Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

Onaj chain satelita sto kreces prvo sa 2 FPP poena? To fazon ide satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za sundey milion. Ako si na taj satelit mislio. Sta si uradio na Sundey milion btw?

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Onaj chain satelita sto kreces prvo sa 2 FPP poena? To fazon ide satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za satelit za sundey milion. Ako si na taj satelit mislio. Sta si uradio na Sundey milion btw?

Ma ne, pocetnu satelit 7.5$, ima 4 stepa do sunday milliona, i posle ako hoces da nastavis za NAPT ili tako to ima jos :)

A sunday million se igra veceras drugari :D

2il0hza.jpg

mislio sam da je to bilo prosle nedelje , koji ti je nick na starsu da bacim svremena na vreme pogled kako se drzis. Inace bas sam gledao prosle nedelje, treba izdrzati 4 ipo sata do prize poola a ceo turnir je oko 12 sati. Bas treba imati znanje, zivaca i mnogo srece da bi se uzela neka solidna para

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ispao na bwf tri minuta pre kraja nivoa 800/1600,posle toga se igralo samo jos 1k/2k i prelazilo se na sutrasnji finalni dan

toliko sick stvari mi se dogodilo,da sam se smorio kao bulja,a igrao sam mnogo dobar poker,sutra cu da ispisem sta je sve bilo,ali eto,bas mi krivo,video sam sebe u portugalu:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

E drugari pokerasi treba mi mala pomoc. Mozda ste upuceni, mozda ne. Ima na Pokerstarsu 6. Marta Home Game 100.000$ freeroll.

http://www.pokerstars.com/poker/home-games/promotions/ultimate/

Dakle tiket se dobija tako sto napravis home game club, uclanis jos 7 drugara i odigras sa njim 5 play money partija (ili 2 real money).

Tako da kogod ima pokerstars instalran moze da se uclani u moj klub (info je u signaturi). Ja cu zakazati nekoliko play money turnira a vi samo treba da se registrujete za sve.

Nazalost samo klub menager dobija ticket ali ako ima zainteresovanih za ticket mozemo izrotirati da svi dobiju.

Fali mi jos 5 ljudi

Turnir je za 11 dana a karta se dobija "within 3 days". To znaci da imamo jos 8 dana. Ne znam tacno u koliko razlicitih klubova mozes da budes joinovan u isto vreme, ja sam bio u 2 cenim da moze i vise.

Biss joinuj moj klub i registruj se za sve random turnire koje sam napravio. Posle toga napravi svoj klub i ostavi info da ljudi mogu da se joinuju. Zakazes isto 5-6 random play money turnira i tako redom kogod je zainteresovan

You are invited to join my private poker club for Home Games online.

- If you don't already have it, download the free PokerStars software from www.pokerstars.com

- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab

- Click the 'Join a Poker Club' button

- Enter my Club ID number: 311105

- Enter my Invitation Code: paksaobiss

Ajmo i kod mene.