Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

prisustvovao sam sceni u busu danas gde porodica roma (da budem politicki korektan) ulazi u autobus, seda i posle par minuta zena pocinje da podriguje, ono bash se vidi da joj je muka. traje to 2-3 stanice i zena stvarno krece da povraca, odma pored sedista. i povraca i povraca i povraca naredne dve stanice... tolko mi se smuchio zhivot da sam morao da izadjem i sachekam drugi bus. mislim jebo te bog ludi, da mi je muka odmah bi izashao, nadihao se svezeg vazduha, povratio ako moram pa tek se onda vratio u bus a njima ko da nije ni proshlo kroz glavu da mogu da je izvedu iz busa ili daju neshto u shta da povrati. tuga pregolema.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ko mi kriv shto se uopshte vozim gsp-om i josh idem na novi beograd :) ne mozhete zamisliti koji je to audio-vizuelno-mirisni dozivljaj bio...

on the bright side, bar sam u razgovoru dve babe do mene saznao kako je darko saric organizovao terevenke u svojoj vili u NS-u gde su orgijale pevaljke i gotovo svi nasi poznati politicari (samo toma nije), te da on to sve ima snimljeno i da zato ne smeju da ga uapse, kako te snimke ne bi pustio u javnost :)

Edited by rev

Mada i taj auto je rupa bez dna, registruj ga, menjaj ovo menjaj ono, vozi na pranje... Finansijski se vise isplati gsp, mada i auto ima goleme prednosti. Sva sreca pa vozim japanca, tako da sto se kvarova tice za sad nista, hvala bogu.

I pravo da vam kazem kad treba negde da idem busom (centar), draze mi je... Ovako em sam 3 stanice od centra, nemam tamo gde da parkiram, kad se vratim nema mesta u kraju, da poludi covek.

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

jel imao neko iskustva sa ne placanjem kazne za nemanje karte u gspu skoro

ja

nisam platio, evo vec je proslo 14 godina

i jos jedna, ima 5 godina

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Treba mi jedno 10 minuta busom, tako da tu relaciju preferiram gsp-om. Kola uglavnom koristim kad idem negde tipa na vidikovac, mirijevo, vracar (mada i tamo je tesno za parkiranje).

edit: Sto se tice neplacanja karte u gsp-u, tj ako te uhvati kontrola, ako vise nikad u zivotu neces vaditi povlasticu, ne mogu ti nista. Keva mi je radila u gsp-u pa znam te fore. Ne mogu ti nista, jer sud to ne priznaje, a ako nekad budes hteo da vadis tu povlasticu, moraces da izmiris sve te kazne...

Edited by zex_

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

osecaj da imas nesto svoje i kad dok pljusti kisa proletis pored pune stanice ljude i polijes ih vodom -> bilo koje pare

a verovatno i to sa ribama ima mnogo veliki uticaj (sto bi trebalo neko drugi da isprica ko zna bolje)

@fatso

mami mojoj napisli danas za 3k dinara u autobusu i istripovala se da mora da plati

pa pokusavam da skupim sto vise glasova razuma da moze da pocepa prijavu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...