Ste Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Mrtvi stars necu da ga igram vise jebem mu sve. Igram 3.30 rebuy. Na pocetku se digo na nekih 6-7k chipova, dobijam AJ u trefu, dizem do 500, 2 lika me placaju. Flop 8 9 J off. Ja all in, jedan me placa sa 10 7 off. Gde je tu logika jebena da platis cetvrtinu svog stacka da vidis flop sa 10 7 off. Sledeca ruka ja opet AJ dizem do 450 isti lik grune all in, ja ga platim, on A4 off i izlazi mu 4 na flopu. Zamrzeo sam stars jebeno. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 pocni da igras 15/20 3 folda Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 isplati se Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 :)))))))))))) lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Mrtvi stars necu da ga igram vise jebem mu sve. Igram 3.30 rebuy. Na pocetku se digo na nekih 6-7k chipova, dobijam AJ u trefu, dizem do 500, 2 lika me placaju. Flop 8 9 J off. Ja all in, jedan me placa sa 10 7 off. Gde je tu logika jebena da platis cetvrtinu svog stacka da vidis flop sa 10 7 off. Sledeca ruka ja opet AJ dizem do 450 isti lik grune all in, ja ga platim, on A4 off i izlazi mu 4 na flopu. Zamrzeo sam stars jebeno. tako ti je svuda, evo ja sam u subotu u 3betovanom potu gurnuo calling stejsunu 80$ sa QQ (zato sto je on imao toliko) na flopu J24r i lik zove i pokazuje QJ -> na turnu blank a river mozes da pogadjas i sta da radim? ae nije smak sveta uvatio je ta 2 izlaza, nego me nervira kada zapali sa stola i ne mogu da povratim kintu i udje na neki random sto i zakuca se u nekog dobrog igraca (posto ga nije usralo opet) i izgubi sve pare jebem li mu kevu!!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 sto je bio deep stack,chip lider je imao oko 150 hiljada valjda,taj neki fazon.Ne mogu da se setim zaista koje su akcije bile preflopa i to. Ali ono,naveo sam samo primer da to sto Taurus pricha jeste istina. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 relativno isplativo igrati u paru je jedino u sluchaju da je jedna osoba izmedju vas, jer igrate protiv te osobe...u svakom drugom sluchaju ni matematichki ni logichki nije ispravno...naglasio bih prvu rech svog posta, tako da ni to bash nije bajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Mrtvi stars necu da ga igram vise jebem mu sve. Igram 3.30 rebuy. Na pocetku se digo na nekih 6-7k chipova, dobijam AJ u trefu, dizem do 500, 2 lika me placaju. Flop 8 9 J off. Ja all in, jedan me placa sa 10 7 off. Gde je tu logika jebena da platis cetvrtinu svog stacka da vidis flop sa 10 7 off. Sledeca ruka ja opet AJ dizem do 450 isti lik grune all in, ja ga platim, on A4 off i izlazi mu 4 na flopu. Zamrzeo sam stars jebeno. Ti ko da si juce krenuo da igras poker. Sta ja da pricam cega sam se sve nagledao pa evo me ziv i zdrav. ( na live game-u ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 To je jedna od situacija sto me trenutno iznervirala koju cu da zaboravim sutra. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Zamisli da je dole par hiljada dinara i da liku radi jedan aut i da mu izadje( samo river se ceka , i izadje mu, jel ti ne bi bila muka a ? To je poker, uvek racunaj na preostale aute :) PS: Jel ima neko iz Novog Sada da igra? Ako ima da li idete po klubovima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 relativno isplativo igrati u paru je jedino u sluchaju da je jedna osoba izmedju vas, jer igrate protiv te osobe...u svakom drugom sluchaju ni matematichki ni logichki nije ispravno...naglasio bih prvu rech svog posta, tako da ni to bash nije bajno U pravu si ako se misli na cerupanje tog sto je izmedju, to zna biti jako isplativo. Medjutim, stedis kesh i kada ste jedan pored drugog i ostajete sami u ruci, bar zbog rejka. Takodje, dogovorom mozete jedan drugom dosta toga reci o kartama koje imate, postoji bezbroj signala koji mogu pomoci da se eliminisu nezeljeni outovi protivnika ako ih neko od vas ima. U svakom slucaju je isplativo, samo je pitanje koliko. Ti ko da si juce krenuo da igras poker. Sta ja da pricam cega sam se sve nagledao pa evo me ziv i zdrav. ( na live game-u ). Na live gejmu se desava 10x manje ono sto ces videti na netu bas zbog manjeg broja ruku. I nekako je lakse moronima da se glupiraju na netu jer ih niko ne gleda, samo ugase program i gotovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 U pravu si ako se misli na cerupanje tog sto je izmedju, to zna biti jako isplativo. Medjutim, stedis kesh i kada ste jedan pored drugog i ostajete sami u ruci, bar zbog rejka. Takodje, dogovorom mozete jedan drugom dosta toga reci o kartama koje imate, postoji bezbroj signala koji mogu pomoci da se eliminisu nezeljeni outovi protivnika ako ih neko od vas ima. U svakom slucaju je isplativo, samo je pitanje koliko. Na live gejmu se desava 10x manje ono sto ces videti na netu bas zbog manjeg broja ruku. I nekako je lakse moronima da se glupiraju na netu jer ih niko ne gleda, samo ugase program i gotovo :) nije toliko strasno kao sto ti mislis... poker je igra informacija i prilagodjavanja, ako odredjeni igrac vidi da "igraju protiv njega" sigurno ce promeniti stil i adaptirati se na isti... jednostavno smanjice broj marginalnih ruku kada je sa obojicom u flopu i to je to, zvace sa parovima (u nameri da nabode set, ako omasi izi fold), isto tako zvace sa jakim sutovanim konektorima pre flopa tipa (JT+) koji se donekle lako igraju u poziciji i jos mnogo toga, najbitnije je biti stripljiv i adaptirati se na igru protivnika. ali da ne pametujem puno posto nisam igrao live, idem sledece nedelje sa drugom do nekog kluba pa cu da sibnem utiske. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 To je sve tacno. Slazem se. Ali ta taktika sama po sebi umanjuje profit jer znas i sam sta se desava kada izolujes protivnika. Uzimas potove i sa marginalnim rukama u poziciji, oslanjas se na parove itd... A to je ovako teze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 mnogo izraza Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 citaj knjige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 U pravu si ako se misli na cerupanje tog sto je izmedju, to zna biti jako isplativo. Medjutim, stedis kesh i kada ste jedan pored drugog i ostajete sami u ruci, bar zbog rejka. Takodje, dogovorom mozete jedan drugom dosta toga reci o kartama koje imate, postoji bezbroj signala koji mogu pomoci da se eliminisu nezeljeni outovi protivnika ako ih neko od vas ima. U svakom slucaju je isplativo, samo je pitanje koliko. Na live gejmu se desava 10x manje ono sto ces videti na netu bas zbog manjeg broja ruku. I nekako je lakse moronima da se glupiraju na netu jer ih niko ne gleda, samo ugase program i gotovo :) Na live game-u se desavaju takve bolestine da je to neverovatno. Ima svakakvih profila igraca od onih so ce ti sa kecom platiti sve samo da ga vidi , do onih sto se okockavaju sa 6-3 off suted all in pre flopa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 je l moze neko da preporuci neki dobar sajt za igranje pokera? malo sam gledao oko onog mansion pokera, izgleda ok mislim na texas hold em i naravno u prave dukate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 fulltiltpoker.net pokerstars.net Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 domaci http://www.pokerdukat.rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 i naravno warning: ne igraj na nasem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 pokerstars ima najmanji rake na low sng-ove, dok za partypoker npr mozhesh da uzmesh 50dolara no deposit bonus na pokerstrategy.com. ja ti savetujem da prvo pochnesh tamo, probash da oslobodish taj bonus i u tom procesu uvecash banku pa sve to prebacish na pokerstars i tamo skinesh 100% depozit bonus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) a sto da ne igram na domacem? :) nije sigurno or what? hvala na savetima rev, jos malo cu da prosvrljam po netu, pa cu videti sta je najbolje Edited May 19, 2010 by Koma2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 nesh nauchit nishta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 aj mi svega ti objasni ovo oko pokerstrategy-a i no deposit bonusa? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts