moyo Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 zvanicno proglasavam pokerstars paradom lazi, prevare i retardiranih ljudi. Ljudi koji su tolko maloumni da ih treba pobiti jer ne zasluzuju da zive te ruse na turnu i riveru sa nebuloznim callovima. Mene tako da sere imao bi milione. Popizdeo sam Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 jebote koja boleshtina od igre kod nas u klubu,igraju od srede u 22h :))) sva sreca pa mi riba dosla,pa nisam otisao na tu bolestinu,kad sam dosao pre nekih chuku da vidim da li veceras ima igre,video sam 7 zombija,igraju 24 sata hahahahahahaha,sa 25/25 sad se igra 100/100 i obavezna strela:))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 u pa to je slabo, sinoc kod mene u klubu je od 9 uvece do 3 ujutru igra sa 50/50 skocila na 200/200 i 600 strelu. ono na sve lici samo na poker ne. :) a 24h je no comment. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 ovde se zaredja i po 30+ sati koliko ja znam :) inace, hint za uzimanje pstars majice koja kosta 600fpp...narucio sam je, pise da stize za 4-6 nedelja, po isteku seste ja im posaljem kao nije mi stigla majica, ne znam sta se desava zelim svoje poene nazad blablabla, dobijem mail na foru izvinjavamo se, majica je poslata, stvarno ne znamo sta se desilo ali evo vam poeni i danas stigla majica :) tako da, free t-shirt for you Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 u pa to je slabo, sinoc kod mene u klubu je od 9 uvece do 3 ujutru igra sa 50/50 skocila na 200/200 i 600 strelu. ono na sve lici samo na poker ne. :) a 24h je no comment. :D ma jasno to kad imas takve igrache:) ovde smo svi mi manje vishe grinderi,zato polako i puca igra jer ovce su odavno oshishane:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Nisam jedno vreme igrao online, i drugar mi prebaci neke dolare da odigram par turnira i evo kako su se prva dva zavrsila, mogu da zamislim sta grinderi sve dozivljavaju koji po ceo dan igraju sngove. Prva slika je all in pre flopa, druga all in na flopu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 jel ti nick gaylord kada ga krijes od nas:))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 gaylord fucker lol :D) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) JEBEM TI I POKER I SVEKADA U MOJIH POSLEDNJIH 10 TURNIA/CASH IGARA JA IMAM BAD BEATOVE, NE PAMTIM KADA MI SE DOGADJALO OVAKO NESTO!!!!PA JEBEM MATER DJAVOLJOJ IGRI NEKA MI NEKO OBJASNI NJEGOV MOZAK, ODAKLE MU IDEJA DA ME CALLUJE NA FLOPU all in na flopu, znam da je protivnik idiot, ali ne vredi!!!!!! izgleda cu ovde od sada leciti frustraciju i bes, posto zadnjih veceri cesto budim ukucane zbog nenormalnih bad beatova koji mi se desavaju. Edited January 12, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 si bio u meridijanu juche? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ja sam bio sinoc, puko somic i otisao kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) Nisam nazalost. Ali zato idem veceras u fejs na turnir + cash posle. Ako neko ide nek se javi. Edited January 12, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ja sam bio sinoc, puko somic i otisao kuci nemoj da igras poker za "somic" veruj mi,konkretno u meridijanu uvek sedni za barem 2 soma,ako vec neces maximalnih 3... @biss kakvi su turniri u fejsu,sledece nedelje radim prepodne,pa bih malo turnirashio... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) Pre je bio pun tur(45 ljudi) u sredu, 1k ucesce, unlimited rebuy prvih sat vremena, addon 1 na kraju 1h. Otisao sam danas oko 19h da vidim hoce li ga biti, promenjen je buy in 1500 din je, stim sto 500 ulazi u mesecni fond, i prva dva mesta dobijaju ucesce na mesecnom. ALI nije bilo nikog, na pocetku doslo nas 6, seli cash da igramo 50/50, udjem sa 4k, posle sat sat i po, dignem se na 15k, i sledi sledeca ruka lik raise 250, ja 45 u trefu, nas 4 u igri, flop 2 karo, 3 karo, 6,tref, lik 200, lik reraise(divljak inace) 800, ja reraise 2000, lik se razmislja i plati, turn 4 karo, lik all in 3200, ja call, lik ima 56rainbow od toga jedan karo, i lik mi kupi prvo kentu bubreg za 2k na turnu, i boju naravno na riveru. Odlepio sam. Odakle njemu mozak da plati 2k sa tim kartama na onom flopu.Nisam mogao dalje da igram, verovatno bih izgubio, posto imam problem sa tiltom, pa znam kad da stanem da ne bih sve svalio. Bio sam dobar tih par hhiljada i dosao gajbi na online sesiju. Sutra ce biti neki freeroll sa unlimited rebuyem 500din, ali ne znam, ja ne bih to igrao, kapiram da to dolaze da igraju klinci koji pobegnu sa zadnja dva da bi igrali poker. Od sledece nedelje vracaju sredu na staro, nedelja je valjda 2k + 1 rebuy 1 addon. Za ostale dane sam zaboravio, posto sam isfrustriran zadnjom rukom. Evo ti broj pa pitaj za ostale dane 066094985 Neca, druzeljubiv tip ce ti rado odgovoriti na sva pitanja :)) edit: Klub za igranje milina stvarno, po meni najbolji enterijer i atmosfera, 5 stolova, muzikica, sve cisto, uredjeno, ok ekipa, cash je bio fin ovih par sati sto sam bio, naravno sesija