bolkonski Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Добродошли у РАШ! 57. Новогодишње издање је мало поранило, надамо се на обострано задовољство. Нову годину започињемо благом ретроспективом прошле (када су тенис, видео игре и музика у питању), најавом текуће у текстовима о жребу за СП у фудбалу и новом Гугловом сервису, као и рецензијама неких општепознатих и неких не тако познатих филмских остварења. Ту је и мало поезије да све учни свечанијим. Уживајте! Сајт: www.rush.rs Директан линк:РАШ! 57 Садржај 57. броја РАШ!-а ФИЛМ - Аватар - Мери и Макс - Ахил и корњача СПОРТ - Жреб - Мушки тенис у 2009. - Снежни бицикл ПОЛАРОИД МОМЕНТИ: Џумбус Џармуш у најави УМЕТНОСТ - Соло за три визије – Милош Софреновић - Чувене београдске чесме ТЕХНОЛОГИЈА - Велики сударач честица - Копија кинеске копије iPhone-a - Нова Астра - Нови талас Интернета ИГРЕ - 2009. у мом срцу МУЗИКА - Nouvelle Vague - Имена бендова (други део) - Најбоље у 2009. - Интервју са Шобајом СЕАНСА: - Дражићев блеферски водич - Ду - Шетња схизоида по капитализму - Веркине цртице СТРИП: Контрола, контрола ХЕЈТ ЗА КРАЈ - Јадни пси - СНГ. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 avatar opljuvan sa razlogom, al ni rechi o 3d shto je zapravo sushtina kontam da autorka nije gledala tu verziju, like nouvelle vageu, like generalno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Nije gledala 3D verziju, mada nisam siguran da bi poboljsala mnogo review, znam je. Hvala Margi! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Pa to je onda šteta što nije 3D opisan, to je i poenta filma. OK mi je broj, kao što rekoh Nenadu nisam nešto impresioniran samim prelomom, malo mi je problematičan na stranicama nekim, ali možda sam to samo ja. Inače ima šta da se pročita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Mozda jeste poenta, ali prva novinarska projekcija je bila normalna, onda je 18. bila 3D ali nisu radile naocare (pitaj Kostu kako se proveo), a onda je tipa 22. tek bila 3D projekcija. I nemas ti pojma sta je dobar prelom!!!1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Pa to je onda šteta što nije 3D opisan, to je i poenta filma. WORD. A doticnu gospodjicu ne bih krivio za katastrofanal review vec onoga ko je uopste dozvolio da njen text bude uvrsten u ovo izdanje RUSH-a.... znaci JEDAN SOCHAN MINUS za Rush, izvinite ali tako je! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Mozemo da se slozimo da se ne slazemo. Film se ne moze gledati samo na osnovu efekata, odnosno, ne samo da ne moze, nego je sama ogromna razlika izmedju 2D i 3D dovoljno jasan pokazatelj da film ne pruza nista osim vizuelne zabave. A RUSH! se bavi sustinom, a ne formom!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 pa nishta tu ona nije loshe napisala sad enshto, sve stoji, samo shto na ovaj deo treba dodati 3d utisak. ne znam da li je gledao neko novi sauth park :) http://www.slashfilm.com/2009/11/12/lol-south-parks-avatar-parody/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 A RUSH! se bavi sustinom, a ne formom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts