Vlada_ Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) ja zavrsio treci na turniru, cola i neki lik podelili prvo...bila samo dva stola, podelili su po 17500, ja uzeo 8500... kad smo nas trojica ostali, na 1000/2000 ja imam stek oko 55, bb treci lik sa oko 50...otvaram do 5500 sa Q9hh, on calluje; otvara se flop 455hh, ja cbetujem 6500, on raisuje do 16500, ja igram all in, on calluje sa random 67...turn 3, river 3...smorio sam se bas Edited March 17, 2013 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 pitanje oko poket tracker 3 - obicno mi statistike igraci nisu pored samo igraca nego pomerene za tipa 1,2,3....ne znam da li sam jasan:) ako je recimo UTG 1 igrac statistika za njega se recimo nalazi iznad UTG3. (pa za UTG2 iznad UTG4 ....) jel ima neko resenje?ili mora rucno da ispremestam?:) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 nisam koristio pt3, ali verovatno bi trebalo da podesis preferred seat. bar je tako na hem-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 na holdemu podesis seats position, udjes na sto podesis statistike desni klik na ikonicu i "save positions" ako ti nesto znaci mozda je slicno i na pt3 nisam ga nikad koristio btw... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Meni na PT4 radilo ok, bez prefered seat position, to mi se desavalo kada za stolom kliknem "seat here" na neku drugu poziciju i onda kada me tamo prebaci HUD mi se sjebe totalno, tako da probaj da vratis sve na default i u poker klijentu i u PT. Dok mi je na hemu drugacije, kada stavim prefered seat sve mi se sjebe, a ako to ne pipam ok mi je statistika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 posto se ekipa sa Malte ne javlja,eto ja da vam prenesem sta radi bagra u pauzi izmedju prskanja moetom i karanja kurvi Aca je definitivno pobednik Malte posto je na dve sesije kesha iznabadao 3k jura,pa je na turniru bio 11ti za jos 2200 jura,nazalost,prvo je izgubio veliki flip sa ak, a onda su njegove sestice uletele u kraljeve. moj verni saborac Boki je popusio vaginu,bio nesto malo dobar na keshu,ali videcemo da li ce veceras zasijati kao sto ume moj drugi ortak i komsija,kojeg bih posebno istakao ovom prilikom,zavrsio je kao 19ti,i to je debitovao na ino sceni,inkasirao je "skromnih" 1300 jura,celog dana je bio medju liderima,ali je na kraju izgubio jedan veliki pot sa devetkama, a potom je gurnuo sa kj,dobio je call od 10ki,turn je doneo kralja,ali river cetvrtog herca za eliminaciju i suze u ocima svih prisutnih.Njegov podvig posebno dobija na znacaju kada se zna da je na Maltu stigao preko frirola. Na finalnom stolu,koji je danas,imamo predstavnika,ako se ne varam Bojan ili Boris Luksa. Takodje,Srbi su izdominirali side eventom posto je Nikola Toncic aka Dzibuti zabo side event za 2k jura,drugi je bio Nenad Stamenkovic poznatiji masi kao Magic Trick,a u lovu su usli valjda Luksa i Loncar(Loncar usao i na glavnom turniru u lovu) sve u svemu,koliko sam cuo,Malta je fish paradise,svi nasi su uzeli lovu na keshu i isplatili put mahom:)Ja sam naravno istrunuo zbog posla i one usrane utakmice,umesto da guram sebi moet u bulju dok mi kraljice noci puse Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 (edited) na holdemu podesis seats position, udjes na sto podesis statistike desni klik na ikonicu i "save positions" ako ti nesto znaci mozda je slicno i na pt3 nisam ga nikad koristio btw... da.resio sam hvala:) ---------------------------- ps.gde igrate inace a da moze da se koristi PT?(na onim italijanima ne moze) igram sada na paddypower-u, ali mi se cini da i na najnizim stolovina(1/2centa) kesh ima previse dobrih igraca. Redovno su na slolovima sa 10 mesta bar 6-7 dobrih igraca (gledajuci PT statistiku).A nekad i svih 10:).. ps.cestitke za nase igrace na malti:) Edited March 26, 2013 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 888 poker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 http://cardlifeofaserb.blogspot.com/2013/03/roadtrippin.html Koga zanima sta se desavalo na Malti, ali ovo je samo prvi deo, ostalo u nekoliko narednih dana :) Inace sam poceo da pisem blog da bih odrzao neki kontinuitet u igri i ostalim stvarima u zivotu. Ostavite komentare, primedbe i predloge kako bi blog bio jos bolji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 28, 2013 Author Report Share Posted March 28, 2013 dobar text i gj za maltu ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Svi se opariše, niko neki euro da zavuče u džep od košulje domaćinu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Aco, priznaj da razmisljas da odes na maltu i aktivno peglas live? :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 To sam rekao jos prosle godine jer je to najlaksi cash koji sam ikad video. In other news, u Bugarskoj sam na Bulgarian Poker Festivalu, igram main event i imam 36k cipova, average je 15900 ali je tek pocetak turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Pao na 27k. Izgubio 99 vs AK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 update? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Updatuje bugarke, strpi se malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 30k, bio na 60k i usao u nepotreban blef, doduse je lik najneverovatnije odigrao ruku al jbg. Raspadam se, nisam spavao 2 dana i posle pauze za veceru sam se uspavao za turnir, kasnio sam pola sata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 usao u nepotreban blef Zar opet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 http://grinders.org/bg/forums/showpost.php?p=205348&postcount=99 Ovo je valjda nakon drugog zavrsenog dana Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 apdejt? :D aha, debil sam, gotov dan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Zar opet? Lik je odigrao tako da sam morao da probam :) evo akcije Ja open AJ, 3 call Flop T87ssc Sb check Ja bet sa utg Fold Fold Sb call Turn Tc Sb donk Ja raise Sb call River x Sb donk Ja all in Sb call i otvara QTI shvatam koliko je to nepotrebno, ali ovakav play...I da, sedim u lobbyju hotela i pijem cedjenu dok ne krene turnir. Malo sam se odmorio posto prethodna 2 dana nisam spavao :) i nadam se da mogu da ponovim comeback sa malte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Duplirao sam se bez showdowna za sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) tako je acika! srecno i izvestavaj nas redovno :) imas mozda twitter? edit- nashao! al vidim da ipak ovde apdejtujes :D Edited March 30, 2013 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ispao, A4 vs AQ preflop all in kao short :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 jebi ga...a sto se tice ovog blefa, potpuno te razumem, nista ne moze da me zbuni kao jebeno donkovanje, a u 98% slucajeva ni oni nemaju ideju sta rade tako da u tom grmu lezi zec! :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts