manager Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 uzeo sam dozvolu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 plasite se ljudi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Opušteno, zbog alkohola su mu refleksi usporeni pa imamo dovoljno vremena da se sklonimo kad ga vidimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 e, moram da podelim sa vama... zove me lik sad (telekom adsl call centar) sa sledecim problemom: Nema link na modemu (ne radi net) da ne duzim prichu u beskraj a trajala je toliko od prilike, nakon iscrpnog razgovora doshao sam do zakljuchka da je zaprepashcujuce lud korisnik napravio shupu u svom dvorishtu u (po broju pozivnom) nekoj selendri i u istu ubacio rachunar i modem (kapiram da bi mogao da fapuje na miru). Zatim je razvukao nekih 50ak metara lan kabla po dvoristu. To je radilo. DOK NIJE POKOSIO TRAVU I SA TRAVOM LAN KABL KOJI FCKING LEZI NA PODU DVORISTA!!! pazi ja kazem telekom internet ume biti krs, jadni korisnici, ali verujte jadni i mi koji radimo podrsku... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 što nisi učio školu ili bio kriminalac ili taksista 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Dobri ste vi momci iz tehnicke,uvek kada sam imao sranja brzao sam reshio. A i net radi uvek dobro tako da sam zadovoljan. Jedino bi telekom mogo za iste pare malo vishe da pusti chorbe !!!! Oce biti skoro nekih povecanja brzina ?! :D Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ma brate, kamo srece da ja mogu da izlazim na teren reshio bih 90% problema, ali ovako preko telefona si malo limited... a pored mene ima i operatera koji lakiraju nokte itd... tako da ne treba globalizovati nishta... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ma kapiram ja to sve. Nisam bio sarkastichan nego sam rekao da ste zapravo ok ^_^ Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 well tako sam i skapirao, problem je samo u tome shto ovaj isti call centar pre 3 godine je bio "imba" i bilo je bitno kako se radi kao shto su nam se recimo prislushkivali svi pozivi od strane nadredjenih a sad je njesra... lutrija ko kineski telefoni... moze da ti se javi neko ko zna i hoce da pomogne, moze da se desi da ti se javi neko ko ne zna i nece, hoce ali ne zna, nece a zna... :D to bi bile sve kombinacije I guess :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 A može da ti se javi i Chegster. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 and then you're pretty much fucked:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 gib picz tih operatera sto lakiraju nokte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 operaterki :) ajde probacu da uhvatim kad budem radio jutarnju :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 pa znam da je operaterka!!! AE, neka to bude jutarnja poz slika!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Kad smo kod nubina, imao sam opet ono "razumeš se u kompove, pao mi sistem molim te dođi" kod kevine prijateljice. Kako samo znaju da kažu kako im je sistem pao raspitao sam se šta nije u redu i žena mi krizirala zato što internet ne radi i morao sam juče da se cimam da to rešim. Kada sam stigao internet je proradio sam od sebe, AAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 BRATE facebook! jesi normalan ti, kako da se zivi bez FBA!!!! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ovom chegsteru baš dugačka smena :( :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Uf, spavao sam cirka 2 sata, ne znam gde bijem, hvala bogu ne idem ni sutra ni prekosutra nigde. Edited January 25, 2010 by trnzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Vecheras neki alkohol u najavi :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ma brate, kamo srece da ja mogu da izlazim na teren reshio bih 90% problema, ali ovako preko telefona si malo limited... a pored mene ima i operatera koji lakiraju nokte itd... tako da ne treba globalizovati nishta... Oces da ides na teren i ne budes limited? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 vrlo rado, shto imash nekoga ko moze da me prebaci :D posle 3 godine slushanja ovog telefona imam jako veliku zelju da zapravo izadjem na teren i popravim neshto jer kad poshaljem ekipu na teren znam da je 50% shanse da ce lik videti da je kvachica na chinchu za lan kabl polomljena i da ce ti reci: neispravan vam je kabl, nije nasha duznost... (korisnik nema link) AMAGAD! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ti si onda pravi čovek za Pexim! Igore, šalji PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 imam neki blagi osecaj da cu biti zrtve neke podjebancije, ali shta cesh zivot je takav... :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nije podjebancija, samo ćeš da vidiš kako je lep rad na terenu. Mada ako si čovek od akcije i pokreta, možda ćeš se preporoditi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 imash neku ozbiljnu ponudu ili samo prichash onako :) ja bih se sklonio odavde oma, manja plata ne moze da bude od ove (mada je nekad bila solidna) a verujem da rad na terenu gde zavisish od sebe (svog znanja) i mashine ne moze biti preterano stresniji od odgovaranja na 1500 poziva mesechno razjarenim korisnicima koji su preko zice mnogo zajebani i sve znaju... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts