Aca~ Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Da, pokusacu da izgrindujem :) tj. dacu sve od sebe. Inace, podigao sam blog iz mrtvih, pa cu parcijalno da prepricavam sta se dogadjalo dok nije bio aktivan:http://cardlifeofaserb.blogspot.com/2014/12/blog-reincarnation-how-did-i-came-back.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Pitanje za sve. Sta mislite o ovom foldu? Final table turnira na zabarima. Ostalo nas 7 za stolom. Prvo mesto 350e, sedmo 70e Blindovi 6/12k ja sa 120k 4/7. Dva lika pre mena po 200k idu all in ja drzim AK off. Razmisljam sta da platim ali na kraju foldujem. Racunam 3 way all in, jedan sigurno ima keca, drugi mozda par u ruci a u tom slucaju su mi sanse ~30% pre flopa. Sta bi vi uradili u tom slucaju? Na kraju se ispostavilo da smo sva trojica bili AK. Bord je bio 4 trefa a ja sam imao A tref tako da je ispao bad fold. Ne znam jel bio rezonski fold ali ja bez AA ili KK u late fazi ne gotivim bas 3 way all in edit: 3. sam na kraju zavrsio foldovao bih i AA... neka se poubijaju... jedan ispada sigurno... :D ja bih bacio... neka imaju 4 bukvalno random karte... znaci 93 i J5... ti flipujes za ostanak na turniru... a ovako ces biti 3/6 posle tog all in-a... matematika kaze drugacije od moje logike... ali zato ja ne mogu da dobijem 1 euro sng, a aca skuplja za wsop... :D Ja to ne bacam u ovom spotu... 99+ i AK callujem. Aco, to za WSOP? Moze da se desi da i ja odem. Grujo, odlican tekst. Meni ga keva poslala sa b92, komentari ljudi tamo su generalno bas retardirani. :/ sta bih dao da moj tekst ima retardirane komentare na b92... istripovao bih da sam najveci car ikada... JIPM...a pazi mrtvu logiku... imas blokere za AA i KK... fazon kida AK... a da su zamenili po jednu kartu olupao bi komp preflop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Posle gledanja ovog dokumentarca jasno mi je zasto Gruja konstantno pominje kontakt sa realnoscu, bajkovito nestvarno mi deluje recenica " osvajanje main eventa ne bi uticalo ni malo na moj zivot " :D Nekako mi je sladji zivot gde i dalje mozes kao nenormalan da se radujes jer si probio najveci i najskuplji field na svetu. Sto se tice one ruke, ja kao cash igrac bih tu verovatno izbegao all in zbog cinjenice da igram mnogo malo turnira i da zelim minimalnu varijaciju, e sada ako payjump nije nesto veliki ne bih nikada bacio :D I kao trece, gl sa poduhvatom Aco ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Pitanje za sve. Sta mislite o ovom foldu? Final table turnira na zabarima. Ostalo nas 7 za stolom. Prvo mesto 350e, sedmo 70e Blindovi 6/12k ja sa 120k 4/7. Dva lika pre mena po 200k idu all in ja drzim AK off. Razmisljam sta da platim ali na kraju foldujem. Racunam 3 way all in, jedan sigurno ima keca, drugi mozda par u ruci a u tom slucaju su mi sanse ~30% pre flopa. Sta bi vi uradili u tom slucaju? Na kraju se ispostavilo da smo sva trojica bili AK. Bord je bio 4 trefa a ja sam imao A tref tako da je ispao bad fold. Ne znam jel bio rezonski fold ali ja bez AA ili KK u late fazi ne gotivim bas 3 way all in edit: 3. sam na kraju zavrsio Ne može na osnovu toga što si video ŠBBKBB da bude "bad fold". Možda nisam dovoljno stručan da obrazložim na osnovu kojih parametara je ovo dobar ili loš fold, ali znam da ovaj što si naveo nikako ne može da bude validan parametar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Pitanje za sve. Sta mislite o ovom foldu? Final table turnira na zabarima. Ostalo nas 7 za stolom. Prvo mesto 350e, sedmo 70e Blindovi 6/12k ja sa 120k 4/7. Dva lika pre mena po 200k idu all in ja drzim AK off. Razmisljam sta da platim ali na kraju foldujem. Racunam 3 way all in, jedan sigurno ima keca, drugi mozda par u ruci a u tom slucaju su mi sanse ~30% pre flopa. Sta bi vi uradili u tom slucaju? Na kraju se ispostavilo da smo sva trojica bili AK. Bord je bio 4 trefa a ja sam imao A tref tako da je ispao bad fold. Ne znam jel bio rezonski fold ali ja bez AA ili KK u late fazi ne gotivim bas 3 way all in edit: 3. sam na kraju zavrsio Vrlo zajeban spot. Ja na maniji to ne bacam jer mi je idealna prilika za triple up i pushing i calling rangevi su mnogo siri nego na nekom drugom turniru. Generalno, opet, razumem i odluku da foldujes, ali nemoj sada sebe da kinjis sto ti je izasla boja, nije zbog toga bad fold sigurno :D Resio sam da krenem da pravim roll za Vegas. Pre svega da prestanem sa bahacenjem i izlascima, da bih konacno poceo da stedim malo. Verovatno cu ovih dana da ozivim blog, a jurim 30k USD do kraja februara. Ideja nastala nakon gledanja dokumentarca "NOSEBLEED" ( ) jer sam prevelika przenica, al sta je tu je :) Hvala kurcu. Možda je malo nerealno 30k do kraja februara, ali verujem u tebe gade odvratni talicni :D Meni se trenutno isto namestilo da vrlo verovatno necu morati da diram rol LIKE EVER :D, krenuo da radim sa Pekijem i Usketom jer je vreme da se vratimo tamo gde smo bili :D Kada se rastalim sa njima, imam nameru da bukvalno grind 4 gajbu u naredne dve godine. Sledece godine cu da izbrisem Tajland, Makao, Laos, Nepal i Indiju sa bucket liste, i onda Vegas ostaje, ali tek posle gajbe :D Što se tiče teksta i komentara, meni su presmešni :D Već sam upisao u google calendar da skeniram račun za mobilni za tri meseca :D I ja kada ga čitam deluje mi malo nerealno i imaginarno, ali jebote stvarno je tako bilo :D E sad, što su ljudi retardirani i ne vide da ne glorifikujem poker, ko ih jebe. Edited December 4, 2014 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Brate, neinformisani smrdljivci sede gajbi sa soma dinara u dzepu, dok neki lik klikce i pravi lovu? Zakljucak? Kazi da ce da ostane bez dinara za mesec dana, da je tebi zapravo bolje i move on 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Zabo maniju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 :o koko para? svaka cast aco! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 1000e, imao jos 1 finalni sto juce za tipa 130e :) Hvala mendzi! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Pohvali se kako si je zabo, i koja je opklada bila aktivna na 23 ljudi do kraja :DDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 ahahahaha jos jedna osvojena manija, 2 ruke nakon addona sam bio na 3 antea :D 1100e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 jos ja citam gore post "zabo maniju" gledam kako si postovao pre nego sto si osvojio posto sam video da si danas osvojio. Konto sam ubagovao se forum kad ono ti osvojio dva puta lol. Svaka cast Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 jebi i realno ne vadi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Hvala, inace za sad Vegas challenge ide smooth, jos kad bi pao neki zabod na starsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 zabo sam bounty 50gtd (6 glava i moja sacuvana), a posle toga na 100gtd drugo mesto i samo 2 glave... grindam do februara za maniju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 idemo... uzeo opet bounty 100GTD... nego mi nije jasno koja vam je taktika za maniju... blindovi idu sumanuto... to mora da se planira sa 2-3 rebuy-a i kenjanja na pocetku... posto je ono prebrzo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 dobro, prvi put sam bio u soku... danas sam imao taktiku za prvih sat vremena i proslo je sjajno... ali ljudi sta je ono posle?!? 99 ljudi ostalo... svi su short... svi uzimaju addon koji je bukvalno 4 blinda (uzeo sam i ja, nije problem... bio sam dobro plasiran u tom trenutku) i sve se svodi na push or fold... flipovi na sve strane... cist rulet... ne bih mogao da se setim 90% ruku koje sam igrao... samo pici... voznja... gore dole... ispao sam TT vs AT... (mada sam pre toga dobio sa TT 3 way all in... setovao sam, jedan je imao KK) a ludaci klikcu na rebuy 2 minuta pre adona... udju sa 3 blinda i gruvaju all in... (kada malo bolje razmislim... ja sam ludak sto sam grindao sat vremena... oni puknu po 50 evra, ali imaju posle pauze isto cipova kao i ja... :D ) doslo mi da kocim vreme da ih nerviram, mada bih smanjio prize pool, a reko osvojice aca opet, pa je jadno... lovu nisam ocekivao... da sam se utajtario bio bih u isplati... al nije mi to bila seca... NIJEDNA ruka na mojim stolovima nije imala post flop igru posle addona... bukvalno nijedna... sta znam... i rebuy i addon su dobra stvar... ja ne volim takve turnire generalno... sa druge strane to je ono sto cini nagrade dobrim i gde ludaci bace gomilu love... ali 5 min blindovi su me bas smorili... ako neko bude igrao ovih dana... napisite nickove... da znam koga da gledam... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Dobrodosa na maniju :D Nema tu sta. Malo prave igre ima na final tablu a ostalo je turbina klasicna. Ja upadam minut pre kraja lat reg , uzmem addon i onda kud koji mili moji. Dosad mi se isplatilo iako je takva igra van svakog rezona. Aca igra od sredine jer ima bolji roll :D Meni je bolje da udjem sa 16.8e (max 24.8 ako me stavi na blind cim se registrujem) i onda igram sa 5-6 blindova. Ako pusti super, ako ne onda vise srece sutra. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Ja taj turnir mrzim jer jednostavno nisam Aca :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 ja poceo maniju da igram od pocetka, ima gomila ljudi koji prosipaju stek od starta, sacekas da se neko prospe i cuvas stek, ako zavrsim na 12k pre add-ona zadovoljan sam jer ce sa addonom u 90% slucajeva da se nadje spot za double up. Na tebi je samo da prezivis flip :D ... i da se par puta kupis ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 ja sam sa addonom imao 29k... ali sam se izalavio i igrao za final table, ne za double up... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ja malopre imao 100k na small blindu. Big blind ima 200k. 24 igraca, 20 placa. Dobijam AQ suit i svi do mene se fold. Razmisljam se da kradem sa min raisom i reko bolje da idem all jer je moguce da mi plati min raise sa bilo cime. Naravno lik okrece AA i ispadnem. Krvio mi bilo malo jer mi je roll slab i mogao sam da iskuliram jos 5 min do nagrade (~70e 20. mesto a to mi je u ovom trenutko solidan br boost ) ali opet pokusavam da izbegavam "dogmizavanje" do prize pool-a jer je to pogresan potez na duge staze. Bice bolje sutra Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Pa sta trazis na maniji sa malim rolom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 ja sam toliko dobro runovao da je to bilo bolesno... i onda standard... setup za setup-om... 3 dana pakla... AA vs KK... izadje mi set, njemu boja... :D kad imam nuts, podelim... na omahi lik limpuje AAxx i uzme mi all in na boardu A97 rainbow gde ja drzim 899T double suited... na turniru mi isti lik izvrce bukvalno dve ruke za redom AA na QQ i AK... kad setujem budu 4 boje... (cak i da sam najjaci nemam full value)... kad sam short na turniru uvek neko ima dominating... na turnirima ne mogu da se kupim nikako... pakao... ali drzim se... jedina pozitivna stvar danas je ruka koja mi je na nl 0.05 / 0.10 donela 200 blindova... tiltujem i odlucim da idem full loose agressive... button raise sa A4s... lik tribetuje (a tribetuje fazon u 40% slucajeva)... ja ga platim... izlazi 356 rainbow... udara lik 2/3 pota ja full pot reraise... izlazi 9 imam flush draw i open endera... lik check... ja all in... calluje sa AA... i izadje mi boja... :D jao da... odlepio sam... big bully maltretira na turniru... udara random cifre preko 5 blindova... ja TT shavujem... lik snap call i okrece K3 off... QQA9A... .!. za sarmu... :) Pa sta trazis na maniji sa malim rolom :D desetodupla se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Od danas sam se zvanicno banovao sa turnira cije je ukupan BI preko 6e dok ne napravim opet stabilan NL25 rol jer ne vredi idiotisati se sa varijacijom a + povlacim pare svaki mesec. Jos cu opaliti ovaj 20k GTD zato sto imam tiket inace oprastam se od toga na neko vreme. Evo cisto da znate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts