dvnityCker Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Kontam da kupim jedan od ovih, pa me zanimaju utisci ljudi koji ih poseduju.. pre svega za diamondback i copperhead - jer deathadder nema dugmad sa obe strane samo sa leve takodje, jel ima neko onaj CM Storm Sentinel Advance? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 5600 dpi ? daj ljudi nemojte da me zajebavate :D Ako ti oblik odgovara, kupuj razera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ja sam dugo merkao neki Razer mouse da se pocastim njime... Ono sto je zajednicko svim glodarima iz ove razerove porodice je to da su svi naprosto preveliki... Ja nemam bas malu saku ali velicina Razer mouseva meni naprosto ne odgovara... Zato sam kupio sebi Steelseries Kinzu i na moje veliko zadovoljstvo thats the reel shit I need !!!!! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ma to je najmanji problem, naviknes se na njega posle dan, dva...Ja imam DA vec malo vise od godinu dana i dalje radi savrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Kupi razer miša, za godinu dana ćeš uzeti MS-a ili Logitecha. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Adder keva. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Kupi razer miša, za godinu dana ćeš uzeti MS-a ili Logitecha. poz sto? adder je keva, ali ima dugmad samo s jedne strane, kako cu da idem back-forward u exploreru :/ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 osećam se više ko budala što svaki put pokušavam da ukažem na jednostavnu stvar, da to što miš svetli u mraku nije merilo kvaliteta, ne želim da pričam o činjenici da su se skoro probili putem marketinga ne kvaliteta i da su u suštini malo napredovali u tom pogledu. Još više mi se plače kada vidim njihove sluške. Pogledaj malo teme ovde i po benchmarku pa ćeš sam uvideti kako se posle kratkog vremena nešto sjebe, a to je najčešće levi klik, pitam se zašto.Dakle, sve je to lepo sa lajt šouom i ergonomičnosti, ali ovde pričamo o kvalitetu, ne padaj na reklamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 sto? adder je keva, ali ima dugmad samo s jedne strane, kako cu da idem back-forward u exploreru :/ ?? pa ima 2 dugmeta, jedno je za back, drugo za forward po defaultu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Corey, ne mozes reci da razer mis nije bas kvalitetan :) Barem iz mog iskustva, imam razer diamondback, onaj obican ne 3g i radi mi perfektno. Jedini problem koji sam imao sa njime je to sto sam kabel zeznuo, ali lako popravio i od tada nemam problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Nekoliko puta sam chuo priche kako se neki razer mish pokvario. Ja iskreno ne volim razer i neverujem im ni rech. Izgledaju mi previshe krhko i ono malo shto sam imao dodira sa njima nije me neshto mnogo ocharalo. Desi se da ne valja uopshte levi klik. Da shkripi. I tome slichno ... Odlegaj par revieva na jutubu, verujem da ih ima bash dosta za razerove stvari. A ovaj CM Storm je rofl. Mislim u imenu mu stoji "Pro Gaming Mouse" shto odmah znachi da je djubre. Video sam ovo na turniru kod nekog od igracha i uzhasan mi je. Ogavan oblik, gomila nekih dugmitja jedni preko drugih i ne mozhesh a da svako malo ne stisnesh neshto sluchajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ja vec dugi niz godina koristim logitech-e, trenutni g5 imam jedno 4 godine i dalje mu ni trunka ne fali kao nov je. Nikad mi nishta nije otislo na nekom logi mishu. Za razer nemam pojma, slabo sam ja to vidjao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Death adder prvi put se sjebao nekih 2 meseca po izlasku iz garancije, levi click nekada detektovao dupli click ili ako uradis drag select uhvati pola pa pusti pa selektuje pola. Otvorio ga isprejao sa WD-40 evo radio je 4 meseca bez problema sada opet ima problem sa drag selectom ista fora zajebava ne mozes da selektujes tekst kako treba ili jedinice u strategiji npr. Videcu dal moze da se sredi ovaj put sa WD-40 Najgore od svega nije padao neki hard-core gaming manje vise je koriscen za normalne stvari i malo gaminga. Sledeci put verovatno ne uzimam razera, sem ako nije na nekom popustu opet lep je mis i sve to ali sjebao se po izlasku iz garancije a nisam ga akao kao stoka. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 osećam se više ko budala što svaki put pokušavam da ukažem na jednostavnu stvar, da to što miš svetli u mraku nije merilo kvaliteta, ne želim da pričam o činjenici da su se skoro probili putem marketinga ne kvaliteta i da su u suštini malo napredovali u tom pogledu. Još više mi se plače kada vidim njihove sluške. Pogledaj malo teme ovde i po benchmarku pa ćeš sam uvideti kako se posle kratkog vremena nešto sjebe, a to je najčešće levi klik, pitam se zašto.Dakle, sve je to lepo sa lajt šouom i ergonomičnosti, ali ovde pričamo o kvalitetu, ne padaj na reklamu. imam razer sluske vec godinu dana i i dalje jebu kevu.. no kontam da je za miseve druga stvar.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 za razer sluške koje jebu kevu mogao si da uzmeš neke koje jebu keve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Razer sluske koje jebu keve ne postoje :D Meni je Adder dojajno radio vise od 2god koliko sam ga posedovao, svaka pohvala za isti :) A da, sto se tice ovih Ultra Giga Mega Uber Gaming miseva, pjur rabis :( Zaobici u sirokom krugu. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 za razer sluške koje jebu kevu mogao si da uzmeš neke koje jebu keve! Sad ozb, sto se tice kvaliteta izrade i izdrzljivosti, bolji su i inteli i logitech a sto se tice performansi (misa lol) nema tu neke prevelike razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Razer Barracuda sluške 9440.00 din preko speed-link sajta, ajde da zaokružimo ~10к, u tom rangu, čag jeftinije http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_wired-headphones_502767 http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphones_005341 još jeftinije http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_500922 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Kapiram ja i kvalitet i sve, i nisu slushke modni detalj, al brate why so ugly? :D Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 logitech = mercedes :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Razer Barracuda sluške 9440.00 din preko speed-link sajta, ajde da zaokružimo ~10к, u tom rangu, čag jeftinije http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_wired-headphones_502767 http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphones_005341 još jeftinije http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_500922 bratori sluske as in prikopcas ipod na njih :) http://www.amazon.com/gp/product/B001HN6PBM/ref=ox_ya_oh_product odlicne Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 razer bubice, AU BRE DVINIII DVINII, pa ni mali sK.[PR0]b0b4N^AWP Only ne bi ih kupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 haha realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 6, 2010 Author Report Share Posted February 6, 2010 ja ne znam o cemu vi prdite, slusalice rade kao zmaj vec godinu dana, odlicne su u svakom pogledu, hejt vam je neosnovan :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Imam DeathAdder-a, godinu dana ga chukam svaki dan i bez problema radi. Ergonomija je savrshena, i super mi lezi u ruci, a to meni izuzetno bitno, bitnije od 2 dugmeta sa leve strane koji bi mi samo smetali. Pikao sam i na lachesis-u, on je patka za oblik addera... Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts