Jump to content

Dark Void

Lucky

Recommended Posts

Kapiram da svi pikaju Mass Effect 2 :)

Probao sam Dark Void, nisam nešto zadovoljan, pa da prenesem ovde. Kontrole u vazduhu su katastrofa, barem na PC-ju, ne znam kako je na konzolama, ali ovo je strašno. Ne mogu da pređem ni tutorijal (ali dobro, to možda ja nemam pojma :))

Moraću da odmah odradim jedan uninstall :)

"You know how you get to Carnegie Hall, doncha? Practice."

Ja sam prešao igru bez mnogo nerviranja, i kad se malo izvežbaš i nije toliki problem. Tokom leta čak postoji i nekakav autoaim kad pucaš približno neprijatelju, a mogu i da se apgrejduju puce i da se uskače i u svoje i u protivničke letelice (i turrete gde ih ima), uopšte loše kontrole ne ubijaju dinamiku igre kad si u vazduhu i na otvorenim nivoima, čak je nekako i bolje što je ovako jer je tako bolje simulirano kako izgleda kad nabaciš mlazne motore na leđa, naravno da ćeš da se skucaš u prvu planinu prvih 20 puta.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Isto presao, bez mnogo nerviranja :)

Samo treba da zapamtis da je ovo pravljeno za joystick stoga kad oces da skrenes levo, misem levo i kad vidis da je on to krenuo da radi ti vratis mis u prvobitni polozaj. Samo moras da se priviknes gde je taj dead-zone kad on leti pravo, posle cim-levo i cim-desno i pobijes govna :)

E, Pipe, jel si ti uspeo negde da nadjes vanzemaljski jet-pack? Ili je onaj tooltip kad se ucitava mislio na vanzemaljske brodove kad je rekao da su mocni sto se tice naoruzanja ali spori ? Sto i jeste istina. A igra je kratka, poprilicno, jedno popodne ko juri da predje *kao ja :D*

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Onda jednostavno nije za mene :) Ne mogu da se složim sa tim "vežbaj jer ni u stvarnom životu ne bi umeo odmah da letiš", pošto u stvarnom svetu ne umem odmah ni da pucam iz laserskog topa pa ubijam iz prve u igrama, a i ovoliko u budućnosti bi trebalo da smisle neke jetpackove koje kontrolises umom baš kako god želiš :)

No, ništa, onda sam samo ja u pitanju :)

Isto presao, bez mnogo nerviranja :)

Samo treba da zapamtis da je ovo pravljeno za joystick stoga kad oces da skrenes levo, misem levo i kad vidis da je on to krenuo da radi ti vratis mis u prvobitni polozaj. Samo moras da se priviknes gde je taj dead-zone kad on leti pravo, posle cim-levo i cim-desno i pobijes govna :)

E, Pipe, jel si ti uspeo negde da nadjes vanzemaljski jet-pack? Ili je onaj tooltip kad se ucitava mislio na vanzemaljske brodove kad je rekao da su mocni sto se tice naoruzanja ali spori ? Sto i jeste istina. A igra je kratka, poprilicno, jedno popodne ko juri da predje *kao ja :D*

Nemam pojma da postoje alienski jet packovi, valjda bi ih dobio automatski kroz priču a i ne nalaze se na onom ekranu sa apgrejdovima. Može da se uleće u vanzemaljske brodove i sopstvene letelice, što je bolja alternativa napucavanju jet packom jer je osetljivost i upravljanje letelicama bolje urađeno. Inače, od tih manevara, pored ALT + nazad, dobar je i ALT i neka od strana, tako se efikasno izbegava vatra kad počnu da deru jače po tebi. Inače, one škorpione je najlakše oboriti tako da im se približi pa onda hover mode na SPACE i raspališ po spojevima gde su noge, mnogo je teže i zahteva više vremena da se odradi jet packom (hover na SPACe je i spas kad se negde nekontrolisano zaleti lik ili kad je previše blizu neke stene ili objekta).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Meni je bilo brže na nivou gde treba tri skorpiona, a da ne sjebu matični brod, dok ja isprelećem jednog i skinem mu sve zglobove, ova dva već spizde više od pola energije brodu. Plus što te svo vreme pucaju i skorpioni i druge letelice.