Pittsburgh Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 dobio paket za Bec vidimo se tamo :DDDD Main event? Ovog puta ne uzimam procente, maler sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 juce najbolji dan otkad se bavim pokerom 2k dobri na netu,zacinjeno sa skoro 300e plusa na 10/20 u meridijanu jos 3.5k i ko da se nista nije desilo ovog meseca :tf: Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 to su ti swingovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 juce najbolji dan otkad se bavim pokerom 2k dobri na netu,zacinjeno sa skoro 300e plusa na 10/20 u meridijanu jos 3.5k i ko da se nista nije desilo ovog meseca :tf: -5,5k januar? u jebote Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ae vi drugari budite dobri, i recite mi gde da krenem ponovo. Nisam igrao dve godine, tada sam igrao na Cake-u i Everestu, gde su najbolji deposit bonusi za neki 200e bankroll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 dobio paket za Bec vidimo se tamo :DDDD кад идеш бро? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ae vi drugari budite dobri, i recite mi gde da krenem ponovo. Nisam igrao dve godine, tada sam igrao na Cake-u i Everestu, gde su najbolji deposit bonusi za neki 200e bankroll. sta ces igrati? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 cash, <10 turnire, i bilo bi dobro da je bogat frerollovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 imas na pokerstarsu promociju, uz neki kod. gomilu freerolova nakon depozita Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 кад идеш бро? 18 do 21. februara Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 cash, <10 turnire, i bilo bi dobro da je bogat frerollovima. mislim da je 888 fin za turnire a i sto se tice freerollova Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 888 nije los kada je u pitanju micro/low level, ali sve iznad je po meni ocajno. A i onaj software je idiotski sa onim pistavim zvukom koji te obavestava kada je tvoj turn a ne moze da se iskljuci :) Ali da, za <10 turnire ima dosta dobrih SNG-ova a igraci su bas amateri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ubacio sam 100 na 888 sad sam na 300 idemo lagano ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ubacio sam 100 na 888 sad sam na 300 idemo lagano ... opa,lepo.cestitke:) samo polako nemoj da srljas i pozurujes,ali ovo je odlican rezultat za kratko vreme Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Inace jesu ti trazili verification ? Ja sam sinoc roknuo 50 i malopre reko aj da odigram koju ruku, kad ono akaunt mi je zatvoren do verifikacije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ne nisu prilikom depozita, mogao sam odmah da igram normalno. Trazili su mi verifikaciju kada sam podigao 100, poslao sam pasos i telekom/telenor racun, odgovorili su da je sve u redu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 moracu da naucim caleta da grinduje sicu dok sedi gajbi. samo da igra velike karte a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 i ja krenuo da igram. dobio neki bonus od 50$(20$ + 30$ se cisti iz 5 puta po 6$) na partiju, igram 6max na mikro limitima, popeo sam se na 120$. nisam igrao sigurno godinu dana, pa se jos uvek vracam u formu, listam knjige, forume, cackam po hem-u itd. evo bonus za drugare koji bi da igraju bez uplacenih para: http://balkan.pokernews.com/party-poker/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) edit: nvm :) Edited February 20, 2013 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 meni otkazan Bec bio,prebacio sam paket na Maltu,tako da cu da idem da karam zhabare za mesec dana...sto se tice grinda,mrtva kurcina,i dalje peglamo minus iz januara na netu,nasao sam jos jednu sobu na kojoj hocu da grindam i gde mogu da koristim HEM,ali otom potom,sve u svoje vreme... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kakvi neandertalci igraju na ovom 888 stvarno strasno, i srecan sam zbog para ali mi dodje da tresnem komp o zid ponekad ... izgubio sam u sat vremena KK na 88 AA na AA ( boja lol ) AQ na KQ ( kenta ) Sve all in protiv short stekova ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 i ja krenuo da igram. dobio neki bonus od 50$(20$ + 30$ se cisti iz 5 puta po 6$) na partiju, igram 6max na mikro limitima, popeo sam se na 120$. nisam igrao sigurno godinu dana, pa se jos uvek vracam u formu, listam knjige, forume, cackam po hem-u itd. evo bonus za drugare koji bi da igraju bez uplacenih para: http://balkan.pokern...om/party-poker/ e, a koja je fora kada 'skines' tih 20 dolara, tj kada nabijes 40poena? jel dodaju jos neke pare ili kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 da, kad ocistis tih 20$, onda ide bonus od 30$. na svakih 16 poena(8$ rake) dobijes 6$, i tako 5 puta. vec si nakupio 40? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 sinoc sam ih ODRAO! nisam jos, imam 22 poena.. ali sinoc sam se duplirao, sada sam na 46$ klasicno polivanje :) verovatno su ljudi bili pjani pa igrali sa svim i svacim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Sinoc ostavio caleta da igra, budim se kad ono 25 dolara u plusu , cale car :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts