DuHast Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 sale saleta saletu saleta sale sa_saletom o_saletu Pravilno je i Salu i Saletu. Sumadinci kazu "Evo me kod Bola" a ne "Evo me kod Boleta". Vise je u duhu srpskog jezika da se kaze "Evo me kod Bola". "Boleta"-"Saleta" je vise newage ili ti PO BEOGRADSKI :) Srecno i nasima i Crnogorcima, i bez h8ta molim vas... Neka bolji (CHEATERI) pobede... @ skrimke : Hybbi gel ostao u Novom Sadu... Sada ne moze da izgleda kao da ima 18 xD Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 haha iskoristio bih ovaj trenutak da pozdravim mladog dedu dedica pre no sto se topik zakljuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 sta cuvam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Zauzimas b svaku. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ista prica ce na kraju biti kao i svake godine, da smo vezbali prosli bi, kao i uvek. hf. Ali slusaj ovog Ronalda kad se javi ovako! Sta pricas bre ti? Si normalan? Sto ti ne pobedis ekipu koja 2 godine ne igra cs sem na turnirima(4gl) nego ispadas u grupama i slicno? Zasto neko ne uzme 2 vezana turnira, ne sedne i igra cs pa kao postane nova ta ista glorija? Pa ja sam prva 2 turnira izgubio od 4gl u finalu 13-11 a na trecem uzeo ligu dobivsi sve jake. Ili imas sta je potrebno u sebi ili ne. Svi bre nesto serete a nemate pojma o cemu pricate. Igra neko u repki? Zasto? Zato sto je bolji od svih vas? Oderu ga tamo! Zasto? Zato sto ne igra cs? Zasto je vas dobio? Zato sto tek vi nemate pojma. Cs kao i sport. Ne moze Lekic da trpa i trci kao Eto. Zasto? Nije crnac i ne trenira ni upola kao taj isti Eto. I da li ga neko smara sto ne igra kao on? Ne! Pogledajte pecu(debelog brata), bio nabara teska :), sjebo nogu, raspadao se kuci od cs-a i sada je igracina za sve vas. Zasto? Igrao, gledao demoe i vezbao, cimao se prvenstveno. Dodje onda neko i kenja nesto, igra 2 sata dnevno a veze s vezom nema. Da igraju ljudi koji ce kao svim srcem da igraju, za drzavu i slicno, da vezbaju i cimaju se ima opet da dozive debakl protiv stranaca, zato sto nemaju skill, jednostavno! A to sto se ne trude, pa izvini molim te. Ne mozete da organizujete ekipu od 5 clanova, da vezba i igra i da osvoji wcg vs timova koji NE VEZBAJU!!!! a mozete da orgate repku. VAZI!!! Raspadate se posle vezbanja obicnog vecina. Niko bre nikome ovde nije poklonio mesto u timu ili 1 mesto na turniru. Svi su zasluzili. Neko skillom, neko trudom, neko jednostavno medjuljudskim odnosima, ali cinjenica je da moras imati nesto u glavi, specificno da bi igrao. I sada su drugi ljubomorni na te iste ljude. Newave(comma, vlada, biza, kgr, hybaa) je placao 1 mesec igranje po metrou i igrali smo svaki dan da bi uzeli wcg, nista nismo imali, nismo igrali 2 god pre toga, barem nas 3ca i opet smo uzeli isti. Zasto? Radili smo, trudili smo se i to se isplatilo. I sada dodje neki anonimus i prosipa ovde neke umotvorine. Pa tim koji je bre vezbao i u tom trenutku ubedjivo, ali ubedjivo najbolji bio u srbiji je dobio po picki preko. Mislim na moj tim playmore. Zasto? Nismo mi bre atm ni do kolena. Da li mozemo da budemo ravnopravni, mozemo, ali treba vremena i mnooooogoo cimanja, a toga jebiga jednostavno NEMA! Visa sila, Srbija. A ti ako mislis da mozes bolje, dokazi se. Dobi lan u Srbiji, dobi drugi lan i onda reci da se igrac, do tada, shhhhhhhhhh, da te ne cuje neko! Ja sam svoje rekao, CG se mora dobiti makar pijani igrali, uz svo postovanje :) sry, Izrael isto, mora da se dobije, cudno igraju online ali su smesni. Za dalje cemo da vidimo. Ali ponavljam, svi vi sto mislite da mozete bolje, dokazite na lan-u kod nas. Vas barem 99% je reklo sto sale igra 3D turnir. Prodace vas sale, on je ovakav ili onakav. I pazi kurca, opra sale sve, izjurca, uze turnir. Eto koliki ste experti za cs.... smesno..... A za tebe REAL, nista licno, ne mislim na tebe samo, nego mi je tvoj posto nekako najlaksi za quote.... NHF i uzivajte :)) !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 sve si ti u pravu ali onda ovaj topic ne treba da postoji ako me razumes ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Naravno da ce sale da uzme turnir kad sam vam namestio zhreb... shta je tu chudno!? :)))) Naravno da ce brat sale da uzme shta si misio' ??? AAA??? I josh neshto ne seri jarac prebicu te! :) Al sad ozbiljno, to shto si rekao je totalno tachno i 100% si u pravu... LOCKZORZ! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ja sam lepo rekao da je GAY a vi mi ne verujete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ma brate on je nocas bio sa Distrom u Marshalu.... Budi me tu u pola 3 i prica mi neke gluposti, dodje kuci i napise ovo... Ne shvatajte ovaj post ozbiljno xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ma brate on je nocas bio sa Distrom u Marshalu.... Budi me tu u pola 3 i prica mi neke gluposti, dodje kuci i napise ovo... Ne shvatajte ovaj post ozbiljno xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sa Distrom je bio? I Distro je GAY ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivens Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 RALEEEEEEEEEE OWNOVAN SIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ejele brishi sve ove spamove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 i sta na kraju cuvam ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Hajberu svaka cast i kako te ne mrzi, sto posto si se namrljao kao taj isti Sale koga spominjes :D Rale ubio te Hajber sedi1 ! :D THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) hahahha namazao sam se makar! :D @ hajber, svhatam ja brate sve sta si ti napisao i sve to stoji, ne kazem ja da sam bolji igrac od bilo koga u toj istoj repki, kamo srece..samo ne zelim da se ponavlja prica kao svake godine "e da smo vezbali prosli bi". ne kazem, ako vec mozete bez vezbe da prodjete i izrael i crnogorce(a nadam se da mozete) onda prolazite i cao. gl hf ;) edit: kide cuvas mid ali pazis i b ali i dugo a i kratko :D Edited January 21, 2010 by REAL~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Svi nesto serendate ... pustite ljude da igraju, ko igra igra i gotovo. Svake godine ce biti ista prica..... pokidajte ih sve i radujem se mecu protiv Crnogoraca :) dolazim da gledam to ! :P Imate moju podrsku ! ! GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 K! tamo nece proci ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 hahahha namazao sam se makar! :D @ hajber, svhatam ja brate sve sta si ti napisao i sve to stoji, ne kazem ja da sam bolji igrac od bilo koga u toj istoj repki, kamo srece..samo ne zelim da se ponavlja prica kao svake godine "e da smo vezbali prosli bi". ne kazem, ako vec mozete bez vezbe da prodjete i izrael i crnogorce(a nadam se da mozete) onda prolazite i cao. gl hf ;) edit: kide cuvas mid ali pazis i b ali i dugo a i kratko :D Sam se namestas na penal :) zezam se.. :) Kakve veze ima prica da smo vezbali il' slicno. Nisu ljudi u mogucnosti i to je to... Nemanja(kgr) ima ispit u ponedeljak, na dan kada se igra mec. Realno je da se rasrafi od ucenja, i to je totalno normalno, i sada dodje neko i kaze ne, treba da vezbas... nebuloza! Nismo pro, nikad nismo ni bili, igramo u svoje slobodno vreme, umemo da igramo i to je to. Nekada kada se srafimo u periodima igramo vrhunski cs za evropske standarde, ali onda nas stignu obaveze koje smo odlozili zbog mrtvog cs-a i opet zaostanemo za strancima. E sad jebiga sto je repka ubola takav period. Ja sam za sebe vec rekao da mi je forma opala, i to je to. Igracu max, trudicu se max, ali generalno jebes to kada ne mogu da pruzim max. A kada pogledas ostale kandidate za repku vidis da i oni igraju malo... Nema lige, nema redovnih turnira, nema sponzora i nema razloga da u kontinuitetu igras cs, da si milioner ko neki :) pa i ajde, ovako kurac... !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ma sve je kurac ! u koliko sati vs cg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 rale nemoj da si ljubomoran sto oni znaju da igraju igricu na HARD a ti igras na MEDIUM! ovo nije h8 samo se malo salim u svakom slucaju GL svima koji igraju za repku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 TRB@ HAS SPOKEN ! Ne bitna prica GL momci prebite mutave Crnogorce. THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 I'am Stepa hülye magya cu lan Hyberu nasmrkao si se sinoc , pa ne bi imao snage da napisem ono barem da su sva slova tacna :) Oprostite mu covek je hokejas :) I wish that BACKSPACE works in life!.  Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttigrerere Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Gille okle ti uopste u ovoj prici? Kad je Novi Sad- Madjarska!!!! Sale i ti Madjar isto,pa pises...ccc dobro ti si mozda pola madjar pola ustasa,a vid' ovoga gabelja! izvinjavam se ostalima...pucamo se 25og... gl hf ;) -Masterhood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ma kakav hokejas lik je GAY ljudi sta vam je... hahahahahahahahahahahahhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts