Jump to content

tanas

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About tanas

  1. Tesko da cu dobiti beta key jer vidim da dosta ljudi je vec trazilo. Ali jos nisam dobio od blizza pa reko, mozda ovde budem imao vise srece. Ako neko ima viska, bicu zahvalan :)
  2. Haha nisam izvalio da sam napisao humani :) navika :))
  3. Ne znam za ostale, ali npr meni su protosi omiljena rasa i humani su mi super. Ali sa zergovima uopste ne volim da igram. Skroz mi je bezveze, a posto su kako svi kazu trenutno zergovi op, trebalo bi to malo da se redukuje :) Sad sam odigrao jednu partiju sa zergovima protiv protosa. Bas sam ih lako dobio.
  4. I ja isto :) ne znam kako samo biraju, samo znam da mi ne ide na ruku taj metod :)
  5. Koja je razlika izmedju offline krekovanog igranja i regularnog na battlenetu? Kapiram celokupni utisak da je mnogo lepsi itd jer je sve regularno, ali eto vi koji ste dobili sad beta key kako vam se cini :)
  6. Ja dobijam na normal modu, ali na hard modu lepo pise da AI cituje, tako da je zeznuto :) a i nije regulatna igra onda tako da i ne igram na hardu :)
  7. Aj i ja da se javim :) Pratim u poslednje vreme sta pisete o sc2 :) E ni ja nemam srece sa trecim talasom jebaga :S Ali nadam se da ce biti skoro, do tada igram krekovanu verziju.
×
×
  • Create New...