немач појма Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 kako funkcionise ova skill liga na starsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Za nekog koe je rekreativac u svemu ovome, koliko je realno potrebno vremena/sredstava da se uzme ovih 5000 koje reklamira party Our new $5,000 Bankroll Booster tournament is the simplest way to improve your account balance every Sunday at 14:30 ET. Each week choose your qualification route from one of these four simple methods: Earn just five points in the week before the tournament to get your seat Make a deposit using bonus code BOOSTER to gain instant entry Just one point gets you into a daily $5,000 Bankroll Booster qualifier. Finish in the top 25 and you’ll be at the big-money weekly final Exclusively for new real-money players, daily qualifiers that guarantee the top 50 players into the next $5,000 Bankroll Booster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 koliko tesko veche...divim se sebi kako nisam istiltovao...isplatio sam dva pokera,produzenu kentu i imao jos par ruznih situacija i uspeo sam da izadjem tacno na nuli... prvo sam puko sa dva kralja,3betujem,otvara mi se q 8 6,tri karona,ja kralj karon,lik mi je flop i turn check call,i rvier mi betuje value da ga platim i sa osmicom prakticno,ja placuci placam iako znam da sam losh(idiotski),lik mi pokazuje a3 karon posle toga imam jj,otvara se 109 brlja,ja cbet,lik call,turn q,ja cbet,on call,tu sam pomislio da sam losh posto me smooth caluje na tabli bez flush drawa,i kontam da sam check fold osim ako me ne hituje straight draw...river naravno osmica,ja betujem kentu da bih imao isplatu od dva para ili seta,medjutim lik me rejzuje,ne pobegnem iz ruke,platim,on kj... dobijem 55,platim rejzpreflopa sa pozicije,flop je 544,flush draw possible,imam rejz,call,ja na dileru minrejzujem nuts full,baca se inicijalni rejzer,a ovaj drugi mi gura all in,ja naravno call i lik ima dve cetvorke nije proslo pola sata rejzujem sa q10 u boji na dileru,dobijam cetiri calla,otvara se aj4 u mojoj boji,znaci imam drugi nuts i cekam rojal,lik sa sb betuje,fold,fold,ja ponovo min rejz,lik mi vuche all in,ja callujem,on set zandara,turn poker:) bacio sam bio i kecheve na flopu,rejzujem sa cutoffa,plati me 6 igracha izlazi kj9,samo sam cekao bet da se bacim,lik betovao,ja se bacio,lik na dileru rirejzovao,njih dvojica se poklali,jedan dva top para,drugi nuts kentu,ja srecan:) sve to za jedno veche,neverovatno:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 pa pricaj nam kako si dobijao? jel to bilo u meridijanu? sto nisi zvao, ja juce sljakao prvu :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ma jok,promenilo se "rukovodstvo" kod nas u pancevu,pa se sredila igra,nije fejsbuk i tako to,tj. nije fejsbuk u smislu da ce moci svi da se upisuju do iznemoglosti:) vratio sam se iz dve ruke prakticno,na dve 10ke sam izolovao mrtve pare od rejzera i dva calla, a dobijam direktan call iza sebe na bb lol sa dve osmice i ak od inicijalnog rejzera,flop je q 7 6,ja sa sba guram all in,kraj ruke...posle toga imam aj,izlazi aj6,isplati me lik sve sa ak,i ono,pokupio par ruka nekih slabijih i sutirao se u dupe od srece:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 jel ima neko broj telefona poker kluba "Rupa" u Novom Sadu? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 (edited) Rupa = +381629633518 Trazis Nikolu. Inace ovo je raspored za Rupu: Ponedeljak: rebuy 600 Utorak: dupla sansa 1000 1rebuy Sreda: Freezout 2000 Četvrtak: rebuy 600 Petak: Knokout 2000, 1300+200, bounty 500 Subota: Sit&go 1100 i 2100 Nedelja : buy-in 1000, 1rebuy 1000, add-on 1000. Edited August 17, 2011 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Bio sam , bio je 1500 freezout navodno ali posto je bilo samo 12 igraca dali su rebuy prva 4 lvla. Ispao 5-6. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Zavrsih 3. na ovim kvalifikacijama za World Cup na starsu... nije mi prosao coin flip, 88 vs QJ, i izadje mu J na flopu ;< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 koja pozicija? goalman, odbrana ili sredina? (pretpostavljam da nije napad posto je skup buy in) Ja na freerollu za golmana lepo krenuo ali jbg to je freeroll, izbacio me neki donk sa 7 4 off. Igrao sam i ovaj 1.10$ za odbranu ali ni tu se nisam proslavio. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 goalie je freeroll, defender je $1.10, midfielder je $11, a striker je lider na TLB, ne znam tacno ko je sad to, al on dobija automatski invite :) anyway, 3. sam zavrsio na ovom za midfieldera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 aco, railovao sam te dok nije ostalo vas 6 cini mi se, morao sam da idem tad...nisam mogao da pisem na chatu, pokusao sam :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 nisam nesto video pozitivne kritike na 2+2,ali siguran sam da vredi pogledati jedini problem sto ne znam kako,torent nigde nisam nasao:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ne kontam? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 nema sta da se skonta, gif sprdnja, isildur i durrr :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 preksinoc u meridianu nas 3 all in pre flopa, ja zandare, jedan dame, jedan sedmice flop 4 5 6, A, J tu noc me bas, bas htelo... idem i sad da ih ofutim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Namesteno, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Nemam pojma jel bilo, ali kad vec spominjete Ilsidura. Jebeno umobolno kockarsko kopile. Treba mu uzete sve pare i dati mu tetris da igra http://www.youtube.com/watch?v=Lyvc_SN_aUM&feature=related Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Juce su on i cini mi se zahamies igrali PLO, u jednom trenutku je bilo milion dolara na 2 stola. Na kraju Ilsidur zaradio ~700k :D EDIT: Igrali su PLO 100/200 :D i na kraju je bio u profitu 752k. Edited August 28, 2011 by bjela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Juce su on i cini mi se zahamies igrali PLO, u jednom trenutku je bilo milion dolara na 2 stola. Na kraju Ilsidur zaradio ~700k :D EDIT: Igrali su PLO 100/200 :D i na kraju je bio u profitu 752k. u jednom trenutku je ziggy bio u 1.2m plusu, ali je isildur imao lud run navodno + su jako ludi @moyo sure thing Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ilsidura ne gotivim jer generalno ne volim te agresivne igrace. Par puta sam ga gledao na nekim stolovima gde ladi bogate random retarde i nije mi se svideo taj nacin igre. Betuje previse cesto. Ne sporim da je pro online igrac, da zivi od toga i pravi milione ali ovo sto je na klipu me je iznerviralo. Odigrao je na nivou nekog donkera na turniru od 500 din. A i u faci izgleda previse nadrkan i antipatican. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 samo da obavestim da meridian nece raditi do 1.9. zbog ne znam kojeg razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 zelim ici u taj meridijan ......... grujooooooooooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ilsidura ne gotivim jer generalno ne volim te agresivne igrace. Par puta sam ga gledao na nekim stolovima gde ladi bogate random retarde i nije mi se svideo taj nacin igre. Betuje previse cesto. Ne sporim da je pro online igrac, da zivi od toga i pravi milione ali ovo sto je na klipu me je iznerviralo. Odigrao je na nivou nekog donkera na turniru od 500 din. A i u faci izgleda previse nadrkan i antipatican. ok, tu se nikako ne slazemo, ali ono :) igrac kao isildur stavlja neverovatan pritisak na tebe i jednostavno moras da probas da se prilagodis tome sto je jako tesko...za njega su najbolji igraci rekli da je mozda najbolji hunl igrac, tako da...to sto je on kockarcina i sto je plo uzeo da uci od 0 sa tim istim igracima to je drugo, da se drzao samo nlh-a ne bi tako prolazio :) inace, sto se tice te ruke, odigrao je sve samo ne kao sto si ti rekao...ogromna muda ti trebaju za nesto tako, mozda je jednostavno precenio protivnika... pogledaj sa 2011 wsop me-a ruku shaun deeb vs nemac neki (nepoznato ime, ali dobar igrac) AA vs A6 i reci da je to odigrano na nivou tih donkera sa 500 din turnira :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts