DuHast Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 U grupama kad sednete, igrate 3h bez prestanka ili premestanja. Malo je nezgodno jer cete igrati 1 mec protiv ekipe iz grupe ledja u ledja, ali kome je to problem, jbg ;) Vecini nije.. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 /Korektno. Malo je smor to jedni drugima iza ledja no dobro, nije ni prvi ni poslednji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) nije ni prvi a ni poslednji put da tako sedimo,opusteno :D resite one kartone iz 3D i nema problema :D gl gl orga . sorry, jedno pitanje. mozda sam negde preskocio da procitam ili nesto ali dali se znaju 3 mape koje ce se igrati u grupama ? hvala Edited February 23, 2010 by beans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRoA Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 nije ni prvi a ni poslednji put da tako sedimo,opusteno :D resite one kartone iz 3D i nema problema :D gl gl orga . sorry, jedno pitanje. mozda sam negde preskocio da procitam ili nesto ali dali se znaju 3 mape koje ce se igrati u grupama ? hvala pa trebao bi dd2 inf i tuscan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 a sto bi trebalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnT Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 malo izmenite zadnjih 2-3 turnira uvek dd2 inf tuscan :/ dajte npr inf train tuscan il inf nuke tuscan nesto tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 gj, sve deluje ok za sada :). Pucamo se tamo :). GL sa orgom, mada ne sumnjam u Vas :P. Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ma kakvi sto rece HiGh, kakav njuk dust2 je kanter xD Quote "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Za mape u grupama sacekajte c0nfa... A i ako hocete da budete najbolji, onda tezite tome da sabijate sve ;) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 PA DESI DU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 jebo vas tuscan,onako bas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Koji je bio kriterijum za raspored po seedovima , kada je smk mid a bratq high LOL ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) nije problem sto mi nismo nosioci , ali je veliki problem sto ima klanova koji ne bi trebali da budu nosioci (necu imenovati ni jedan klan , jer ne bi bilo korektno sa moje strane . JEBEM VAS USTA - SLIHTARE JEDNE. Sto ne stavite jos neku bugarsku ekipu u nosioce smradovi jedni >>> Samo ne zelim da posle ovog neko stavi smk kao nosioce,da ne bude posle da je to sve zato sto sam vas ja napljuvao na forumu ili tako nesto>> . JEBEM VAS U USTA SVE - a najvise confa namestaca turnira . GL HF Edited February 24, 2010 by smekery (Maxa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 TAKO JE MAXO ! SAMO BEZOBRAZNO !!! gl hf pucamo se Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 MRTVI DA PUSITE JAJAROSI ! DPS MEGA HIGH GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRoA Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 a sto bi trebalo? mozda zato sto je tako i do sada bilo.. uostalom nije ni bitno, samo da se puca.. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 +1 maxo ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 maxa dodje na rur, napise 1 post , ispljuje sve i resi stvar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 brate, bugari realno zasluzuju da budu nosioci, za ostale ne ulazim u raspravu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Kao sto je rekao maxa, necemo da imenujemo , hfhf pucamo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 nije problem sto mi nismo nosioci , ali je veliki problem sto ima klanova koji ne bi trebali da budu nosioci (necu imenovati ni jedan klan , jer ne bi bilo korektno sa moje strane . JEBEM VAS USTA - SLIHTARE JEDNE. Sto ne stavite jos neku bugarsku ekipu u nosioce smradovi jedni >>> Samo ne zelim da posle ovog neko stavi smk kao nosioce,da ne bude posle da je to sve zato sto sam vas ja napljuvao na forumu ili tako nesto>> . JEBEM VAS U USTA SVE - a najvise confa namestaca turnira . GL HF Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 BRATQ nosioci a smk nije, to mora da je neka greska ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Mislim da ce Biza da izgori kada upali RUR po dolasku na posao hahahahahhahahahahhahahahahahah Svako svoju corbu kuva xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Evo sad sam se probudio posle 12 sati pre toga nisam spavao 30 + citam i ne verujem sta pisete. Zasto ovaj nije nosilac zasto ovaj nije nosilac, Sto se tice Bugara dolaze 2 tima a ne 2 mixa , sto se tice drugih bugara BRATQ mozda sam i pogresio u vezi njih ako jesam izvinjavam se i bice promenjeno , a to vase ponasanje verujte mi nece biti tolerisano na turniru kao sto na forumima penite , kao zna vas Biza milion godina kod njega je opustencija , verujte mi sve vas znam ali isto tako cu vas pokoriti na turniru za bilo kakvo sranje da napravite , idite kuci pa radite sta god da radite. Bice maximalno postovana pravila jer sam i ovako u kurcu sa satnicom , znaci ko kasni ili ne dodje na vreme bolje mu je da ne dolazi jer moze da produzi samo kuci odakle je dosao. grupe ce verovatno danas biti izvucene kada budem znao tacan broj ekipa i sve. Poz nije problem sto mi nismo nosioci , ali je veliki problem sto ima klanova koji ne bi trebali da budu nosioci (necu imenovati ni jedan klan , jer ne bi bilo korektno sa moje strane . JEBEM VAS USTA - SLIHTARE JEDNE. Sto ne stavite jos neku bugarsku ekipu u nosioce smradovi jedni >>> Samo ne zelim da posle ovog neko stavi smk kao nosioce,da ne bude posle da je to sve zato sto sam vas ja napljuvao na forumu ili tako nesto>> . JEBEM VAS U USTA SVE - a najvise confa namestaca turnira . GL HF Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 ^ako je maxa na mith aludirao,molio bih te da stavis nekog drugog za nosioca,a nas slobodno stavi u low seed,nije problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts