manager Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 freeroll? zasto nismo znali za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Zato što je bio invitational. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Mogao sam da gledam farbu kako se susi umesto ovog live pokera Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 deseto mesto na side eventu,aca je bio osmi.Sto se mene tice ja sam mojom igrom prezadovoljan,ranovao sam naravno kao kurac posto sam cetiri puta flipovao na turniru i nijednom nisam prosao.Nadao sam se da ce krenuti neki polivanov kako se blizio kraj turnira,ali kurac,kecevi nisu stigli,knjiga se na kraju svela na flip aj vs 99 i naravno pao sam kako to obicno biva u mom bednom zivotu.Ali dobro,boze moj. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Ortak me zamolio da postujem ovde. On ima agentski nalog sa rejkbekom na Planetwinu pa ako neko igra ozbiljnije a nema rejkbek on nudi 20% od rejka koji njemu legne. On je iz BG-a, isplata rejka moze u keshu ili na vash nalog. Pa kome rejk ide u vetar a oce da uzme nesto neka mi poshalje PM da vas spojim. Njemu uz rejk naravno svkog meseca stize i detaljan izvestaj o rejku koji bi vi kao igraci mogli da vidite face to face dako da nista ne ide na lepe oci Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 ko ti je ortak da ga prijavim sto daje rejkbek koji ne sme da se daje?:D ako neko hoce moze da igra i preko mene,ne nudim rejkbek,ali vodim u vapijano s vremena na vreme a moze i sa Acom,eto on placa sobu na predstojecoj eureci u Dubrovniku Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 samo šuri Grujsone! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted May 16, 2013 Popular Post Report Share Posted May 16, 2013 evo cisto da se vidi ko je uvek u mom srcu!:D 6 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Koliko ste zaboli? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Najbolja 'camo pejb' majica ikada... Ja za 8. zabo 90k, iskreno zadovoljan sam igrom, ali sam mogao i dalje.., samo sam jednom u all inu bio gde sam bio behind, AQ vs AA ali bih svakako ostao na turniru i da board nije bio ATJ, turn k, river brick :)))). Gruja oko 60k? Nisam siguran. Ispao sam jer sam izgubio veliki flip A9s vs 44 :/ nakon toga sa 5bb guram b vs b k2 vs 9T, flop 239A4... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 but howmuch did u lose :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 E da grujo, na ovoj slici mi neverovatno licis na remi gaillarda :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 http://cardlifeofaserb.blogspot.com/2013/05/tana-delle-tigri-nova-gorica-new.html Prvi live final table i novi challenge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Trebalo bi da odem veceras do flerta. Jel igra neko tamo? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 samo da pitam i ovde, u kojoj banci da vadim internet karticu (i ima li veze dal je visa ili master), i jel ima neka posebna procedura oko vadjanja iste ( kapiram da ne ali ajde)... Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 mislim da vecina imaju u intezi visa internet karticu. sto se procedure tice, potpises 20 papira, i cekas 2 nedelje dok je naprave Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 2 nedelje... majku im .. hvala mnogo Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 (edited) Seo u flert sa 2500 , izasao sa 18000. Nije lose za 2h igre. E da, i dao sam dileru jedno hiljadu dinara za tih dva sata. Kakva je vasa pozicija sto se tice cascavanja dilera? Jel dajete, koliko, kada? Ja dajem samo kada mi podeli dobre karte i ako me pogodi kada je malo verovatno da cu da uzmem ruku. Kada izblefiram u zivotu nisam dao. Edited May 16, 2013 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 samo da pitam i ovde, u kojoj banci da vadim internet karticu (i ima li veze dal je visa ili master), i jel ima neka posebna procedura oko vadjanja iste ( kapiram da ne ali ajde)... Cini mi se da mi kili rece da je u rajfajzenu fazon 5 minuta procedura al kosta 20e, pa sad, kolko ti se zuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Bio danas neki freeroll u Grandu. 30ak ljudi, dva tiketa za main event za Danube se delila. Igrao je i jedan rurovac, dobar matematičar Mora da ide pod imenom TOPALKO. :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Novi blogpost: http://cardlifeofaserb.blogspot.com/2013/06/eureka-poker-tour-and-something-more.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Upisi Sociologiju, za 5 god max imas diplomu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Jel uzima neko freeroll 150$ na tiltu? :) par puta sam bio medju top 10 i to je najvise dokle sam stigao , jbg seru se ljudi placaju zvrlje od karata i pokopaju me :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Igram ja sa 5 ortaka oko 7 u svetogorskoj. 1k dinara ufur 3 buyina ako je neko voljan nek se javi na pm Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 @aca mislim da bi ti bilo pametno da zavrsis faks; ispred tebe je dug niz godina, a ti ne znas kakve ce igre biti 2018. godine, a kamoli za 10-15 godina. kada bi neko mogao da garantuje da ce situacija u pokeru zauvek biti kao danas recimo, imao bi najlaksu odluku na svetu :) ali bilo bi zajebano da se u nekom trenutku u zivotu nadjes u situaciji da nemas previse opcija. sada nisi pod pritiskom, mozes komotno da zavrsavas faks tako sto ces jednu godinu davati dve godine npr., resis da dajes jedan ispit u svakom roku i lagano, vreme ti nije problem sad kad si obezbedjen finansijski Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts