Vlada_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 btw sto sedas za kes odmah a juce si poceo da igras :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 a jebiga, naucio sam ponesto :) a i ne igram na nekim vecim blindovima, 0.10-0.25, nekad i manje, pot limit omaha i to je to ne mogu doveka igrati zingu jebenu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 da li neko sluuuucajno zna da li se one pokerstars stvari (duksevi, majice) mogu kupiti negde ili je to moguce jedino pomocu onih FTP poena preko njihovog sajta? unapred se zahvaljujem! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) video sam negde bas danas, obrisao sam history, guglaj "poker t shirts" i izbacice ti nesto... inace ne zovu bez razloga pokerstars - riverstars, bruka koliko bad beatova u kratkom vremenskom roku mozes da vidis Edited July 20, 2010 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Hej drugari. Gde bih mogao online da pikam holdem za neke male pare. To bi mi bilo skidanje nevinosti kada je kes igra u pitanju, pa mi treba neko mesto di bi mogao sto bezbolnije da skinem taj mrak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 prelistaj malo postove, imash uputstvo za no depozit bonus pa pochni od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 @no deposit bonus na partypokeru slucajno sam tamo video, da bi bilo kakve pare prebacio na svoj mb racun pa odatle tipa na pokerstars, moras da imas izvrsenu neku uplatu na partypoker racun, tako da ti uplacivanje para na karticu ne gine Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja se registrovao, prosao quiz i trazili mi ID. Uslikam pasos i posaljem im i danas mi stize da nije prosla slika i da mi nece dati 50$ :S A na slici se lepo vide moji podatci Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 realno, ne bih ti ni ja dao pare, iako se vide tvoji podatCi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja se registrovao, prosao quiz i trazili mi ID. Uslikam pasos i posaljem im i danas mi stize da nije prosla slika i da mi nece dati 50$ :S A na slici se lepo vide moji podatci Jel si siguran da ti nisu napisali da treba ponovo da slikas jer se na slici ne vide svi bitni podaci? To se meni desilo, pa kad sam ponovio dali su mi pare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aUEK7DZWYyM&feature=related main event day 1a, peta epizoda wsop-a, a prva main eventa :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 uzo neku sicu na freerolu, i sa time igram vec 2 dana sit&go za 6 ljudi gde prva trojica dele prize pool. Nakrpim 90e i onda krene bad beat. Izgubim narednih 5 partija i vratim se na 5e :S Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Danas sam prvi put igrao poker u kintu, izgubio sam 100 din :P El se to racuna kao pozitivna nula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Minus je minus :) Nothing positive about it ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ja sam sad ispizdeo i razbio bi nesto. Jebeni poker sto nema veze sa skilom sve je jebena sreca. Ljudi bez mozga udju u ruku sa retardiranim kartama posle flopa i kupe se na turnu i riveru posle mog all in-a. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 situacija u kesu gde sam sa dvojicom u igri, flop J 2 6, ja j 6 na sb, ja check, bet, call, ja raise, call, call...turn je 7, nikakva boja dole...ja bet, lik fold, ovaj call...river 10, pot je vec ogroman, odigram sa poslednjim cipovima...lik call i izbacuje mi 8 9 i kaze da je platio na flopu jer je imao osecaj....poserem ti se u usta...inace posle je i na turnu imao pot odds tipa 1.5 : 1 za up and down... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) ja danas na turniru AK . Flop AK6. Blindovi Solidno porasli a ja bio short stack tako da sam all in posle flopa. Plati me 9 6 off suit. Turn 9 river 6 :SSS Lik bez pola mozga je platio glupost sto verovatno niko ni na facebook pokeru nebi platio i usere ga. Ispadnem 4-5 mesta pre prize poola Edited August 23, 2010 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 unlucky m8jel igra neko na dukatu ili victory pokeru? juce sam za cuku ipo bio dobar 1000 na 1/2 danas cu da probam 5/10 da vidim kako ide Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 meni se gade domaci poker sajtovi :/ Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ne kupujmo domatje! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 igrao sam neki turnir uzagrebu u utorak, 35ljudi, ufur negde oko 2.5k din, ispao sam 10. .. smorio sam se jako, samo da sam izdrzao do final table-a :) ne igra se lose, nema divljaka, sedeo sam pored lika koji je isti pesma bugarin :* tvoj hrvatski brat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Kad smo vec kod nasih sajtova, jel ima igraca tu, ili je pustinja po kojoj se kotrlja ona kotrljajuca biljka iz filmova? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 ja sam pre neki dan skinuo victory, cisto da vidim kakav je, u 15h bilo je 23 igraca :/ ful tilt / pokerstars i to je to btw, sad sam dosao iz meridiana u cvijicevoj, neverovatne stvari su se desavale spao sam ispod 1000 (usao sa 2) i posle nekog vremena sam napustio sto sa prilicno lepom zaradom, jebeni poker :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 meh sinoc na dukatu 100 igraca, otprilike kad sam i napisao onaj post :( ma igram na partypokeru, cistio onaj bonus sa pokerstrategy... Inace tu sam sjebao dosta, nisam igrao dugo i pre par dana skapiram da mi istice bonus a fali mi 50 poena :( onda sam igrao velike blajndove 0.50/1$ i kad sam ocistio bonus imao 7$ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts