TeacH Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Upravo DL-ujem.. original.. xD Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 uhuh, predobra akcija/zvuk/eksplozije. nisam igrao MW2 pa necu da poredim, al' u nedostatku akcija, ovo mi je bas lepo leglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Kupih igru, kako jebe keve. Nemam nijednu zamerku. Svaki komplex i dusevni nemir koji mi je MW2 nabacio, ova igra je izlecila. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Svaki komplex i dusevni nemir koji mi je MW2 nabacio, ova igra je izlecila. a bre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Prodajem igru 2500 din. Limited edition ima neke dodatne puske i apgrejdove za vozila. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Zašto lol? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Zna Katsu zašto lol. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Ej, oću i ja da znam zašto pošto sam mu poslo pm za kupovinu :( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Lol, otkud sad Neo u celoj priči, tu nekaj smrdi :)))) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Katsu prodaje zato što je mala sisica koju konstantno pržim defibrilatorima, pa mu je izašlo crvenilo na zadnjici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Brate, ali 24h nije izdržao da ne poželi da se vrati u sigurnost WoW-a. Cccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) lol ma koji wow ne igram vec dugo.Generalno je ok igra,ali ako cemo realno BF2 i MW1 su mnogo bolji od ovoga imo. Malo vozila,sistem nisanjenja grozan,slaba vidjivost,fale opcije koje je imao BF.Mozda gresim,ali igru su mnogo uprostili zbog kontrola na konzoloma :D Al,igrace se sigurno. @cali pali bre,ko im unistava tenkove...jedini trcim i regulishem,ostatak mape samo snajperi :P Edited March 13, 2010 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Otkljuco sam m16 u multiju kad crvrc milojko poluautomatski a rate of fire skoro na max...wtf seriously d fak? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 većina igara fura onu varijantu m16 koja ispucava rafale od tri metka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Odlicna je puca za distancu, al kad mi iskoci indijanac iz zbuna ne mogu da ispraznim sarzer poput jutarnjeg prdeza, sto je malo jebeno. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Jel se do kraja pojavio neki mp crack i ako jeste moze neki link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 http://www.girlsinthenight.com/ Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Covece koja razlika u gameplay-u izmedju ps3 i pc verzije. Dobio sam pc verziju juce i malkice se razocaro. Verovatno zbog lakseg nisanjenja i sveopste boljih kontrola ljudi bolje gadjaju i to uzrokuje da skoro svaka mapa bude camp fest. Nisam ni jednom video da neko od napadaca proba juris ili infiltraciju odpozadi, svi cuce sa snajperima. Mozda je do servera, tj nadam se da jeste jer sam se inace zajebo. Na ps3 jes da si ogranicen kontrolama al je zato 20-30% snajperi ovo ostalo je sve close combat. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Sam si rekao, zato sto je lakse da pogodis nekog na konzolama jer svaki FPS ima aim-assist igras juris jer se boris sa ostalima za poene a svejedno je da li precizan pa koristis nesto sto ima bolji ROF. Na PC, gde nema asistencije nego kako ga ti mrdas tako se on mrda teze je da pogodis nekog stoga koristis nesto sto ce da ga ubije iz prve. Snajper. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja pokusavam ljudima da obajsnim... mape su koncpirane sa konzolaskim kontrolerom u mislima... secate se kako se igrao cod2 i pre toga... morao si da mrdas misem poprilicno u svim pravcima i da pucas ne bi li ubio nekog... raspored je takav da se neko moze pojaviti u bilo kom delu tvog ekrana... u ovim novijim igrama svi ti iskachu pravo pred nisan ako ne setas sa njim, a nema potrebe ni da setas kada su mape koncipirane da mozes da prodjes samo tim putem na kojeg ces naici na nekog... (zakompliovao sam, al sam preumoran da objasnim valjano sto mislim)... sve su samo ubrzali, puca se brze, reloaduje brze, baca se bomba brze, killstreakovi se dobijaju ko besni... ma ... cod2 majka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Nisam igrao Single Player jos uvek, ne verujem da cu i kretati, uzeh igru pre neki dan.. Uzeo sam Rank 5 i sada sam hepi.. Nick mi je "Momcilov" pa ako neko hoce da pucamo, neka me add za frienda (da ne budem "Forever alone") :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Jel igra ovo neko ? ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Igrao sam do pre jedno 2 meseca. Pre neki dan sam se ulogovo i iz nekog razloga nisam mogao da se joinujem na servere, a nije do filtera probao sam razne. Mora da nisam kupio neku ekspanziju il ko zna sta. Nema smisla protiv random nubova, jedino sa drustvancem koje znas Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Ja sam sinoc igrao normalno, bez problema.. sa mojim filterima doduse.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts