Jump to content

ESL ENC 2010


brank0

Recommended Posts

Siguran sam da 90% ljudi koji dolaze na ovaj forum znaju šta je ESL ENC, pa oko toga neću detaljisati. Ukupan nagradni fond za ovu godinu je 120.000 evra, a finale će biti održano na GamesCom-u u Kelnu tokom avgusta 2010. Učestvovali smo u prvoj sezoni davne 2004. godine, prošlo je nekoliko sezona bez naših timova, a prošle godine smo bili učesnici. Na zadovoljstvo svih nas, ali i ESL-a, opet ćemo biti biti deo ovog takmičenja. Želim da se zahvalim RUR-u koji je podržao učešće srpske reprezentacije na ENC 2010.

Što se tiče CS-a, stvari stoje ovako: Tim koji se trenutno takmiči na ClanBase Nations Cup-u će biti i tim za ENC. Hybaa je prihvatio moj predlog da bude kapiten CS tima. Složili smo se da nema logike menjati sastav koja igra već neko vreme, a imajući u vidu da ENC počinje u prvoj nedelji marta.

Sastav ekipe: hybaa (kapiten), mileta, bata, zeus i k1ngor

Tim može da ima najviše 10 igrača, pa je hybaa predložio da ostatak reprezentacije čine: seway, philip, vlada, sale i gordan. Koliko sam razumeo Milana (ne isključujem da možda grešim), svi su prihvatili poziv.

Juče je objavljen i ranking za sezonu 2010. Razočaravajuće je što se nalazimo na samom dnu zajedno sa Letonijom, Irskom, Islandom i Lihtenštajnom, ali to je ogledalo naših rezultata na ENC-u tokom prethodne 3 godine (preciznije: samo 2009, pošto 2 sezone pre toga nismo učestvovali). Startovaćemo u prvoj kvalifikacionoj rundi, a protivnik i termin meča još uvek nisu poznati. O svemu tome ćete biti obavešteni preko ovog foruma.

Diskutujte, komentarišite, pitajte... Samo bez spama i glupog prepucavanja, ako je ikako moguće.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...