se nastavila, i u toku noci ce biti sve divlje i dvilje. Moze sutra da odes da vidis taj freeroll taman da se raspitas za ostale turnire i da vidis klub. Edited January 12, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 pa brate ako je vec divljak,lik je kontao da ima top pair i solidan draw i platio te 99% da vidi sledecu kartu,ako mu ne izadje,baca se,mislim meni to tako deluje....ja prvi imam toliko loshih iskustava sa nuts kentama u flopu jer bukvalno ne pamtim kad sam preziveo do kraja,cak i ako odigram tako da me jebeno niko ne plati,a da je ta ruka bila iole finansijski vaznija,mene uvek neko srushi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 nemoj da igras poker za "somic" veruj mi,konkretno u meridijanu uvek sedni za barem 2 soma,ako vec neces maximalnih 3... @biss kakvi su turniri u fejsu,sledece nedelje radim prepodne,pa bih malo turnirashio... javi se da turnirishemo zajedno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 (edited) Ako je neko blizu rakovice, a hoce da igra veceras 20/20 u prijatnom ambijentu, nek se javi. U sustini ne mora da bude blizu, samo da bude oran za igru :)) Edited January 14, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) jao bozhe sta sam sebi nocas napravio u meridijanu,koji sam debil,treba me ubiti kao MAJMUNCHINU RETARDIRANU najavim izlazak sa stola kad me prodje diler i na stredlu dobijem 10 5 u karonu,bio sam u plusu oko soma i po,pot je izlimpovan,i ja naravno chekiram flop je Qd Jd 9nebitno ja chek,i neki frik koji je ono tipa dosao na igru u 4 i 15 i vidi se da bash nije sasvim svoj,betuje 450 u pot od 240(nema veze sa zivotom),ja smooth call jer imam igrace iza mene i vidim da lik ima dovoljno da i ako mi value betuje turn,moze da se baci na moj check raise all in...otvara se cetvorka nebitna,ja check i lik vuche opet big size overbet od 2490 dinara....ja ono placem sta mi se desava samo sto ne izadjem sa stola,nemam ni odse,ali prokleti kocosh u meni calluje lika jer mogu da izadjem u lep plus ako prodjem,ja okrecem moje karte,ali ih drzim u ruci i kao da nisam dovoljno loshe odigrao ruku i sve to,nachinim najvecu mogucu gresku na svetu revoltiran sto se mrtva cetvorka uduplala,i sa cinjenicom da imam 10 haj,ne sacekam ni da vidim sta lik ima,iako sam ga platio,a ja debil volim da vidim karte vishe nego leba da bih skupio informaciju,i onako MENTALNO RETARDIRAN KAKO JESAM,muckujem karte iako su ih svi videli,da bi lik uzeo i okrenuo neku glupost tipa 10 7 off,odnosno gurao je kao besan samo na up n down,i ruku od 6 soma koja je SPLIT,odnese jer sam ja retard muckovao karte...znaci,kao da sam jebeni pocetnik,ne mogu da se smirim,nije mi dobro da tako nesto uradim kao da sam jebeno retardiran... posle isti taj lik,na 8 8 J 5 J,nema akcije nijednog trenutka,pot je 250 dinara,on razmislja pet minuta na riveru i betuje 700 i naravno svi se bace,a on ponosno pokazuje dve trojke... bozhe koji sam debil,ne mogu da verujem Edited January 21, 2011 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) To ti je za nauk, znas kako ces da pazis sad. Ali opet suludo si odigrao skroz. Tako sam ja prosle godine bacio apsolutnu kentu na riveru sa 2 all ina pre mene. Pot oko 12. Zasto sam bacio? Ne znam ni sam, mislio sam da nemam nista, posto retko gledam drugi put karte i u trenutku kad sam bacio drugar koji je sedeo iza mene vristi iza mene dere se da li sam normalan. Jebi ga, sve je za ljude. Samo sto se osecas jako lose kada ustanes sa stola i odes gajbi. Edited January 21, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 ma ja to niakd ne radim,u tome je i fazon,ne znam sta mi je bilo tog trenutka,drzao sam karte u ruci umesto da sam ih spustio na talon,znaci ne znam sta mi je bilo u glavi...pritom,ponavljam,aj da je on mene paltio pa da ja muckujem,nego sam ja NJEGA platio,znaci on mora da okrene prvi karte,i ja to ne sacekam debilchina majmunska retardirana idiotska...poenta priche je sto sam na flopu resio da radim check raise all in na turnu,a ako dobijem besplatnu kartu jos bolje za mene,medjutim samoubica je dodgovao metak jer sam ja retardiran a taj posrani osecaj dok ides gajbi i na kraju kad lezis u krevetu,FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Zato sto si u tom trenutku shvatio licno igru protiv tog igraca, zato si ga platio. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 jezivo:> odvalio sam sto,ali ono sto prosto ne mogu da verujem je da mi se dogodilo isto sto i u cetvrtak,samo u moju korist....lik muckuje pobednichku ruku,da stvar bude jos gora,ja sam mu okrenuo karte i sve,a on je muckovao...pot 9 soma,ali da ne bude da sam na osnovu toga odvalio,uzeo sam tri puta toliko;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Boginja srece je na tvojoj strani :D Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 http://www.pokernews.com/news/2011/01/the-sunday-grind-van-marcus-9711.htm :( want Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ahaha 1 decent pot :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts