Aca~ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ispao sa The Big-a od 5.5$ buy-in ,ostalo nas ~130 i ja sa KK naletim na AA naravno da je doslo do preflop all-ina :) a bili smo oko avg obojica po cipovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 koliko mrzim taj osecaj kad sam sa pogresne strane kk vs aa,a mislim da mi se to dogadja precesto:))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 http://www.pokerstars.tv/poker-video-9888-online-poker-show-sunday-million-july-17th-2011.html?channel_id=93 DavoDam srbenda na fajnal tejblu sundej miliona! btw, pratio sam ga od 50 mesta pa na dole, ne da se posro po smrtnicima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 sad sam ga gledao na playerscopeu,ovo je neka userchina najgora http://playerscope.com/davodam/pokerstars?pid=42757883&pnid=1&tt=8&p=2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nocas igrao neki poker s drugovima i u plusu oko 30e i zadnja ruku ja 2 9 momci rejzuju na 1e brat me nagovara idi idi i flop 892 turn 2 i river neka nebitna uglavnom pot bio oko 40e :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) ladno inace, imao sam bas onako zajeban dan sto se tice grinda, koji se srecom zavrsio break even (da sam znao juce ujutru da cu se ovako radovati 0, +2$ u stvari, iskulirao bih ceo dan :D)...mada mislim da mi je dosta pomogao sto se tice discipline koja je kljucna u micro grindu... u jednom trenutku sam bio malo vise od 4bi los (nl10) i bio sam poprilicno isfrustriran, samopouzdanje u kurcu, igra u jos vecem...po prvi put sam uspeo da se koliko toliko iskontrolisem i prekinem i vratim se posle pola sata...downswing je bio sve duzi i duzi, a ja sam igrao sve ocajnije i ocajnije...za kraj dana lep upswing uz dobru igru cini mi se (pre ovoga sam seo, pogledao par svojih ruku i razmislio sta radim lose generalno)...+2$ i +15$ bonus, tako da je br sad 218$ od pocetnih 145$ nakon 4 dana igre...winrate mi je 6bb na 8k ruku, a mislim da je realan dosta veci, krivim downswing za sad :P(+da imam jebeni rakeback na mrtvom party-u gde cu 150$ bonus osloboditi za jedno 40k ruku (?!?!?!?!) dobio bih ~30$ rakeback sto bi bilo bolesno) sto se tice igre, planiram da iscitam verneer micro climb (kako god) i pogledam neki video...+sam resio sa batalim nadigravanje, resteal itd...ne planiram da idem dalje od cbeta osim ako negde mislim da sam minimum 85% u pravu ispraznio sam se malo poz :) fun screen za kraj dana: i da, igrao sam 9h juce Edited July 20, 2011 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Zasto ja nemam jebeno pola tvoje discipline :( Ja za 10 dana nisam odigrao toliko, a vise od pola dana ne radim nista. Inace to verneer "moving up micro nl" je mozda najbolji edukacioni materijal ikada. Pre toga sam citao sve one ps clanke, harrington 6max cg, gledao klipove itd. ali mislim da tek ovo objasni sustinu svega, posebno u uNL. velika preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ladno inace, imao sam bas onako zajeban dan sto se tice grinda, koji se srecom zavrsio break even (da sam znao juce ujutru da cu se ovako radovati 0, +2$ u stvari, iskulirao bih ceo dan :D)...mada mislim da mi je dosta pomogao sto se tice discipline koja je kljucna u micro grindu... u jednom trenutku sam bio malo vise od 4bi los (nl10) i bio sam poprilicno isfrustriran, samopouzdanje u kurcu, igra u jos vecem...po prvi put sam uspeo da se koliko toliko iskontrolisem i prekinem i vratim se posle pola sata...downswing je bio sve duzi i duzi, a ja sam igrao sve ocajnije i ocajnije...za kraj dana lep upswing uz dobru igru cini mi se (pre ovoga sam seo, pogledao par svojih ruku i razmislio sta radim lose generalno)...+2$ i +15$ bonus, tako da je br sad 218$ od pocetnih 145$ nakon 4 dana igre...winrate mi je 6bb na 8k ruku, a mislim da je realan dosta veci, krivim downswing za sad :P(+da imam jebeni rakeback na mrtvom party-u gde cu 150$ bonus osloboditi za jedno 40k ruku (?!?!?!?!) dobio bih ~30$ rakeback sto bi bilo bolesno) sto se tice igre, planiram da iscitam verneer micro climb (kako god) i pogledam neki video...+sam resio sa batalim nadigravanje, resteal itd...ne planiram da idem dalje od cbeta osim ako negde mislim da sam minimum 85% u pravu ispraznio sam se malo poz :) fun screen za kraj dana: i da, igrao sam 9h juce fensi potezi ne prolaze na NL10 u vecini slucajeva :D GL :) @gruja ako bude citao topic: tek sam sad video da si me pitao kako ide cash, i ide dobro, igram NL10 i NL20, kako kad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 da da,na mikro limitima blef ti se zasniva da ako cekas boju i ne izadje ti na riveru shovnesh all in:))))) btw,seo sam juce na everestu resen da se sprdam sa onih poklonjenih 50 dolara i na pot limit omahi i nl holdemu sam napravio profit od 35 dolara:) igrao sam plo 0.05/0.1 i nlhe 0.15/0.25... na omahi sam imao profit od 17 dolara pritom mi se lik kupio za jos toliki plus,imao sam ful na flopu,a on mi ga kupio na riveru...a na nlhe da nisam imao jedan hero call od ukupno 15 dolara na kralj high,isto bih bio u jos vecem plusu:))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 pa to sam izvalio i odmah sam primetio razliku, u najgorem slucaju cu izgubiti par dolara, ili cooler situacija, za razliku od pre gde sam restealom, 2 barrelom, floatom, uvlacio sebe u ocajne situacije gde bih jednostavno ceo stack sacuvao samo da se nisam glupirao pre flopa i foldovao kao sto sam i trebao Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Vlado imas 218$ i igras nl20 ? Bez postovanja bankroll-a nema velikog napretka, za nl10 ti treba 300$ minimum ako se prodrzavas bankrolla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 nl10 igram, verovatno si lapsus napravio...20 bi je sasvim dovoljno...za vece nivoe se vec povecava Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) idem da legnem jebeno inace, nadam se da ce full tilt stati na noge uskoro, i da ce biti kao ranije frustrira me ocajan vip program party pokera...da sam igrao na tiltu, samo za ova 2-3 dana bih imao oko 40$ rakebacka, a nl10 jebeni igram...takodje sam izvalio osetnu razliku u igracima na party-u u zavisnosti od doba dana...od 3-4 ujutru pa nadalje ima jedno tri puta vise fisheva, i generalno su igraci losiji cini mi se...uvece gomila grindera i agresivaca koji ti ne daju da dises Edited July 21, 2011 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 bravo vlado kralju grinda! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Lepo rekoh za nl10 300$ je pocetak. NE znam ko te je slagao da je 20 BI dovoljno za nl10. Okej ja sam smao hteo da vidim, ali nema veze igraj kako mislis da je najbolje. poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 90% ljudi ce ti reci da je 20bi za nl10 vise nego dovoljno...verneer koji je crushovao svaki micro limit je presao bio na nl10 vec sa 15bi, ali to je verneer na nl25 vec ne bih presao pre 30bi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) 20 BI je dovoljno za NL10 :) edit: meni je makar bilo dovoljno :) Edited July 21, 2011 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 i ja se slazem da je 20 dovoljno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ne komentarisemo wsop main event nikako evo sad je valjda final table. Jel prati neko jel ima Srbendi? Drugar mi rece da je neki lik sto je dolazio u Pokerface na main eventu. Ja nisam mnoga da nadjem kompletan spisak igraca mada nisam se mnogo cimao. Pogledacu kad se sve zavrsi highlightse Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 finalni sto je 9. novembra apsolutno nepoznati igraci, i cini mi se jako nezanimljiv turnir, sto se tice poznatijih igraca znam da je igrao jedan srbin, lik koji zivi u kanadi valjda, nisam video jos nekog Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 ja necu da gledam nista dok ne izadju one epizode sa ESPN-a :D A igrao je Sasa Stancic, i jos par Srbina, samo Sasa usao u nagrade, kasirao oko 16k$ valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 ja cu samo da vam kazem da je Mendzi bog brat i da bi sigurno pronasao mesto do final tablea! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) :))))))))))) 3. mesto na deepu, 170e :) Edited July 22, 2011 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Grdno se varas Vlado, ovi sto su usli u november9 zive od pokera i imaju neki uspeh u online/live pokeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 nepoznati, nisam rekao losi/neuspesni :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts