Jump to content

Aleksandar Stojanovic

dvnityCker

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa on je retard retardirani.Njega kad su Britanci pitali kako mu se izgovara prezime on je rekao Kaut.A kod nas moze da bude jebeno Kajt ili eventualno ono KUJT po Vuku,ali ne,on jebeno govori Kojt,svaki put kad kaze,ko da me neko maljem opali po glavi.Pa jel on beshe govorio isto OTO Boldon?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kaze se kaut

http://inogolo.com/pronunciation/d837/Dirk_Kuyt

i treba kod nas da se pise i izgovara kaut, isto kao sto za Microsoft kazemo majkrosoft, a ne miCrosoft, kao sto se pise kod engleza

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ko god je gledao LFC TV kad je gostovao kuyt, cuo je da je i sam covek rekao da se izgovara Kojt. ALi po srpskom bi bilo najlogcnije Kujt. i ono Fan Persi me uzasno nervira.

rekao je Kaut.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Gledam bas mnogo utakmica na tv-u , pa samim tim i slusam komentatore koji ih prenose, pa moram da isteknem da u moru losih komentatora kod nas Aca uspeva da odrzi status najogavnijeg (ne znam dal je gore da ga gledamo ili da ga slusamo). Realno kod nas je po meni jedini covek koji komentatorski posao odradjuje na vrhunskom nivou onaj lik sto je prenosio italijansku ligu na avali, ja mislim da i sada tamo radi ali posto oni ne prikazuju utakmice nema sta ni da prenosi.

P.S. danas slusam prenos Leverkuzen-Volfsburg i komentarise neki teski smarac, covek nemoze da se zaustavi, a sto se tek iscudjava kada padne gol ili kad se razradi neka dobra akcija to je cudo jedno...

SCOUSE PROUD

ma Aca budala je sampion , epski momenat kad je presudio covek da je vaznije da nam komentarise utakmicu koja nije bila na prenosu , jer je to bitnije za tabelu,i prica lik o nekim akcijama i desavanjima koji se ne vide na TV. A takodje sam slomio daljinski kad je jednom rekao :,, ... je posvetio ovaj gol svojoj nedavno preminuloj baki''

When the going gets tough, the tough get going

http://www.facebook.com/#!/pages/-da-Milojko-Pantic-prenosi-SP-u-Juznoafrickoj-Republici/186573719684?ref=mf

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.