Failure.Sanitarium Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Jel gledao neko ovo? Krajem decembra je zavrsen 1. serijal, kazu da ce biti uskoro novi. Mnoooogo dobra ideja, dosta rock&metal bendova iz celog regiona se skupilo u Bosni. Prvo i drugo mesto je pripalo bendovima iz Srbije - Backa Palanka i Novi Sad. OBAVEZNO overite na http://www.youtube.com/watch?v=gyNblDRikjk , bubnjar ima 12 godina...najstariji je gitarista sa 16. Oni su pobedili na kraju... Ne znam za vas, ali ja sam uzivao slusajuci stvari od Metallice, Zeppelina, Maidena, Purpla itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Najbolja antireklama za rok muziku ikad. U žiriju sve likovi koji su se zaglavili na "Born to be wild" :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 Daj bre vudu ne seri. Zele iz Divljih jagoda se rodio sa gitarom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Brate način na koji su realizovali sve to je ispao seljana gora nego grand show od pre 10 godina. Aj razumem da se dešava u Bosni, al brate mili :\ A i boli me kurac za Lipovaču, on se rodio s gitarom al se zaglavio na klasičnom hevi metalu, šta ako ja recimo dođem sa svojim bendom i krenem da sviram nešto nastalo u poslednjih 10-15 godina i neko takav me škartira jer ne kapira to što ja sviram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Ти дођи са својим бендом и свирај нешто што је настало у последњих 10-15 година и покидај свирку, наступ, исл и победи. Неће те избацити зато што свираш нешто што они нису чули.А за "сељана" - коментаришеш како телевизија продаје свој програм... Уживо свирка, најразличитији жанрови рока/метала (добро, можда не баш блек/дет, али првенствено зато што нико није свирао). Крени од нечега, па ћемо видети докле ће стићи... јбг... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 Brate način na koji su realizovali sve to je ispao seljana gora nego grand show od pre 10 godina. Aj razumem da se dešava u Bosni, al brate mili :\ A i boli me kurac za Lipovaču, on se rodio s gitarom al se zaglavio na klasičnom hevi metalu, šta ako ja recimo dođem sa svojim bendom i krenem da sviram nešto nastalo u poslednjih 10-15 godina i neko takav me škartira jer ne kapira to što ja sviram... Kenjas vudu, ziri je bas forsirao autorske stvari, i nikoga nije "nagrdio" zato sto su svirali pesmu koju nisu culi. A to za malo vise glamura, jebiga... da privuku publiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Da si gledao emisiju, video bi da zele potencira na 'imidzu'. Ako zele jebeni lipovaca nekoga uci o imidzu onda je neko tu lud. Mislim, dovoljan dokaz da je emisija sranje je to sto zele ljakse lipovaca ocenjuje neciji rad i pokusava da utice na isti. Samo poslusaj divlje jagode i sve ce ti biti jasno jbte... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Сви су селектори, јбт... Не потенцира на имиџу, него каже да га треба имати. Наравно да сам гледао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 METALCI SMRDE! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 ne znam zashto ali kad god vidim ovog zeleta meni s eneshto okrene u stomaku, smara. i jbni tube koji radi przinom gsp-a u shpicu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 Pogresno mesto da se prica o ovome. Mislim, naravno da cu da slusam vase misljenje, ipak ste vi prekaljeni muzicari. Ko je Zele, neki retard sto je oduvek na sceni... ma cobanin budala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Ovi sa navedenog linka neshto i valjaju, dok su drugi tezhak rofl. Barem shto se tiche ovih Nasty Michelle, i njihovog Enter Sandmana (http://www.youtube.com/watch?v=ScG-f_wlxyE) Odslushao sam dobrih pola minuta, i bole me ushi iskreno. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 Pa pazi, dosta problema su pravili tonci, i to je javno receno bar 5 puta. Ipak je to prvi serijal, nisu se ljudi skontali dovoljno dobro, a sve ide live. Ali slazem se za enter sandman da je zvucao lose, prvenstveno zbog toga sto je ton bio lose mixovan i sto taj bend svira balade bendova tipa Aerosmith, Guns&Roses itd. Ne znam sta im bi da to sviraju. Kontam da ce 2. sezona biti mnogo bolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts