vradovic Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 po svemu sudeci to je bio bs koji je neko izbacio da bi izbedacio ljude koji cekaju na key, jer je samo mali broj prijavio da su dobili keyelve a na blizovom forumu nije bio nikakav announcement. Pre pustanja keyeva sa blizzcona 2007/2008 pustili su jedan mali deo igraca koji se prijavio za "OPT IN". Moguce je da ce uskoro da puste vecu masu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 bice neki normalan crack za par nedelja. radi se vec uveliko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarCoon Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Ja sam isto dobio key, zato sto vec radim dugo za gosugamers.net. marCoon.Marko mi je ime na eu server-u. Mozda me jos i neko zna sa WCG 2004 gde sam ja bio onaj mal klinac iz Novog Sad :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 po svemu sudeci to je bio bs koji je neko izbacio da bi izbedacio ljude koji cekaju na key, jer je samo mali broj prijavio da su dobili keyelve a na blizovom forumu nije bio nikakav announcement. Nije BS, moj ortak je dobio 2 komada. Ali on je bio na Blizzconu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 kolko sam ja sad ocajan :(....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Nije BS, moj ortak je dobio 2 komada. Ali on je bio na Blizzconu :) A ko ti je ortak? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 A ko ti je ortak? :) mozda misli na tebe :D Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Nije BS, moj ortak je dobio 2 komada. Ali on je bio na Blizzconu :) drugi wave sigurno nije bio ako su key dobili 3 lika na team liquid koje su iznapusavali za sirenje bs informacija, tvoj ortak i niko drugi..... javice valjda blizz kada bude bio drugi wave od destetak+ hiljada igraca sa opt in-om ne samo blizzcon, em sto ce biti gomila ljudi koji ce da potvrde tu informaciju wave od 5 ljudi je bs,nije wave. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Dobilo je 10ak ljudi koje ja znam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 stigo mi blizz mail, mom ushicenju je bio kraj kada sam video da se radi neki survey o nekoj kurvi susan... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Odgovor na zahtev da me prebace na EU server. -- from austinf.support@blizzard.com date Mon, Feb 22, 2010 at 8:14 PM subject Re: Transfer from US to BETA-1 SERVER! mailed-by blizzard.com hide details Feb 22 (3 days ago) Hello Vladimir, I apologize for any inconvenience this may cause, but we do not currently offer the option to change the server/region that your account has been flagged to access. While this feature may become available in the future, I am unable to offer any time frames or guarantees. Thank you for your understanding in this matter, and I hope that you continue to enjoy the Beta. Regards, Austin F. Billing and Account Services Blizzard Entertainment www.worldofwarcraft.com Edited February 25, 2010 by vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) http://www.cad-comic.com/comics/cad/20100224.jpg Edited February 25, 2010 by chegster Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Kad izadje igra isto ce biti fazon za 1 cd key 1 acc samo ili ce moci da se prave novi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Da li se jos nekome desava da igra radi normalno , i onda samo odjednom puf : ugasi mi se komp ... mnogo nervira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Odigrao sam 14 partija sinoc. Samo protose. Ko kod da je igra SC1 i ocekivao da ce ovo biti isto ili bolje ce se razocarati... igra je dobra al ima dosta stvari koje mi smetaju. Igra je brza kao i starcraft i igra se dosta na rush ili na mass t1 unita sa podrskom neke druge jedinice ... uglavnom jako je tesko blokirati choke i techovati se ili uraditi fast expansion... u principu fast expansion svaki put kada sam ja uradio uzgubio sam takodje sam pobedio svakog protivnika koji je pokusao fast expansion. Par puta kada sam se techovao ubio sam drugog koji se isto techovao al uglavnom digne se 2 3 barake i probije se choke ili se umasuju zealoti iz 4 gateway. Zealotu su super jaki ako uspes da im izvuces charge i onda samo warp in u njegovu ili ispred njegove baze. To zagradjivanje zbog nidusa i warp in je sada postalo dosta slabija strategija. PvP uvek se igra agresivno skroz mass zealots sa onim novim kasterom za podrsku ako protivnik ide na stalkere. PvT mass zealots rush ili ako se teran brani a vole da se brane samo tech 1 gate na 2x robo napravis 3 colosusa i 5 zealota ( ima nova magija na nexusu crono nesto ubrzava gradnju i istrazivanje to ustekas i bacis 3 puta na robo da se brze naprave i brze istrazis range za colosuse onda imaju veci range od tureta ) , jednom sam uspeo i sa darktemplarima da izrasujem sa warp in nema mnogo detekcije sada u igri medjutim mnogo treba da se techuje do DTa. PvZ zergovi obozavaju da masuju roaches protiv njih mass zealots sentri da smanji damage i nekoliko imortala koji ih totalno unistavaju. Grafika je odlicna... stvarno sve izgleda super i leti na mojoj dve god staroj masini , portreti jedinica su super. Jedna stvar mi smeta sto je nekada tesko fokusirati neku jedinicu jer valjda zbog engine jedinice obozavaju da se grupisu u neverovatno male grupe plus kada na to pridodas da recimo kolosus moze i obozava da stoji pravo iznad njih tako velikog colosusa je jebeno tesko fokusirati. Takodje to sto sve zna tako blizu da se grupise cini da bukvalno velika vojska moze da stane na povrsinu malo vece pesnice pa nema velikih bitki kao u sc koje se prenose na vise ekrana , mada to nije tako bitno. Kao sto sam rekao voice unita su sranje i muzika mi nije nista posebno ne znam nema taj sc shmek ( nije nostalgija igrao sam u zadnje tri godine dosta sc i nagledao se repova ). Voleo bi da neko napravi neki youtube filmic i uporedi glasove jedinica iz prvog i ovog sada dela. Igrace se ovo mnogo i zabavno je i zarazno. Edited February 25, 2010 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Da li se jos nekome desava da igra radi normalno , i onda samo odjednom puf : ugasi mi se komp ... mnogo nervira daj nalog da probam kod sebe :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ^hahaha ne, daj meni.. ja cu bolje da isprobam :DDD @neo hoce li biti barem opcija da resetujes stats? mada ko ga jebe.. videcu kad izadje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Evo bas citam na warez-bb forumu kako je AI crack gotov i bice izbacen danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Kakvu prevaru treba da uradim da dobijem cd-key? ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Kakvu prevaru treba da uradim da dobijem cd-key? ^^ Das nekome na ebay-u 300$ za key ili te usere da dobijes key ako si se prijavio za betu. Edited February 25, 2010 by Grotar2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Da li se jos nekome desava da igra radi normalno , i onda samo odjednom puf : ugasi mi se komp ... mnogo nervira ima na netu nesto o tome da pregreva odredjene video kartice itd,mozda zato ali i to je cudno da ti se komp gasi tek tako..........moras da uradis neki fix da ogranicis fps na 60 ako je to u pitanju izguglaj Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Meni se sc2 restartovao ali samo jednom u 100 partija. (samos sc2 ali ne i ceo komp). Edited February 25, 2010 by vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Ljudi imajte u vidi da je ovo josh uvek beta . Treba josh DVE ekspanzije + gomila patcheva. Realno SC:BW je poceo jezivo da pere od nekog 1.06 patch-a. U originalnom SC-u nije ni bili medica! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 Meni se sc2 restartovao ali samo jednom u 100 partija. (samos sc2 ali ne i ceo komp). izasao je prvi patch za BETU. http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23094049316&postId=234234561592&sid=5000#1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 nema nista od kreka moraju ispocetka, sve zbog patcha :P Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts