dullence_ks Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 @neo - zaasto? O_o @scazy ^ - u Trstu, neki outlet je u pitanju, ne secam se tacno :/ ty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ovaj dredtard je bog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 dullence gde je ta prodawnica trst mislim kod tebe u krusevcu ili ima i ovde u bg ako znas gde? hvala TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 define 'prodawnica'. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 neperceptivni covece bioloskaopasnost, prosvetlicu te. skazi je alt koji pokusava da bude smesan tako sto podjebava ljude za koje smatra da su manje kvalitetni, otuda i takvi postovi sa njegove strane. sto se mene tice, mislim da maliciozno podjebavanje nekog samo zato sto ti stilski, intelektualno, starosno itd. ne odgovara, pri cemu ne cini nikom nista lose, vise govori o zajebantu nego o zajebavanom. sa druge strane, sta ja znam, ja sam idiot koji ne misli da je centar kosmosa brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 hahaha, dulio car univerzuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 doolio ti misis da si faca xa ne laskaj sebi TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) dada, u Krusevcu, 2 radnje ispod farme u centru ;) @neo - daaamn, ne snalazim se bas najbolje sa olovom u kolenima, bolje da ga se klonim? ;) Edited June 19, 2010 by dullence.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ja znam skazija irl... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 neperceptivni covece bioloskaopasnost, prosvetlicu te. skazi je alt koji pokusava da bude smesan tako sto podjebava ljude za koje smatra da su manje kvalitetni, otuda i takvi postovi sa njegove strane. sto se mene tice, mislim da maliciozno podjebavanje nekog samo zato sto ti stilski, intelektualno, starosno itd. ne odgovara, pri cemu ne cini nikom nista lose, vise govori o zajebantu nego o zajebavanom. sa druge strane, sta ja znam, ja sam idiot koji ne misli da je centar kosmosa hvala na prosvetljenju, ultraperceptivni poluboze dulio! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Najebao si ako ti Dreadtard vidi slike. Jel si to hteo da kazhesh da je na nivou 13godishnjeg dete ili sam ja suvishe glup da izvuchem paralelu izmedju njega i onog klinca? :/ @neo - daaamn, ne snalazim se bas najbolje sa olovom u kolenima, bolje da ga se klonim? ;) Sredicemo za tebe neki driveby Molotovljev, samo da mi Neo objasni shto...sachekaj tu :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ja znam skazija irl... Reci kakav tehno vrti matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Sredicemo za tebe neki driveby Molotovljev, samo da mi Neo objasni shto...sachekaj tu :D oke boss, samo nemoj da pucas ;)) ali lol sto ulazim na fejszbuk i vidim da si drugar sa onom klinkom koju sam okacio sinoc ^^ Edited June 20, 2010 by dullence.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 oke boss, samo nemoj da pucas ;)) ali lol sto ulazim na fejszbuk i vidim da si drugar sa onom klinkom koju sam okacio sinoc ^^ Kako ne matori, imam godinu dana da je skrchkam za 16ti rodjendan ^^ poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 not before i do :D ahahhaha aaa ali pazi kakva euforija nastaje u igraonici kad ona udje, lol! umrem od smeha svaki put kad se to desi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 121221212121212!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 drede, sine, zar ti nisam rekao da iskuliraš malo? opet si počeo da preteruješ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Jel svima apm menjanje noza i puske dostigne vrhunac brate? dotu igraju ^ ahahahha :P ali kontam da pocnu ubrzano da kliktju ^_^ ahahhahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) drede, sine, zar ti nisam rekao da iskuliraš malo? opet si počeo da preteruješ... Zaneo sam se pod peer pressur-om :/ Back to normal :) Edited June 20, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 dotu igraju ^ ahahahha :P ali kontam da pocnu ubrzano da kliktju ^_^ ahahhahaa Hahahhahaa wrh You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ovaj igor je lol ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 nekad je bilo kad curice gledaju,bolje se igra fudbal/basket/... ,sada... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 sada hedshot u glavu ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 sto se mene tice, mislim da maliciozno podjebavanje nekog samo zato sto ti stilski, intelektualno, starosno itd. ne odgovara, pri cemu ne cini nikom nista lose, vise govori o zajebantu nego o zajebavanom. sa druge strane, sta ja znam, ja sam idiot koji ne misli da je centar kosmosa . У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts