Miloshhh Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 F-secure VIP Dobio sam karticu sa keycode-om za ovaj antivirus program na godinu dana. interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim programom i da li neko uopste zna nesto o njemu :)? Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Vidi ovako, kod buraza je bio instaliran taj FS jer ga je dobio kao bundle uz neko parce hardvera i njemu je on okej sljakao nekih mesec dva dok nije dobio net jelte. Tu su poceli problemi da nastaju, ko zna kuda je on svrljao al na kraju FS se toliko zaglupio ili mozda ga je cak i virus sjebao da se nije ni dizao pa sam mu murao Avast instalirati, malo je reci da ni avast nije nesto pomogao al koliko toliko je ocistio vise zarazenih fajlova od FS. Naravno ovo je sve jedno subjektivno zapazanje ali meni je taj FS predstavlja slabiju alternativu pored daleko boljeg i besplatnog AVGa. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Evo ja cu ti reci, ne zato sto mi je deo zaduzenja da prodajem Fsecure, nego zato sto sam dobio tu istu karticu i instalirao to kod sebe kuci :) Naime, sa novom 2010 verzijom za koju si predpostavljam dobio karticu, uradili su jako jako dobar posao sto se optimizacije enginea tice. Antivirus je lagan jako, super funkcionise sa Windows 7. Interfejs je unapredjen da se useres u odnosu na prethodnu verziju, pa je sve "jaaao sto je lepo, cek da kliknem ovde". Opet, rpilicno intuitivno je rasporedjen meni. Ne bih da ulazim u arhitekturu i reklamiranje, ali dosta dugo, do pojave 2010 Internet security, kod kuce sam koristio Aviru, presao na ovo kad sam dobio karticu pomenutu i da kucnem u drvo, apsolutno nije bilo problema. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 da,da,kartica je za 2010... hvala na odgovorima :) Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 ne zato sto mi je deo zaduzenja da prodajem Fsecure Dajte nam još godinu dana free ključeva za Digital Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Da, to ima veze sa njim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Da, to ima veze sa njim! Vudu, ako oces sebi, javse. Digital nek sipu racku :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Nikad plaćeni antivirus! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts