Jump to content

Mass Effect 2

G!!!

Recommended Posts

Izgleda da je tako :) totalno random. A kao Solder, koje su mi opcije? Snajper, sacmara i ta puska. Prvo sam uzeo nju, nije losa mada vec se naviknes na preciznost one sto dobijes od Garrusa pa ti malo cudno. Sta znam, mozda sad uzmem snajper. Sacmaru i ne koristim osim ako nemam municije ni za jedno drugo oruzje *neverovatno koliko mi se to desava cesto :)*

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja pikam kao vanguard... imam heavy pistol, submachinegun, sachmu, sniper, i heavy weapons... u ponudi su mi bile josh heavy shotgun ona sto grunt nosi i assault rifles skillovi ..

zar je moguce da postoje samo po 2-3 primerka oruzja... lol... vazno je ribice da su ubacili :)

toliko smanjen broj detalja je losa stvar

fallout_table.gif

lol, i to je lošije od keca gde si imao pedeset praznih planeta sa nasumično generisanim reljefom? Pa ja sam keca prešao za manje od 15 sati, ovo ću da igram sigurno 30 a istraživanje planeta sam sveo na bare minimum, samo toliko da uzmem pare za oplatu i oružje broda...

*SPOILOR*

Nego čuo sam kad sprcaš neku ribu na S (još je nisam regrutovao), probudiš se murtav, jel to tačno?

sta se tebi digo toliko odjednom

igra koja se 3x pojednostavi sa izbachenim detaljima koji su je iole cinile dobrom ne moze biti bolja i interesantnija za mene

da mi je neko rekao da ce se za ME1 pricati da je kompolikovanija igra prdno bih mu u facu

hipoteticki sam sebi treba da prdnem u facu, mozda i uradim, zasluzio sam kada ulazim u polemiku da li lepshe smrdi govno ili proliv

fallout_table.gif

U pravu je ovaj Igi, bas je sranje igra.

ne pokusavaj da imitirash Hajlija miksom cinizma i sarkazma....

Nisam rekao da je cela igrica glupa ili sranje. Samo kazem da su strasno nesrazmerni delovi kada skupljash tim i deo kada treba da uradish nesto sa njim.Onaj uvod zasluzuje mnogo teatralniji i kompleksniji kraj

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Šta znači ono kad mi napiše da mi prvo treba još jedan upgrade iz te i te oblasti da bih mogao da reserchujem nešto što hoću? Imam gomilu stvari koje mi trebaju (i za koje imam dovoljno resursa), ali su stalno zatamnenje, jel znači da prvo treba da nabavim osnovnu verziju tehnologije koju imam, ili je nešto drugo u pitanju?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Pojedinacne grane za istrazivanje imaju preduslov u onim osnovnim sto su deklarisani sa x/5. Recimo neki upgrade za stit ti trazi jos jedan MedGel upgrade da kupis/izucis. Uglavnom se ti preduslovi kupuju ili ih nalazis u kriticnim misijama. Oko ovog moram da se slozim sa G!!!-em, sve vezano za opcije, iteme, mail i ostalo je najjadnije uradjeno u igri a sto je najsmesnije to bi trebalo da je najlakse jer su to samo true/false baze podataka.

edit: Vazno za upgrade, ko je skoro igrao MF keca, seca se kako su isli skilovi. Na tamo nekom nivou dobijes neki bonus, jel tako bilo? E to je ostalo samo sto sad mi to ne vidimo. Imate 5 nivoa upgrade-a za Assault Rifle koji dodaje bonus na squad dmg. E na 1/5 otvori vam se da izucite bonus na preciznost, na 2/5 penetracija, na 3/5 ROF itd. Znaci sve je to ostalo samo sto su se oni isciganisali i prebacili to u nesto "novo" da bi uprostili distibuciju poena. Znaci sto smo u prvom delu imali da budzimo preko poena sad istrazujemo a sto smo imali da dodajemo sa modovima sad budzimo poenima. Igra mi se svidja ali nivo ciganisanja je zastrasujuc. Nema teorije da me neko ubedi da je jeftinije praviti igru na ovaj nacin. Lenjost i ciganisanje.

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Shto se tiche tih upgrade-a, jednostavno te tera da prelazish shto vishe sporednih misija da bi mogao da nabudzish sve.

Kupio sam dosta toga, ali josh uvek nemam para da kupim sve shto se prodaje u prodavnicama na Illumu i Citadelu iako sam sve prodavce sharmirao i sada gde god odem na Citadeli slusham "Hi, my name is Shepard and this is my favourite shop on the Citadel" [:D]

А в чем сила, брат?

Shto se tiche tih upgrade-a, jednostavno te tera da prelazish shto vishe sporednih misija da bi mogao da nabudzish sve.

Kupio sam dosta toga, ali josh uvek nemam para da kupim sve shto se prodaje u prodavnicama na Illumu i Citadelu iako sam sve prodavce sharmirao i sada gde god odem na Citadeli slusham "Hi, my name is Shepard and this is my favourite shop on the Citadel" [:D]

Mislim da je ovo rešenje na moje pitanje, ja sam konstantno ignorisao neke slabe stvari po prodavnicama, a izgleda da mi upravo one trebaju da izučim naprednije varijante koje u stvari i hoću. Retardirano, ako sam već nabavio research za zgromipucu kakvu hoću, nek mi naplate i sve predhodne verzije iste a ne da ih lovim po kojekakvim budžacima, pare nisu problem.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ne razumem kakve slabe stvari?

kupujes delove za armor, tehnologije za puce, za shield, medigels, tech i biotic powers.... makete ribice i hrcak... i to je to :) (nesto od tehnologoija dobijas kroz misije ako si gledao u svaki kutak) ja sam isao i u glavnom kupovao sve redom :D nikako da odem iza omega releja sve sam pozavrsavao i obisao sve planete

fallout_table.gif

Smorila me zadnja misija:

Kao prvo nisam znao da morash odmah da idesh da spashavash posadu posle napada Collectora inache ce da ti riknu skoro svi... Kao drugo, birao sam ljude za misije po nekoj svojoj intuiciji i chetvoro mi poginulo!? Mislim WTF?!? Jedini koji mi nisu bili lojalni su bili Zaeed i Jack (prvi zato shto nije uspeo da se osveti, a Jack zato shto sam branio Mirandu)... Za Zaeeda me boli uvo shto je poginuo, bio je debil realno. Jack mi isto nije mnogo zao. Ali mi je zao shto su mi poginuli Tali i Thane :(((

Nishta, moracu ponovo da odradim taj deo...

А в чем сила, брат?

Prešao. Svi su mi bili lojalni osim Mirande (Zaeeda nemam, nisam instalirao DLC), niko nije zaginuo, sprcao Jack i Tali, uništio bazu Collectora. Kad stignem obrnuću taj kraj još jednom, samo što ću da sačuvam bazu za Cerberus, čisto da im vidim reakcije, i to je to :)

Edited by voodoo_

Može, ne znam za Mirandu ali za Jack znam sigurno. Kod nje imaš "bad romance" kad je smotaš posle par priča dole gde spava, i imaš "good romance" ako joj pričaš da ti je stalo i da nećeš samo prcanje. Onda kad poteraš brod u Omega 4, dok letite ona sama dođe gore u kabinu.