Jump to content

F-Secure

Miloshhh

Recommended Posts

Vidi ovako, kod buraza je bio instaliran taj FS jer ga je dobio kao bundle uz neko parce hardvera i njemu je on okej sljakao nekih mesec dva dok nije dobio net jelte.

Tu su poceli problemi da nastaju, ko zna kuda je on svrljao al na kraju FS se toliko zaglupio ili mozda ga je cak i virus sjebao da se nije ni dizao pa sam mu murao Avast instalirati, malo je reci da ni avast nije nesto pomogao al koliko toliko je ocistio vise zarazenih fajlova od FS. Naravno ovo je sve jedno subjektivno zapazanje ali meni je taj FS predstavlja slabiju alternativu pored daleko boljeg i besplatnog AVGa.

infidel

Evo ja cu ti reci, ne zato sto mi je deo zaduzenja da prodajem Fsecure, nego zato sto sam dobio tu istu karticu i instalirao to kod sebe kuci :)

Naime, sa novom 2010 verzijom za koju si predpostavljam dobio karticu, uradili su jako jako dobar posao sto se optimizacije enginea tice. Antivirus je lagan jako, super funkcionise sa Windows 7. Interfejs je unapredjen da se useres u odnosu na prethodnu verziju, pa je sve "jaaao sto je lepo, cek da kliknem ovde". Opet, rpilicno intuitivno je rasporedjen meni.

Ne bih da ulazim u arhitekturu i reklamiranje, ali dosta dugo, do pojave 2010 Internet security, kod kuce sam koristio Aviru, presao na ovo kad sam dobio karticu pomenutu i da kucnem u drvo, apsolutno nije bilo problema.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)