri meseca gubim svaku ruku u kojoj sam jachi kad odlazim u all in i kad su mnogo jaki potovi i svaki put sam dosta veci favorit,onda jebeno moram da umrem.Ne pamtim kad sam preziveo ruku.Ljudi protiv mene imaju 1% da dobiju ruku na flopu i uspevaju da je dobiju. nadam se da imash bankroll da igrash duzhe od 3 meseca onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Nema propasti ako se primenjuje bankroll managment :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) igra mi se online ali nikako da pronadjem kombinaciju da uplatim preko nekoga :) jos samo mesec i po i vadim svoju i bole me patka trenutno grizem :D vlado ako ti trebaju novci za poker online baci mi pm sa sumom i nekim telefonom pa cemo se lako dogovoriti shta i kako. vazhi i za ostale :D Edited June 20, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Jel moze neko da mi baci linkove na pm od high stakesa S01-S03, rapidshare pozeljno, mada moze i bilo sta drugo ? ty :) //edit nasao ;) Edited June 20, 2010 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nadam se da imash bankroll da igrash duzhe od 3 meseca onda :) postao sam ko Matuzov :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Kad si vetj ushao u pot (ne kazem da matematika nije bila na tvojoj strani) i kad si vetj doshao dotle trebao si i da platish taj river bet od jedne tretjine pota ako se ne varam. Check na riveru je dobar da ste jedan na jedan. U m-way potu rekao bih da je greshka, pogotovo shto nisi nuts. Bet na flopu. Ne znam... Ne bih mu se bacao na tih 30 bez obzira na istoriju. Zbog matematike, naravno. Ponavljam. Po meni najvetja greshka je check na flopu. nisam kladio zato sto su ova 2 indijanca na CO i BU idioti koji moraju da zabetuju svaki pot ako se cekira, jbg sad nisu i izasao je taj A... kad je c/r turn i betovao river znao sam da je flopovao jaci flesh skoro 90% a jedini flesevi koje dobijam su kobinacije 2/3/4/7h sto je malo verovatno. bacio sam, fish je zvao sa AK i izgubio od Qh flesha. edit: sto se matematike tice i oddsa sve to stoji, ali sta ce on losije na ovom flopu da value betuje? set betuje flop, 2 para usporavaju posle 2 calla na turnu i ne verujem da bi sa airom ikada igrao ovako protiv 4ce. da su drugacije texture na bordu onda ok, ali ovako ili ima flesh ili nema nista. ja jes' da se ne kockam, ali kol'ko god cesto pricao sa drugarima koji se kockaju, ne mogu da ih ubedim da izbace taj feeling "mora sad da podje na bolje, matematika tako nalaze", ama ne mora, iliti The Gambler's Fallacy nije da zelim da pametujem ovde ikome, niti imam prava, nego prosto, ono, ako imate slican trip, nemojte :) ako igrajte na srecu, igrajte, al' generalno nemate prava da ocekujete unapred ista ako se vodite goreopisanim rezonima mislim, otkud sad znam za pojedinacne slucajeve i partije, to ako ste iskusni pa sad nesto ocekujete ili znate da mora da se desi nesto, pa onda i dobijete, svaka cast, ali rezon "nece pa nece, ama mora uskoro" vodi u propast i matematicki gledano :D svaki pokeras preteruje kada su bed bitovi u pitanju i ne secaju se kada je njih pogodio 1-2 outer da uzmu pot, variance postoji a moze da potraje i te kako i to nema nikakve veze sa "gabmler's fallacy". ono kod koga se moze primeniti "gabmlers fallacy" jesu ljudi koji ne razumeju neke stvari. ako igram dobro i pravim dobre odluke guram kad sam veliki favorit tipa 75% i prodaje me, normalno da cu razmisljati u fazonu da niz mora da se prekine jer ne moze uvek da mu izadje 1 od 7 karata koje ceka iz deka koji ima 45 karata. poker je jedna dugacka igra i ko nema strpljenja ne bi trebalo ni da je igra... Edited June 20, 2010 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 (edited) Ne mogu da chitam shta pishesh dok ne promenish avatar... Dekoncentrishe me :) @topic Ispravno je kako razmishljash. Slazem se. Ja volim da platim shkolu :) Kad zaboli onda siguran sam da tju sledetji put bolje razmisliti :) Edited June 21, 2010 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 pokeR je kocka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 nije,poker je igra u kojoj postoji uticaj srece,ali pravilnim odlukama je ti smanjujesh na minimum. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 kad najveci od svih kockara rura tako kaze, onda nema prigovora :) enivej, ako je neko toliko dobar i raspolozen i nalazi se u beogradu, a uz to ima validnu kreditnu karticu pomocu koje mogu uplatim novac na pokerstars racun, molim doticnog da mi se javi na pm da se dogovorimo oko saradnje, castim! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 pa javi se revu ili branku :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 situacija mog ortaka sinoc na lajvu, bio sam pored tako da nije "rekla-kazala"...on AA u ruci, on neki rejz, jedan rirejz, drugi on all in, jedan isprati drugi fold...u potu oko 20 hiljada...izlazi flop A 4 9, on set ovaj dva para 4 9 (ne pitajte sto je zvao sa 4 9 off lik je debil), izlazi turn 9, river naravno 9...znaci lik je cini mi se sa oko 2% sanse posle flopa i turna uzeo ruku... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ja sam sinoc podelio ruku 2 allina, jedan AK drugi TT, flop AKK, turn T, river T. baksis - 500. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ja cu biti veceras u onom meridianu u cvijicevoj, tako da ako neko hoce da dodje da odigramo koju partiju, kaman :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 javi se za chuku vremena kad dodjes kako si prosao :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 pa dobro, nisam nista uzeo, pukao sam 2000, ali sam shvatio da i ja mogu da pobedim i da nisam toliki baxuz i glup covek pobedjivao sam, jedno vreme bio u plusu 5k mozda cak i vise po prvi put se ne osecam posrano posle gubitka, jer sam shvatio, kako rece gruja, da poker jeste u velikoj meri sreca, ali nase odluke uticu vise od srece uglavnom, poker karijera se nastavlja OBNOVILA MI SE VERA U IGRU! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 bolje nadji poso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 pa dobro, nisam nista uzeo, pukao sam 2000, ali sam shvatio da i ja mogu da pobedim i da nisam toliki baxuz i glup covek pobedjivao sam, jedno vreme bio u plusu 5k mozda cak i vise po prvi put se ne osecam posrano posle gubitka, jer sam shvatio, kako rece gruja, da poker jeste u velikoj meri sreca, ali nase odluke uticu vise od srece uglavnom, poker karijera se nastavlja OBNOVILA MI SE VERA U IGRU! :) ~10% = sreca ~90% = ucenje ko drugacije kaze verovatno je strovalio gomilu para i tesi se da zna da igra samo da ga je sreca izneverila! ;) i cisto jedna zanimljivost, vezano za kompleksnost igre (veci blajndovi recimo od mid staka pa na gore) nivoi razmisljanja: 1 nivo: moje karte 2 nivo: sta ja mislim da on ima 3 nivo: sta on misli da ja imam 4 nivo: sta on misli da ja mislim da on ima 5 nivo: sta on misli da ja mislim da on misli sta ja imam itd itd... :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts