Jump to content

Fallout New Vegas

G!!!

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lol

Elem, pogledaj ovde

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1123107-fps-drop-when-near-npcs/page__st__140

http://segmentnext.com/2010/10/19/fallout-new-vegas-errors-crashes-freezes-fixes/

ili idi odmah i skini d3d9.dll sa ovog

http://www.megaupload.com/?d=6LHPT9ZC

linka, to je vecini sredilo problem. !!!UPOZORENJE!!! Korisitis na svoj rizik btw, procitaj forume prvo. A mozda nije nista od toga vec imas kantu od racunara :)

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ocigledno nije, GameFaqs/GameStop video review vristi o tehnickim problemima koje ja evo recimo jos nisam video. Jeste zastarela igra sa tehnicke strane ali je sigurno bolja od F3 a to oni su jedno 4 puta rekli da nije. Znaci, iskreno ociglednije placen i van pameti review nisam video odavno.

iskljucite jebeni radio, i slusajte muziku ima dosta ambientalnih numera iz fo1 i 2 kao i iz tacticsa ... nisam mnogo igrao, ali znam u primmu da pici mjuza kod ncr satora... znaci mjuza je takav win da nema dalje, jedino nju mogu da zamislim u okviru postapokalipse

kompas je tu kroz celu igru, i jebga krzo igre sam se vec navikao da isti postoji, ne obracam mnogo paznju na njega, ali za fps rpg mislim da je sasvim solidan

igra je mnogo bolja od trojke, u trojci sam nosao sa sobom PA posle sat vremena igranja, a oko mene su trckarali BoS gejevi u istima kao da su na paradi i to u stotinama... sto je totalno bilo van mesta... ovde je sve mnogo bolje, ok ima dosta kaubojskog smeka, ali apsolutno mozes da ga zanemaris i da picis dalje (mislim na odela i sesire)...dijalozi su mnogo vise mature, i s obzirom da su svi glasovno odradjeni normalno je ocekivati da dijaloga nema u kolicini kao u fo1i2, ali ih ima mnogo vise nego u trojci i daleko su kvalitetniji!

kvestovi su odlicni, nekako se sve slaze, pitko je i dovoljno komplikovano... u bison hotelu, ako se popnete na sprat ima odlicna energy puca, sutra kad budem igrao recicu kako se tacno i zove :) meni je wasteland capitol na papiru zvucao dobro, u igri je bio dno dna, lavirinti i dungeoni svi isti saom c/p ma katastrofa....

fali mi detalja kao u originalima, i opisi isith, mnogo doprinosi dozivljaju vise od jebenog izvodjenja u prvom/trecem licu

fallout_table.gif

Meh :)

\o/

Anyway,igra je ogromna.Samo za sledeci put moram malo da promenim putanju,nisam hteo da idem u vegas cistio sve okolo,grozna oruzja,krpio pare,frka panika...mnogo je bolje doci do vegasa pa onda lagano.

edit:

Kad zavrsite razgovor sa mr.house tu sacuvajte ako vas mrzi da igrate od pocetka,posto se tu igra racva na 4 dela(frakcije).

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

meni je mjuza u fo3 krsh, previse je vedra i cila i razdragana i smori posle 20 min... nije nesto spec ni u vegasu, zato je i iskljucujem u glavnom a ambijentalnu pojacam :)

evo recimo http://www.youtube.c...h?v=rl9CkeVNcRM je iz fo2 i ima kantri prizvuka :)

i naravno jedna od najboljih ikada

http://www.youtube.com/watch?v=ZtBgcnV8Ztw&feature=related

secate li se kako ste se osecali kada ste prvi put usli u necropolis a? aaaa???? :D ovog ima i u new vegasu na primer :)

fallout_table.gif

realno isplati se investirati u lockpick dobijas solidno exp-a od istog + loot, u ovom delu igre vise sam dobio expa od njega nego od speecha u kojega sam ulozio tipa 55, a speech skill je do sada zastupljen , malte ne koliko i science i repair i barter sto je malo sranjkasto... dijalozi su koncipirani bolje nego ranije ali i dalje to nije ni blizu originalima, steta

i dalje sam malo navucen :) i opet predlazem ugasite radio, i pustite atmosferu da vas nosi, osecaj usamljenosti je poprilicno dobar bez tog jebenog radia...

fallout_table.gif

Radio i sneak ne idu zajedno, stoga ga i ne palim. Zaboravio sam jednom i racunam da cu sad da ih savatam na spavanju, kad krenu onaj matori da se dere tako ovi skocise i pravo na mene. Moreeeeee!!! Jos kad bi mogao da ga nadjem u pustinji, ubio bi dedu samo tako.

E da, Laser RWC je loot u Gun Locker-u koji je random stoga ga ovaj put nisam dobio. A recimo dobio sam Recharging Rifle koja je super za one kojima je Energy primarno, igraju HC mod i smaraju se sa municijom. :)

Edited by Pekarman