Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

video sam negde bas danas, obrisao sam history, guglaj "poker t shirts" i izbacice ti nesto...

inace ne zovu bez razloga pokerstars - riverstars, bruka koliko bad beatova u kratkom vremenskom roku mozes da vidis

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

@no deposit bonus na partypokeru

slucajno sam tamo video, da bi bilo kakve pare prebacio na svoj mb racun pa odatle tipa na pokerstars, moras da imas izvrsenu neku uplatu na partypoker racun, tako da ti uplacivanje para na karticu ne gine

ja se registrovao, prosao quiz i trazili mi ID. Uslikam pasos i posaljem im i danas mi stize da nije prosla slika i da mi nece dati 50$ :S A na slici se lepo vide moji podatci

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

realno, ne bih ti ni ja dao pare, iako se vide tvoji podatCi

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja se registrovao, prosao quiz i trazili mi ID. Uslikam pasos i posaljem im i danas mi stize da nije prosla slika i da mi nece dati 50$ :S A na slici se lepo vide moji podatci

Jel si siguran da ti nisu napisali da treba ponovo da slikas jer se na slici ne vide svi bitni podaci? To se meni desilo, pa kad sam ponovio dali su mi pare :)

• 3 weeks later...

uzo neku sicu na freerolu, i sa time igram vec 2 dana sit&go za 6 ljudi gde prva trojica dele prize pool. Nakrpim 90e i onda krene bad beat. Izgubim narednih 5 partija i vratim se na 5e :S

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ja sam sad ispizdeo i razbio bi nesto. Jebeni poker sto nema veze sa skilom sve je jebena sreca. Ljudi bez mozga udju u ruku sa retardiranim kartama posle flopa i kupe se na turnu i riveru posle mog all in-a.

situacija u kesu gde sam sa dvojicom u igri, flop J 2 6, ja j 6 na sb, ja check, bet, call, ja raise, call, call...turn je 7, nikakva boja dole...ja bet, lik fold, ovaj call...river 10, pot je vec ogroman, odigram sa poslednjim cipovima...lik call i izbacuje mi 8 9 i kaze da je platio na flopu jer je imao osecaj....poserem ti se u usta...inace posle je i na turnu imao pot odds tipa 1.5 : 1 za up and down...

ja danas na turniru AK . Flop AK6. Blindovi Solidno porasli a ja bio short stack tako da sam all in posle flopa. Plati me 9 6 off suit. Turn 9 river 6 :SSS Lik bez pola mozga je platio glupost sto verovatno niko ni na facebook pokeru nebi platio i usere ga. Ispadnem 4-5 mesta pre prize poola

Edited by moyo

ja sam pre neki dan skinuo victory, cisto da vidim kakav je, u 15h bilo je 23 igraca :/

ful tilt / pokerstars i to je to

btw, sad sam dosao iz meridiana u cvijicevoj, neverovatne stvari su se desavale

spao sam ispod 1000 (usao sa 2) i posle nekog vremena sam napustio sto sa prilicno lepom zaradom, jebeni poker :D

meh sinoc na dukatu 100 igraca, otprilike kad sam i napisao onaj post :(

ma igram na partypokeru, cistio onaj bonus sa pokerstrategy... Inace tu sam sjebao dosta, nisam igrao dugo i pre par dana skapiram da mi istice bonus a fali mi 50 poena :( onda sam igrao velike blajndove 0.50/1$ i kad sam ocistio bonus imao 7$ :D