goxxxy Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Posto su na trzistu sve vise zastupljeni kineski telefoni (kopije originala) sa dve kartice mislio sam da bi bilo dobro da imamo jednu temu sa tom tematikom. Bilo bi pozeljno da svako ko je imao iskustvo (a ne cuo od drugog, znaci ne ono rekla-kazala) napise svoje misljenje o tome. Ja sam licno imao iskustvo sa NOKIA 6300 Dual Sim, i koristio ga godinu dana, i mogu reci da se OK pokazao, rade mu sve opcije, ali ima i mane, a to su: - los lem na ulazu za punjac, i posle kratkog vremena (znaci posle par puta stavljanja na punjene) pokvario se ulaz. dobro je to sto ovaj telefon ima mogucnost punjenja preko USB porta, tako da sam prepakovao punjac da bude USB. - losa anatomija baterije, drzi max 1 dan pri nekom normalnom koriscenju. - izmedju maske i telefona se napravi razmak kroz koji prolazi prasina, pa ako nemate fotrolu a nosite ga po dzepovima vrlo brzo moze po ekranu da se pojave tackice od prasine (to moze lako da se ocisti skidanjem maske) znaci genralno telefon nije los, cak mi je ispidao nekoliko puta, i dan danas sljaka, sve je OK sem gore pomenutih mana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Ja imam anycool ne znam tacno koji model, touch screen, dual sim, tv, standardan kineski, radi mi vec godinu dana, baterija drzi po 4-5 dana sa intezivnim sms i razgovorima, ispadao mi je par puta i tada sam polomio staklo na ekranu pa ne radi touch screen. Generalno odlican telefon za te pare. Doduse iz iskustva drugih ljudi sam shvatio da je lutrija sa ovim telefonima. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 Ja imam anycool ne znam tacno koji model, touch screen, dual sim, tv, standardan kineski, radi mi vec godinu dana, baterija drzi po 4-5 dana sa intezivnim sms i razgovorima, ispadao mi je par puta i tada sam polomio staklo na ekranu pa ne radi touch screen. Generalno odlican telefon za te pare. Doduse iz iskustva drugih ljudi sam shvatio da je lutrija sa ovim telefonima. anycool je bas kineski brand za dual sim telefone, mada koliko sam cuo pojavile su se i njihove kopije pa je mozda sa njima problem. mozda su drugi imali iskustva sa tim kopijama anycool. mislio sam da u ovoj temi svako napise svoje licno iskustvo sa nekim modelom dual sim telefona koje je imao. znaci ti imas OK iskustvo sa tim dual sim telefonom, e sad kad bi jos znao koji je model i kada bi mogao da napises malo detaljnije sta ti je OK a sta lose kod njega bilo bi super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 plus mu je minus što svi modeli izgledaju do jaja ružno :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 plus mu je minus što svi modeli izgledaju do jaja ružno :) ako pricas o anycool-u nije bas tako, ima i OK modela, evo na ovom sajtu mozes da vidis koji sve modeli postoje: http://2simbg.com/ oni se predestavljaju kao zastupnici za anycool. mada mene vise interesuju kineske kopije nokia, iphone i sl. modeli telefona. trentuno koristim kinesku kopiju NOKIA 6700 Dual Sim. jos uvek mu formiram bateriju, telefon pored standradnih opcija koje ima original NOKIA 6700, ima i analogni TV, koji radi OK. u sebi ima antenu koja se izvlaci i sa kojom se solidno hvataju analogni TV kanali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 nije valjda da niko na forumu sem mene nekoristi kineske kopije telefona sa dve kartice :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Vrlo moguće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 ako pricas o anycool-u nije bas tako, ima i OK modela, evo na ovom sajtu mozes da vidis koji sve modeli postoje: http://2simbg.com/ oni se predestavljaju kao zastupnici za anycool. mada mene vise interesuju kineske kopije nokia, iphone i sl. modeli telefona. trentuno koristim kinesku kopiju NOKIA 6700 Dual Sim. jos uvek mu formiram bateriju, telefon pored standradnih opcija koje ima original NOKIA 6700, ima i analogni TV, koji radi OK. u sebi ima antenu koja se izvlaci i sa kojom se solidno hvataju analogni TV kanali. ma daj, telefoni su katastrofa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 ma daj, telefoni su katastrofa jesi koristio neki pa tako pricas ili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 ne ,on koristi samo kvalitetne telefone :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 kali sve zna :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 samo da napisem kad sam vec poceo za NOKIA 6700 Dual SIM, evo posle prvog punjenja baterije od 10h i maltretiranja telefona, pozivi, sms, gledanje TV-a mogu reci da je baterija OK, drzala je dva dana. sve u svemu za sada ovaj telefon neizgleda lose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Druze, ako je baterija iole novija, znaci da nije starija od jedno ~5 godina, te nije neka NiCd ili NiMH (mada ko zna sta je u tim replikama :D), postupak "formiranja" baterije ne postoji. Jebote, 2010-a je , a ove price i dalje cirkulisu. :/ http://www.cellpower.com/FAQs.cfm http://www.dansdata.com/gz011.htm Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 slazem se sa tobom i ja mislim da je baterija vec fabricki formirana, jer evo posle prvog punjenja je drzala sasvim OK. lik od koga sam uzeo tel mi je rekao da treba da je formiram 3x 10h, ali mislim da je ona vec fabricki formirana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 taj lik mnogo zna očigledno :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 mada i u radnjama za mobilne telefone kad kupis nov telefon ili bateriju uvek ti napomenu da formatiras bateriju 3x10h ili 3x12h, kako ko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ja mislim da su ljudi to za bateriju toliko shvatili kao neki strah, da i moja baba koja nema mobilni u po noći zna da treba da formira bateriju prva tri punjenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 čak je prestala i galama oko zračenja kod mobilnih, ali to sa formiranjem baterije nikako da umre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 pa ljude vise plasi mogucnost da im crkne baterija na mobu nego mozak :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 evo ubacio sam 061 karticu i tel se restartuje sam od sebe, znaci kao sve OK, pun signal i onda se odjedanput sam od sebe iskljuci i ponovo ukljuci. sa 063 i 064 karticama radi OK. izgleda ima neki bug sa VIP mrezom? bedak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 jbg :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 sad sam se cuo sa ovim likom sto mi je prodao tel i kaze da generalno replike (kopije NOKIA, IPHONE i sl.) hoce da prave probleme sa VIP mrezom, a anycool radi OK sa svim mrezama... ma jebes VIP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 kako li mu je promaklo da ti to kaze pre nego sto si kupio tel :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 e kako ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ako pricas o anycool-u nije bas tako, ima i OK modela, evo na ovom sajtu mozes da vidis koji sve modeli postoje: http://2simbg.com/ oni se predestavljaju kao zastupnici za anycool. Vrhuniski dizajn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts