zytherius Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Jel moze negde da se prijavi za tu betu :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 sreca sreca radost i za mene :D samo sto sam ja generalno nublara za sc :| btw rejz kako si dobio dva kljuca? Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
oKi90 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Jel moze negde da se prijavi za tu betu :D? na sajtu imas Edited March 5, 2010 by oKi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 elem, odigrao sam 5 test partija, 5-0 score :D, i cini mi se da je protoss najjaca rasa (mada je verovatno na visem nivou koliko-toliko balansirano). Na posle test partija ima 10 placement partija gde se odredjuje u koji cete ladder upasti gde je igra ubrzana (tj dovedena na pravu brzinu, posto je u 5 test partija sporija), i JEBENO je dobra :D dobio i tu prvu partiju za placement :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (dishi) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Dobio sam betu!!! AAAAAAAAAAAA Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Pa dobro ljudi postavljajte ovde svoje nick-ove, ili neka neko koga manje mrzi napravi thread gde ce svako upisati svoj nick.id... @G Jedan mi je legao direktno na bnet nalog, drugi sam dobio na poklon pre nego sto sam i video da sam i sam primljen, tako da je taj mail invite sa beta key-em opet na poklon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 lucky bastard :P mocnijogurt.wanderer Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Aca.aca :D edit: jel su svi koji su dobili pisali na onaj mail? Edited March 5, 2010 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Ne? Opt-in ftw! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Ja nisam josh napravio nick . Kada napravim javicu . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Odradio placement meceve i upao u platinum div 9.. Cini mi se da je Daut tamo :) i jos nekoliko prijatelja koje znam sa wara ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Pa dobro ljudi postavljajte ovde svoje nick-ove, ili neka neko koga manje mrzi napravi thread gde ce svako upisati svoj nick.id... @G Jedan mi je legao direktno na bnet nalog, drugi sam dobio na poklon pre nego sto sam i video da sam i sam primljen, tako da je taj mail invite sa beta key-em opet na poklon :) mogao bi to da daš starim drugarima iz roc-a, ako imaš viška Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 ko mi da betu dobije +1 na reputaciju na forumu i user rating na 5 zvezdica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Kakve sam srece, ni u trecem krugu nisam dobio kljuc -.- Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Kakve sam srece, ni u trecem krugu nisam dobio kljuc -.- Ni ja..tuga :( ..a bas sam se napalio na sc2 omg !!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Dobih i ja. Nisam postovao do sada ali moram!!!!1111 Nick vach.kovach Evo da vam se ochi osushe!!! :D Eh da, pozdrav! :) Edited March 5, 2010 by kovica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanas Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Aj i ja da se javim :) Pratim u poslednje vreme sta pisete o sc2 :) E ni ja nemam srece sa trecim talasom jebaga :S Ali nadam se da ce biti skoro, do tada igram krekovanu verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Mrzim vas sve koji ste dobili beta key :) Barem tugu ublazujem sa stonghold kingdoms alpha...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 grotare, procitaj pravila o velicini signe i avatara plz Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Jel sam bas veliki nub ako me svaki put ai razvali? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanas Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Ja dobijam na normal modu, ali na hard modu lepo pise da AI cituje, tako da je zeznuto :) a i nije regulatna igra onda tako da i ne igram na hardu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Jel sam bas veliki nub ako me svaki put ai razvali? :D ma jok bre.. opusteno samo ;) reguj se na www.battle.net popuni ono beta sranje kad se regujes i cekaj sc2 beta key :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanas Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Koja je razlika izmedju offline krekovanog igranja i regularnog na battlenetu? Kapiram celokupni utisak da je mnogo lepsi itd jer je sve regularno, ali eto vi koji ste dobili sad beta key kako vam se cini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Pa valjda mozes da igras pvp, a ne protiv kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 AI radi uvek isto :).. + ako ne podesite game speed, mnogo je brze na bnetu ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts