trn Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 pazi ovog reva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Da, pazi ovog reva kolko je glup :( E moj darko, nikad od tebe prodavac neće biti... treba da preporučiš steelseries, jer NJU prodaješ, glupane. Dobro pa nisi napisao "e i ja preporuchujem dell tastaturu a imam steelseries na prodaju, prodajem je jer je govno, al ako treba nekom neka se javi"- :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Iskrenost se uvek ceni! :D Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) mozhda sam loshe formulisao, kad je krenula polemika oko a4tech tastature ja sam preporuchio dell, steelseries mi nije ni pao na pamet jer bi to bilo ko kad bi neko pitao dal da kupi zunta ili logana ja reko e bratori kupi novog golfa. predhodnim postom sam samo hteo da kazhem koji sam tantus shto preporuchujem neki tast a zaboravio sam da spomenem onaj koji i sam prodajem, ali valjda je sad jasno zbog kojih razloga sam to zaboravio :) Edited February 23, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 gde ima u bg da se uzme g800 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ja sam na g11 godinu dana ili tako nesto mozda i vise i zaista nemam nikakvih zamerki, ugodna je za kucanje kolko hoces tastera, svetli trc mrc... e sad cena je zaista ludilo, ali kad jednom krenes sa kvalitetnim periferijama nema nazad :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Da ne otvaram novu temu, a ovde se pricalo u raznim tastaturama. Da li moze neko da preporuci neku ,,tihu" tastaturu, za neke pristojne pare? Ne treba mi nista od dodatnih dugmica, usb, osvetljenje i ostala sranja. Edited December 14, 2010 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Logitech G110 Gaming 6.499 sa PDV-om http://www.emmi.rs/tastature-crne-srebrne-u-boji-tastatura-usb-us-logitech-g110-gaming.11.html?productId=13438 ako si na budzetu, ona idi uzmi ovu http://www.itsvet.com/proizvod/microsoft-wired-keyboard-500/comp_comp_keyboard/43/684 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts