Jump to content

Stand Up

badnick

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

sinoc (lol nedeljom) emitovan Saturday Night Live 40th Anniversary Special, 2 ipo sata traje...

manje haha smesno, a vise nostalgija i more onoga sto bi u klasicnoj epizodi bilo "cameo pojavljivanje"

za one koji prate snl, zigleda da su se edi i lorn konacno pomirili, ko bi rekao =o)

• 8 months later...

zomg niko nista 8 meseci o.O
malo sam proshetao nekoliko specijala u poslednjih par meseci pa evo rundown

Craig Ferguson - Just being Honest - meni super, fanovi ce da prepoznaju fragmenter materijala koristenog tokom  2 poslednje godine  late late showa, ali njima ce ceo specijal verovatno biti najsmesniji
Aziz Ansari - Live at Madison Square Garden - aziz pokidao, mnogo dobro
Mat Braunger - Big Dumb Animal - lagani standup, nista specijalno
Kyle Kinane - i liked his old stuff better - kinane je car, ima tako profi mracnih momenata, vrh
Brian Regan - Live from Radio city music hall - bog retardiran-sam-komedije, neki delovi su preneti od proslog speicjala
Amy Schumer - Live from the Apollo - zasnovano na poslednjih godinu dana njenog zivota oko filma i shoa na ccentralu i misc sranja u njenom stilu
Jen Kirkman - I'm gonna die alone (and i feel fine) - sa jedne strane zvuci ko ventiliranje frustracija 40godisnje raspustenice, sa druge ima momenata kad ide sok na nos =o)

najbolje za kraj
Tig Notaro - Boyish Girl Interupted - nemam reči, next level standup...nije da pogineš od smeha koliko su joj koncepti veličanstveni, nije za homofobe i osobe sa body image issues

• Upvote (+1) 2

• 1 month later...
  • 2 months later...

Moran iscarovao sinoc u Domu Sindikata. Meni bas leglo jer je tu za moju generaciju blisko. Jedan od highlighta stvari koje sam u zivotu gledao. Najlepsi utisak je ostavilo zajednistvo publike i umetnika.  Cini mi se da je vladao publikom i da je i on bio zadovoljan povratnom energijom. Taj misticni trenutak koji se ne dobije gledanjem nastupa na netu je sinoc postojao i mnogo mi je lepo zbog toga.

• 4 months later...
  • 4 weeks later...

3 meseca nakon sto mu je umrla zena Patton Oswalt se po prvi put oglasio u javnosti (takodje ima Talking for Clapping specijal da se skine)

Reveal hidden contents

Edited by Kole

• 4 months later...

Ovogodisnji specijal Kevina Harta, What Now ima da se skine (stvar snimljena u avgustu)

....shajaznam....

ima nepotreban, glomazan intro (kao mini film, najbolja stvar u njemu je don cheadle), i oko 1h10m samog standup materijala....koji bih ocenio kao osrednji, ali on ga "na misice" vozi do kraja i zaista poslednjih 15ak min sa dosta callbackova su vrlo jaki...ipak, nekako mi ne vredi mi toliko ulozenog vremena, moglo je to utegnutije