moyo Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 id: Nevreme fala Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 daj link jebeno da vidimo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 evo ga :) ne izgleda lose :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 uf,odlicna,nedostaje joj samo grb sa prednje strane Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 da,da, nisam slepac ali voleo bih da ima logo na dojci :) ima samo ovaj mini logo na lastisu oko struka ali ono :) ali dukserica je stvarno mnogo dobra, i kvalitetna :) stiglo posle manje od 3 nedelje ako nekog zanima :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 cek, gde si narucio ? nema nigde da se kupi ovako ? daj link neki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 jok, 3.1k fpp na starsu :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ovaj je na akciji (2300) i bolesno dobro izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 jel' ima neko viska poena dacu mu ja kintu da u zamenu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 posto sam noob za online jel mi treba acc na starsu da bi uzeo duks? i ne mogu da nadjem te akcije nigde :D najbolje bi bilo kada bih dilovao sam nekim od vas da mi on sredi duks, a ja njemu kes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 grbitju, brate, to se kupuje za fpp poene koje dobijas dok igras za prave pare :) @vitjsa taj sam hteo i ja, ali nisu imali ni u jednoj velicini, mislim da je takva situacija i sada...razgrabljeno a i citao sam da ne izgleda toliko dobro uzivo, taj logo se jako slabo vidi valjda :/ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) @Grbić & Fata Ja ne znam koju bih cifru tražio za 2300 poena :) Ne verujem da bi ti se isplatio taj dux :D @Vlada Moguće Edited January 6, 2012 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Ovaj je na akciji (2300) i bolesno dobro izgleda. Duxerica je odlicnog kvaliteta i vrlo je topla :) edit: neko je racunao po netu, i dosao do neke jednacine da je 1 VPP = ~0.02$, pa tako racunajte cene :) Edited January 6, 2012 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 aha, nisam upucen, ja sam mislio da je 2300 dinara :) kako dobijate te poene ? turnirama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 od rejka.ovaj duks je BOLESNO dobar JEBOTEEEEEEEEEE ME WANTS IDEM DA UPLACUJEM PARE I GURAM U REJK AJLRAHJRHASRJASHRhbdnswepgiongkasnlgasA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Pa imate i vpp turnire bem vas) Edited January 6, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 da ponovim, grujo, out of stock je dux, ko zna da li ce ga imati opet, jedino da iscimas da kupis preko neta od nekog :) a i nije toliko dobar uzivo po vecini komentara :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 seo razvaljen, pod mini life tiltom (nikakve veze sa pokerom, cak mi je br bio na lifetime high pointu, tako da je s te strane sve bilo odlicno), imao 1,4k, igrao nl400 dok nisam pao na 1k, onda seo za nl1k hu, spewovao, na kraju zvao 3b shove pre flopa sa QJo od 600$, pukao sve legao da spavam...ujutru mi nista nije bilo jasno, bukvaln osam bio izgubljen potpuno... ode > soma evra kao da ih nije ni bilo zbog x piva...oh well :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 e zbog toga ne treba da se kladis/kockas, kada ne mozes da se kontrolises... ti treba da budes taj koji uzima pare pijanim budalama koji zovu sve i svasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 idem ja veceras na partiju memorijalni isus hrist turnir:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 To mora svakome ko se kocka da se desi barem jednom, bitno je iz toga izvući pouku i ne ponavljati greške. Šteta je što te je toliko koštalo, ali opet ko zna, da te nije sad koštalo 1k možda bi te za godinu dana koštalo 10k. Sa druge strane ako uhvatiš sebe da ti se redovno dešava da za veče spičkavash bankroll koji si pravio mesecima odma bataljuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) To mora svakome ko se kocka da se desi barem jednom, bitno je iz toga izvući pouku i ne ponavljati greške. Šteta je što te je toliko koštalo, ali opet ko zna, da te nije sad koštalo 1k možda bi te za godinu dana koštalo 10k. Sa druge strane ako uhvatiš sebe da ti se redovno dešava da za veče spičkavash bankroll koji si pravio mesecima odma bataljuj. Edit: dablpost, zar nije postojala neka zaštita za to? i što u editu ne postoji opcija da se obriše post, makar recimo u prvih 5 minuta? Edited January 7, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 editujes ga u jednu tacku :D Sto se tice te samokontrole. Ja sam imao takvih problema i trezan. Krenem da stakujem bankroll i onda se desi nesto (ne mora da bude tilt) sto pokrene seriju ishitrenih i glupavih poteze i sve se zavrsi sa nulom. Kapiram da je ta samokontrola najveca razlik izmedju pro online igraca sto zive od grinda i amatera poput nas ovde. A sama igra i znanje nije tolko bitno, i magarac bi naucio sta da folduje posle 2-3 godine igranja Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 ovo je za nauk svim pokerasima RURa koji hoce da probaju LSD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 da sam bio na dsu napravio bih 5k fcken alcohol! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts