Jump to content

Laptop do 40.000

exile

Recommended Posts

thread hijack

Jel valja ovaj laptop?

http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MjY=&sc=NOTEBOOK&pid=MDg1MDQ4Mw==

Singlecore ali ima Radeona HD 3200, koji je malo brži od GMA 4500, a svakako bolji što se tiče drajvera (imam X4500 na ploči na desktop kompu, gomila igara random baguje zbog drajvera iako grafika može glatko da ih tera, tipa Kotor 1 radi, Kotor 2 ne a koriste isti endžin itd).

U principu treba mi nešto što bi spadalo u kategoriju "netbuk al da ekran nije tužno mali i da grafika može da tera makar jebeni torchlight za razliku od gma 950 na kome ne radi ni quake 3", tako da to što je single core meni nije mana.

U stvari poenta ovog posta je, jel ima nešto ove kategorije za manje pare, ili ima nešto za ove pare a bolje?

thread hijack

Jel valja ovaj laptop?

http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MjY=&sc=NOTEBOOK&pid=MDg1MDQ4Mw==

Singlecore ali ima Radeona HD 3200, koji je malo brži od GMA 4500, a svakako bolji što se tiče drajvera (imam X4500 na ploči na desktop kompu, gomila igara random baguje zbog drajvera iako grafika može glatko da ih tera, tipa Kotor 1 radi, Kotor 2 ne a koriste isti endžin itd).

U principu treba mi nešto što bi spadalo u kategoriju "netbuk al da ekran nije tužno mali i da grafika može da tera makar jebeni torchlight za razliku od gma 950 na kome ne radi ni quake 3", tako da to što je single core meni nije mana.

U stvari poenta ovog posta je, jel ima nešto ove kategorije za manje pare, ili ima nešto za ove pare a bolje?

Ah ti bi da se prcas a da ti ne udje!

Na netu se mnogo prica o tome i u principu se jos ljudi nisu slozili. U svakom slucaju formiranja nema, e sad, neki pricaju da koristis kako ti odgovara, neki da obavezno koristis iskljucen iz struje pa da ga kad dodje do 30% punis nazad do 100% itd... Po meni koristi kako ti najvise odgovara, moze baterija da se zameni jednom u 3 godine ako vec ne crkne lap do tad :)

gospode kupio si laptop!

Sta je sledece? AUTO???

Inace sad cu ti objasniti sustinsku prednost netbuka nad laptopom.

Kada ides da drkas u kupatilo, ralno provalice te ako nosis bas laptop, a vidi se ispod duksa.

Netbuk se bas ne vidi, mozes opusteno da setas i svima vices :"hijaooo odoh na dugacko opustajuce tusiranje" xexaxe

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy