rev Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 prisustvovao sam sceni u busu danas gde porodica roma (da budem politicki korektan) ulazi u autobus, seda i posle par minuta zena pocinje da podriguje, ono bash se vidi da joj je muka. traje to 2-3 stanice i zena stvarno krece da povraca, odma pored sedista. i povraca i povraca i povraca naredne dve stanice... tolko mi se smuchio zhivot da sam morao da izadjem i sachekam drugi bus. mislim jebo te bog ludi, da mi je muka odmah bi izashao, nadihao se svezeg vazduha, povratio ako moram pa tek se onda vratio u bus a njima ko da nije ni proshlo kroz glavu da mogu da je izvedu iz busa ili daju neshto u shta da povrati. tuga pregolema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Svileni rev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 hahaah TAKO TI I TREBA KAD ZIVIS U CENTRU !:D i ne znam zasto je nekorektno reci ciganin :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 pa iz istog razloga sto je ok da crnci sebe zovu nigerima u slengu dok kada neko drugi to kaze onda je rasisticka uvreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Do kurca više sa ovom zimom i vetrom i govnima, imunitet i živci su na izmaku :( :c stvarno ovaj kurac od zime, secam se prosle godine vec krajem januara sam mogo da trcim normalno, šta je ovo koji kurac :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) ko mi kriv shto se uopshte vozim gsp-om i josh idem na novi beograd :) ne mozhete zamisliti koji je to audio-vizuelno-mirisni dozivljaj bio... on the bright side, bar sam u razgovoru dve babe do mene saznao kako je darko saric organizovao terevenke u svojoj vili u NS-u gde su orgijale pevaljke i gotovo svi nasi poznati politicari (samo toma nije), te da on to sve ima snimljeno i da zato ne smeju da ga uapse, kako te snimke ne bi pustio u javnost :) Edited March 9, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 realno, bez kola nema zivota nikakvog ako postoji nesto to je upravo to samo zelim da u zivotu svom celom ne zavrsim kao pola jadnika koji se voze prevozom ceo zivot nista drugo mi nije bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ahaha, kilidrug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Jel imaš ti predstavu koliko košta vožnja i održavanje kola?Vožnja basom je do jaja ako ne moraš da ideš onim užasnim linijama tipa 65, 33, 46 itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Mada i taj auto je rupa bez dna, registruj ga, menjaj ovo menjaj ono, vozi na pranje... Finansijski se vise isplati gsp, mada i auto ima goleme prednosti. Sva sreca pa vozim japanca, tako da sto se kvarova tice za sad nista, hvala bogu. I pravo da vam kazem kad treba negde da idem busom (centar), draze mi je... Ovako em sam 3 stanice od centra, nemam tamo gde da parkiram, kad se vratim nema mesta u kraju, da poludi covek. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ahaha, kilidrug! <3 Jel imaš ti predstavu koliko košta ovde sam prestao da citamzex jel ti treba 15min do centra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) Dobra strana automobila je što ne moraš da planiraš večernje izlaske prema redu vožnje prevoza, nego vodiš ribu gajbi kolima da sprcaš kad ti hoćeš. Edited March 9, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 a losha je shto ne smesh da pijesh :) mislim ako cemo o rentabilnosti, vishe se isplati voziti se taksijem nego imati kola, pogotovo ako se krecete u zonama bez besplatnog parkiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 jel imao neko iskustva sa ne placanjem kazne za nemanje karte u gspu skoro ja nisam platio, evo vec je proslo 14 godina i jos jedna, ima 5 godina You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) Treba mi jedno 10 minuta busom, tako da tu relaciju preferiram gsp-om. Kola uglavnom koristim kad idem negde tipa na vidikovac, mirijevo, vracar (mada i tamo je tesno za parkiranje). edit: Sto se tice neplacanja karte u gsp-u, tj ako te uhvati kontrola, ako vise nikad u zivotu neces vaditi povlasticu, ne mogu ti nista. Keva mi je radila u gsp-u pa znam te fore. Ne mogu ti nista, jer sud to ne priznaje, a ako nekad budes hteo da vadis tu povlasticu, moraces da izmiris sve te kazne... Edited March 9, 2010 by zex_ Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 A ako imaš povlasticu i markicu kupljenu pre tog dana, idi sa markicom i povlasticom u GSP i plaćaš manje pare "jer si već ušao u kompjuter", ali uglavnom dosta manju cifru od regularne kazne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 osecaj da imas nesto svoje i kad dok pljusti kisa proletis pored pune stanice ljude i polijes ih vodom -> bilo koje pare a verovatno i to sa ribama ima mnogo veliki uticaj (sto bi trebalo neko drugi da isprica ko zna bolje) @fatso mami mojoj napisli danas za 3k dinara u autobusu i istripovala se da mora da plati pa pokusavam da skupim sto vise glasova razuma da moze da pocepa prijavu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 jel imao neko iskustva sa ne placanjem kazne za nemanje karte u gspu skoro Dozvolio si im da ti napishu kaznu? :O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 vidi post iznad :D ja nosim sa sobom vojnu knjizicu koju mi niko nije proverio od tih kontrolera vec godinu dana sta ustvari pise unutra i ako su me pitali 100x za kartu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ankajnd nosi sa sobom bicepse i niko od tih kontrolora nije proverio kakvi su u stvari :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 to sve dovodi do potpuno nove ideje ! treba da se napravi gsp gang koji ce da skuplja porez od kontrolera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ankajnd nosi sa sobom bicepse i niko od tih kontrolora nije proverio kakvi su u stvari :D Pa kako drugachije burazeru :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja se sećam GSP ganga koji je krajem devedesetih u crnim kožnjacima zaustavljao autobuse, naređivao vozaču da zatvori vrata i onda išao u kontrolu karata. Tad nije bilo cile mile ko sad kad nemaš kartu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 E tad bi verovatno ja najebao :D u zhivotu nisam kupio gsp kartu,ni ne nameravam! u inat! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts